Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בטיפול האחרון שלי,

החלפתי זוג מגבים לפאביה - עלותם היתה 80 שקלים (נדמה לי, לפני מע"מ) - עושים עבודתם נאמנה...

דווקא המגבים המקוריים שהגיעו עם האוטו התייבשו קצת אחרי שנתיים.

אצלי אחרי חצי שנה בכלל,התחילו לחרוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברכב הקודם שלי (סיוויק האצ'בק) הייתי קונה מגבים חדשים בחנות חלפים.

אני רואה פה מחירים של 40-50 ש"ח, רק אותי שחטו עם כ-150 ש"ח לזוג מגבים?

פורסם

שאלה איזה,אולי קנית מגבים איכותיים אז זה המחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש לאמריקן איגל סדרה של מגבים עשוים סיליקון.

עלותם כ50-80 ש"ח ליחידה , אך איכותם עשרות רמות מעל למגבי הגומי הסטנדרטיים.

לא הייתי מתאמץ להזמין מחול .

משהו במשפט הזה עם המילים אמריקן איגל ואיכות לא מסתדר לי.

כנראה בגלל שבחורף הקודם קניתי זוג כזה ולא עברו 12 חודשים והם כבר לא מנגבים טוב, אפילו זוועה, ושינו צבע לאפור.

אמריקן איגל זה תת רמה. לא לקנות אם אתם רוצים שיחזיקו יותר מחצי שנה.

פורסם

קודם כל, אני לא מבין למה חיכיתם עד עכשיו כדי לפתוח דיון על מגבים. מה, אתם לא משתמשים במגבים ובנוזל הניקוי בקיץ, עם כל האבק והחרקים וכל השאר?!

אבל מעבר לזה, כל מי שיש לו מגב שמחזיק יותר משנה-וחצי עד שנתיים, כנראה לא יודע מהי שמשה נקיה. זה שעדיין רואים או, יותר נכון, לא לא-רואים, זה לא אומר שהשמשה נקיה. המגבים אמורים לשמור על השמשה הכי נקיה שרק אפשר. כדי להשיג ניקוי אפקטיבי ברמה כזאת - צריך בדרך כלל להחליף את המגבים פעם בשנה, ובחלק גדול מהמקרים אפילו פעם בחצי שנה. רק מעט מהמגבים מחזיקים שנה וחצי ואלו לא פעם מגבים פחות טובים שלא מנקים טוב מלכתחילה, ע"ע American Eagle.

מגבים שמנקים את השמשה אבל לא עד הסוף - צריך להחליף. מגבים שעובדים כמו סמרטוטים ורק מזיזים את המים על השמשה - צריך להחליף. מגבים שכדי לנקות איתם את השמשה צריך להפעיל את המגבים על מהירות גבוהה - צריך להחליף. מגבים עם צבע דהוי, סדקים דקים בגומי או שמשאירים פס שחור בשפשוף על מטלית נקיה - צריך להחליף.

השימוש במגבים כלשעצמו - לא מספק בשום תנאי נהיגה. כמעט תמיד ישנו צורך בנוזל ניקוי שמשות ייעודי, או תמהיל של נוזל ניקוי או אפילו סבון עם מים - העיקר שלא למלא סתם מי ברז; כמו כן, חשוב לנקות את השמשות עצמן בצורה ידנית, מבפנים ומבחוץ, לפחות פעם בשבוע-שבועיים.

ונסיים בטיפ קטן: בעיקר כשיבש ורוצים להשתמש במגבים - עדיף קודם להרטיב את השמשה עם שפריץ מהמתזים כדי לא "לקרוע" את המגבים בנסיון לנקות שמשה יבשה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...