Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיום ליום החורף קרב אלינו והחלטתי להזמין מגבים(וישרים) מחו"ל.

כמעט לכל בנאדם שני שלישי יש חשבון בEBAY ומעדיפים להזמין משם.

המשלוח די ארוך והמגבים ויגיעו בדיוק עם הגעת החורף.

אשמח לקבל הצעות.

פורסם

יש לאמריקן איגל סדרה של מגבים עשוים סיליקון.

עלותם כ50-80 ש"ח ליחידה , אך איכותם עשרות רמות מעל למגבי הגומי הסטנדרטיים.

לא הייתי מתאמץ להזמין מחול .

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש מוצר איכותי של אמריקן איגל?! את זה צריך לבדוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יש מוצר איכותי של אמריקן איגל?! את זה צריך לבדוק.

אני לא יודע אם איכותי, אך יש ברשותי קומפרסור שלהם שמחזיק כבר 3 שנים,

נכון, אני לא נותן לו לנפח מיכלי אוויר של משאיות, אבל, והאבל הגדול הוא שהקומפרסור

שלהם כן עובד 3 שנים, וכן מנפח לי צמיגים, נכון, אני לא מפעיל איתו פטישוני אוויר,

אך הוא מספיק לי והוא משרת אותי כ3 שנים נאמנה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

הזמנתי מ ebay לפני שלושה חודשים מגב אחורי ליאריס שלי. לא הצלחתי למצוא את המידה שלו כאן בארץ. מסתבר שהפיקנטו והיאריס חולקות את אותו הגודל. הבעיה? במוסך יבואן רצו עליו 3 ספרות :shock::evil:

המגב הגיע תוך שבוע וחצי, עלה לי 40 ש"ח כולל משלוח. המוכר סבבה.

לגבי מגבים קדמיים, המגבים שמוכרים בתחנות דלק של vision סבבה לגמרי. עברה כבר שנה מאז שהחלפתי אותם והם עובדים כמו ביום שרכשתי אותם.

פורסם

יש לאבא שלי עד היום כזה שמנפח לחץ אוויר, זה ממש עתיק אצלו, הוא נקרא: קומפרסור קווקזי שקניתי לפני 40 שנים בבריה"מ, והוא עדיין אצלי בתא מטען. הוא עשוי מברזל כי זה חומר גברי. זה קומפרסור כל כך גברי, שיש לו ריח של הזיעה של צ'אק נוריס."

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
יש לאמריקן איגל סדרה של מגבים עשוים סיליקון.

עלותם כ50-80 ש"ח ליחידה , אך איכותם עשרות רמות מעל למגבי הגומי הסטנדרטיים.

לא הייתי מתאמץ להזמין מחול .

אתה בטוח לגבי המחיר?

אני זוכר ששנה שעברה ביקשו על סט 19,21 180 שקל של אמריקן אייגל.

ובסוף קניתי את הVISION ב30 שקל וניגבו מצוין,פשוט עכשיו יש חשבון באייבי אז חשבתי כבר להזמין משהו טוב.

פורסם

מנסיון ה VISION שמוכרים בהום סנטר נראים ומרגישים לא איכותיים אבל את פעולת הניגוב הם מבצעים טוב.

עד היום קניתי מגבי בוש שעולים פי 2-3 מ VISION - הם מרגישים איכותיים יותר ויתכן ומחזיקים יותר זמן, אבל מנקים אותו דבר. VISION נותנים תמורה טובה עבור המחיר ובמחיר כזה, אפשר להחליף פעם בשנה.

פורסם

בשום פנים ואופן לא לקנות בהום סנטר מגבים עדיף תקנו מחנויות חלפים.

הם מחזיקים אותם שם זמן לא מבוטל מה שקורה שאתם בעצם קונים מגבים שהגומי שלהם כבר יבש.

קניתי לפני 3 חודשים מגבים חדשים של בוש מהום סנטר 80 שקל לטויוטה עכשיו הם יבשים ולא מנקים כלום.

לעומת זאת ברכב הקודם קניתי אמריקן איגל מחנות חלפים ועשו את עבודתם נאמנה כמעט שנה וחצי.

נקודה למחשבה.

פורסם

כמו שהכותרת אומרת, ארכיון הפורום זוכר עשרות דיונים על מגבים.

ובכל זאת ובפעם המי-יודע-כמה שאני רושם את זה, מגבי VISION הם מגבים מצויינים שמחזיקים בדיוק שנה. זוג מגבים עולה בין 20 ל 30 ש"ח ואני מעדיף אותם על פני בוש או אמריקן איגל היקרים פי ארבע ומחזיקים שנה וחצי עד שנתיים במקרה הטוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לדעתי אפשר אפשר לקנות מגבים זולים שעולים 40-50 שקל,ומקסימום מחליפים בחורף הבא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בטיפול האחרון שלי,

החלפתי זוג מגבים לפאביה - עלותם היתה 80 שקלים (נדמה לי, לפני מע"מ) - עושים עבודתם נאמנה...

דווקא המגבים המקוריים שהגיעו עם האוטו התייבשו קצת אחרי שנתיים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ממליץ לקנות ב20 שקלים בתחנות הדלק. מספיק לחורף אחד, ואת אחד הקדמיים, אפשר לחתוך ולהתקין כאחורי.

פעם בשנה/שנתיים 20 שקלים לווישרים זה כלום.

פורסם

לפני מספר שבועות נקרע המגב הימני המקורי בסוזוקי שלי - החלפתי במוסך תמורת 50 ש"ח. אין לי מושג מה מקור המגבים שהותקנו לי, אבל ניסיני בעבר הוא שגם מגבי בוש שעולים כפליים לא מחזיקים יותר משנה-שנתיים זה לא משנה לי, בבו הזמן אקנה שוב מגבים דומים.

הבעיה היא כנראה בשמש הישראלית, שום גומי או סיליקון לא עומד בפניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...