Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקמפוס הישן = בית הייאס? אני די בטוח שהוא סגור ונעול, אין שם כלום גם ככה.

האוניברסיטה עצמה (קמפוס מרקוס) פתוחה 24/7.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן הכוונה הייתה להאייס (אני תמיד שוכח איך קוראים למקום) שבאמת נעול מכל הכיוונים (הערתי את השומר המופתע ב10 בבוקר).

תודה, נסעתי מוקדם יותר וכבר חזרתי. היה הרבה יותר אנשים ממה שציפיתי ורק כיתה אחת פתוחה, בשורה התחתונה גם שם אי אפשר להתרכז בשקט.

פורסם

אני משער שלפי אופי השאלה והמקום אתה עושה מכינה?

שתדע שבאוניברסיטה יש חדרי לימוד פתוחים 24/7, חלק מיועדים ללימוד בקבוצות ורועשים (בית הסטודנט למטה ולמעלה) וחדר לימוד שכולל אגף רועש ואגף שקט (מתחת לקרנף). חוץ מזה יש כיתות מחשבים סודיות ומקסימום תמיד אפשר להשתלט על איזו כיתה.

מעבר לזה ובאמצע השבוע יש בספרייה המון מקומות שקטים, גרתי שם בתקופות מבחנים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סוג של מכינה למכינה, הפסקה לפסיכו ובאוקטובר מתחיל את המכינה עם כל השאר.

את הספריה כבר הספקתי לגלות, את חדרי הלימוד בבית הסטודנט ראיתי היום, נשאר רק לאתר את הקרנף.

כשביקשתי להשתלט על כיתה המאבטחת במוקד הסתכלה עליי בעיניים גדולות ולא הבינה מה אני רוצה.

לא נורא, עוד נשתפשף, זאת רק ההתחלה... צפויות עוד הרבה שבתות כאלה. :roll:

פורסם

אתה לא מבקש להשתלט על כיתה, אתה מסתובב בבניין עד שאתה מוצא כיתה לא נעולה שמוצאת חן בעינייך. בניין 72 קלאסי לעניין הזה, רק תיזהר לא ללכת שם לאיבוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

וואלה, השומר שהערתי בבית האייס אמר לי לגשת למוקד במרקוס ולבקש לחתום על מפתח.

עכשיו הכל נשמע הרבה יותר הגיוני.

מה הסיכוי שאני אמצא את עצמי נעול באותה כיתה אחרי כמה שעות של דגירה?

כבר היו לי כמה שיעורים ב72, זה בלתי אפשרי לא ללכת לאיבוד שם. המנקים שם הם סוג של גי'פיאס והם תמיד נמצאים במקומות אסטרטגיים. :roll:

פורסם

72 זה בניין אדיר (בכל המובנים), גאונות ברוטליסטית.

פורסם

יש בו דווקא הגיון, פשוט צריך להבין אותו :-P

הוא גם סוג של הוגוורטס. הארי פוטר למד בבן גוריון. אחרי שהוא עלה לרכבת מרציף חמש ושלושה רבעים, הוא למד בקומה שלוש וחצי בבניין 72. גאוני.

• תוכן חדש...