Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לשתי הכנפיים באוטו שלי מלפנים יש קילופי צבע.

עם הכנף השמאלית עוד אפשר להסתדר, אבל חצי מהצבע בכנף הימנית שלי מקולף.

השאלות פה הן:

1. כמה יעלה לי לצבוע אותה? (יותר משתלם בזוג?).

2. הבנתי שצביעות מעידות על תאונה, לחשוש מזה? זו סיבה מספקת למה לא לצבוע?

אני חושב שצביעת הכנף תוסיף המון לאוטו, כי חצי מהכנף מקולפת וזה ממש ממש מכער את האוטו.

למרות שהוא לבן.

מה לעשות? לצבוע או להשאיר מקולף?

תודה, יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

צלם קודם את הכנפים לפי הצביעה תדאג שיהיה תאריך, צלם את הצביעה בזמן העבודה, וצלם אחרי.

ככה לא תחשש מזה שיחשדו בך שהרכב אולי עבר תאונה חלילה...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תודה, רעיון טוב.

ומה בקשר לעלויות? כמה צריך לעלות לצבוע את הכנף\הכנפיים?

אני יכול לצבוע בעצמי? או שזו עבודה של מקצוען נטו?

יוסי.

פורסם

צביעת רכב הנה עבודה לצבע רכב מקצוען. הוא מחליק את פני השטח, ממלא וסותם חריצים בחומר ומחליקו שוב, מרסס צבע יסוד ולאחר מכן מתאים את צבע הרכב (גם אם הוא לבן) לפי נוסחת יצרן, משקל צבע נדרש והתאמתו לצבע הישן שהנו כבר דהוי. פעולת רסוס הצבע ע"י אקדח ריסוס נעשית בתנועות יד מיומנות לצורכי פזור כמות צבע אחידה על המשטח הנצבע.

לברור עלויות עליך לפנות, עם המכונית, לצבעי רכב.

בברכה - רפי לין :-D

פורסם
צביעת רכב הנה עבודה לצבע רכב מקצוען. הוא מחליק את פני השטח, ממלא וסותם חריצים בחומר ומחליקו שוב, מרסס צבע יסוד ולאחר מכן מתאים את צבע הרכב (גם אם הוא לבן) לפי נוסחת יצרן, משקל צבע נדרש והתאמתו לצבע הישן שהנו כבר דהוי. פעולת רסוס הצבע ע"י אקדח ריסוס נעשית בתנועות יד מיומנות לצורכי פזור כמות צבע אחידה על המשטח הנצבע.

לברור עלויות עליך לפנות, עם המכונית, לצבעי רכב.

תודה רבה על ההסבר המפורט רפי! (תודה גם לאחרים).

הצבע של הסובארו הוא לא רק לבן, הוא "לבן שנהב" (כפי שכתוב ברשיון הרכב).

ואתה צודק רפי, לא חשבתי על זה שצבע הרכב דהה וצריך להתאים את 2 הצבעים.

בכלל לא נשמע סיפור קל ואני כנראה אצטרך בעל מקצוע (שיקח לפי איך שנשמעת העבודה, דיי הרבה).

ותגידו, מה לגבי תיקוני צבע קטנים? יש בסובארו לא מעט תיקוני צבע שכאילו ועברו עליהם עם מכחול.

יש אפשרות לתקן את זה באופן ידני? להחליק את השטח? לגרד את זה איכשהו ולצבוע? או שיהיו צלקות ברכב? זה גם מחייב עבודה אצל מקצוען?

תודה, יוסי.

פורסם

תקון שריטות בצבע ע"י מכחול, בעבודה עצמית, אפשרי אך התקון אכן יראה כצלקת על הצבע המקורי.

אם השריטות אינן על משטח בולט, כמכסה מנוע, אז נסה לתקן שריטה אחת ולפי התוצאה תוכל להחליט אם לתקן עוד שריטות נוספות.

פורסם
תקון שריטות בצבע ע"י מכחול, בעבודה עצמית, אפשרי אך התקון אכן יראה כצלקת על הצבע המקורי.

אם השריטות אינן על משטח בולט, כמכסה מנוע, אז נסה לתקן שריטה אחת ולפי התוצאה תוכל להחליט אם לתקן עוד שריטות נוספות.

עכשיו בקריאה נוספת שכחתי להוסיף.....

לא התכוונתי לשריטת (יש מעט כאלה הפוליש ווקס שעשיתי עם אבא שלי כיסה את רובן) התכוונתי לצביעות שעברו כנראה ממכחול בעבודה חובבנית, אותם הייתי רוצה להסיר ולסדר.......יש אפשרות באופן עצמאי?

ומה לגבי חלודה? יש במסגרת של החלון הקדמי ובמסגרת של האחורי חלודה, ומעט גם על הצבע באוטו.

איך אני נפטר ממנה?

יוסי.

פורסם

אם עניין הסחירות ועניין הגימור ברכב עומדים בראש מעיינך (למרות שמי שירצה סובארו לא נראה לי שזה יפריע לו) רד מעניין הצביעה החובבנית ופנה לבעל מקצוע.

אם אתה רוצה לחסוך גרושים - מברשת.

בדר"כ מברשת היא לבעלי רכבים ישנים שלא אכפת להם איך הרכב נראה (לא אספנות)

פורסם
אם עניין הסחירות ועניין הגימור ברכב עומדים בראש מעיינך (למרות שמי שירצה סובארו לא נראה לי שזה יפריע לו) רד מעניין הצביעה החובבנית ופנה לבעל מקצוע.

אם אתה רוצה לחסוך גרושים - מברשת.

בדר"כ מברשת היא לבעלי רכבים ישנים שלא אכפת להם איך הרכב נראה (לא אספנות)

הרכב שלי בן 15, ולמרות זאת מאוד אכפת לי מאיך שנראה הרכב (את זה אתה יודע משיחותנו באיסיקיו).

בכל מקרה הייתי רוצה לצבוע מתישהו את הכנף הזו, לפעמים אני מסתכל עליה וממש נגעל!

לא כ"כ שמתי לב לקילופי הצבע לפני הקניה, יותר עניין אותי (ברכב בן 15) שהמצב המכני שלה טוב ואז המצב החיצוני שלה וכמו כן חלל פנים הרכב (שחשוב לא פחות).

בכל מקרה אני בכלל לא מצטער שקניתי את הרכב, אבל אני שואף למושלמות והייתי רוצה לצבוע את הכנף.

יוסי.

פורסם

דרך אגב צבע "לבן שנהב" זהו עוד עיוות (או טימטום) של משרד התחבורה, הצבע הוא פשוט לבן!

יש גם לבן פנינה (מעיין לבן מטאלי).

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
דרך אגב צבע "לבן שנהב" זהו עוד עיוות (או טימטום) של משרד התחבורה, הצבע הוא פשוט לבן!

יש גם לבן פנינה (מעיין לבן מטאלי).

אז למה באמת לא קוראים לזה פשוט לבן? כמה גוונים של לבן כבר יש?

• תוכן חדש...