Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז השבוע אחרי כמעט 6 שנים שהאוטו אצלי הגיעו לביקור...

376376_10151161717914556_715127204_n.jpg

ירדתי בבוקר וכמעט קיבלתי התקף לב, אומנם עשו נזק לדלת ולצבע (צבע מקורי של האוטו לא עבר אף פעם צביע או תיקונים) אבל במז"פ אמרו לי שאני אגיד תודה שבכלל מצאתי את הרכב בחניה כנראה מישהו הפריע להם כי הם כבר היו בפנים תלשו את השטיח בחיפושים אחרי הצמה של החשמל וגם בקופסת פיוזים, לא נגעו בשום דבר בתוך הרכב, אפילו לא פתחו את התא כפפות...

מה שכן עכשיו בגלל שזה לא אוטו שגונבים בד"כ ולאור זה שכנראה רצו אותו שלם אמרו לי שיש סיכוי שהרכב מוזמן ויש סיכוי גבוהה שיחזרו לנסות לסיים את העבודה. הרכב חונה בחניון תת קרקעי. אבל הבעיה האמיתית היא שאין קליטה בחניון ועכשיו חשבתי להתקין אזעקת ביפר או משהו בסגנון הזה שישר אתה מקבל שיחה לפלאפון, אבל הבנתי שבחניון תת קרקעי עם אין קליטה יש סיכוי גבוה שזה לא יעבוד... רציתי לדעת האם מישהו יודע על פיתרון או אזעקה שמתריאה על פתיחת דלתות הנעה וכו, דרך הפלאפון או דרך איזה שלט שתעבוד גם במקום ללא קליטה ?

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

באיי ביי מוכרים המון סוגים "סוג" של אזעקה שמגיעה עם אופציה להכניס סים בתוכה, ברגע שיש פריצה/הנעה/תזוזה של הרכב אתה מקבל במיידי הודעה לטלפון שהגדרת שאליו תשלח ההודעה. כמו כן יש אפשרות לקבל מיקום די מדויק של הרכב ב גוגל MAPS.

זה מה שיש לחבר שלי:

http://www.ebay.com/itm/GSM-GPS-tracker-AVL02-with-16MB-flash-motion-sensor-Car-Alarm-system-Fuel-detect-/220958804797?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item33722bcb3d

הוא אומר שעובד יופי!

יש דגם יותר משוכלל:

http://www.ebay.com/itm/GSM-GPRS-GPS-tracker-for-Car-Auto-Vehicle-Car-alarm-AVL08-support-Camera-RFID-/270818266479?pt=AU_GPS_Accessories&hash=item3f0e06cd6f

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מזה בונקר תת קרקעי? עד כדי כך שאין קליטה בכלל בחניון? אני מסכים איתך שאזעקות ביפר לא יעבדו/יקלטו לך אבל תבדוק טוב שאכן יש לך קליטה סלולרית בחניון. חוץ מזה אין כל פתרון שאני אישית מכיר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

סנדל את האוטו כדי שיידעו שאתה לא מוותר בקלות, חווט kill switch במקום מתוחכם כדי שבשום צורה לא יניעו את הרכב - שיהיה להם בהצלחה לגרור רכב מחניון תת קרקעי...

פורסם

כרגע מה שאני עושה זה לנתק את המחשב של הרכב, אז כל מה שאמרתם לא ממש משנה... לקחת את האוטו הם לא יצליחו אבל מה שאני רוצה זה איכשהו לדעת ברגע שמישהו יחליט לנסות להתחיל לחגוג על הרכב ולעשות לו נזקים.

ושוב אני מציין שאין קליטת סלולר בחניון...

פורסם

פעם שמעתי מישהו שניסו לגנוב לו את הרכב 4 פעמים הוא התקין ברז חשמלי ביציאה מהמשאבת דלק, והברז חשמלי הזה עבד רק אם הוא היה מכניס איזה פין כזה דרך חור קטן שהוא עשה בדשבורד וככה אף אחד לא יכול לנסוע עם הרכב, הגנב יכול להתניע את הרכב ולנסוע 5 מטר כי הצנרת של הדלק מהמשאבה עד המזרקים היא מלאה דלק אבל ברגע שזה נגמר הרכב עוצר ואפילו חשמלאי רכב בכי טוב בעולם לא יכול לדעת מה הבעיה!

אז תבדוק את העניין הזה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

כל הרעיונות האלה שאתם מציעים זה לא מה שאני שואל, אני כרגע מנתק את המחשב ותאמינו לי שאף אחד לא יכול לסוע עם הרכב לשום מקום...

אבל אני רוצה גם למנוע את הנזק כמו שעשו הפעם, משמע אני מחפש אזעקה שתתריע על פתיחת דלת או כל דבר אחר שנעשה באוטו, כמו שהאזקעות ביפר מתריעות. והשאלה שלי היא האם יש אזעקה כזאת שעובדת בשיטה אחרת מאשר על רשת סלולרית למקום שבו אין קליטה...

פורסם

יש לך נקודת חשמל באזור?

אם כן אז מצלמת דמה + פרוז'קטור שנדלק לפי תזוזה (כשמישהו עובר ליד הרכב) יעשה את העבודה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...