Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתו של האדם הקרוב ביותר אליכם על אופי הנהיגה שלכם?

זה כמובן יכול להיות הבעל/אישה/בן-בת זוג/חבר/חברה/אבא/אמא/פילגש וכד'

אצלי בכל אופן האשה מעירה לי מדי פעם שאני נוהג לאט מדי...ויאללה תן גז... בחיי!

...והיא הייתה רגועה לידי באוטובאן במהירות של 200+++ קמ"ש

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי החברה מרגישה בטוחה,לא עושה שטויות,ומשתדל לנהוג כחוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אמא שלי בטוחה שאבא שלי נהג גרוע ביותר(עצבני, נוסע מהר יחסית, עוקף הרבה) למרות שהוא נהג מחושב מאוד ושולט ברכב ומודע לתנאי הדרך באופן קרוב למושלם.

אני את רזי הנהיגה למדתי ממנו למרות שאני בזמן האחרון נוהג בצורה רגועה יחסית (במיוחד כשאני עם אמא) אז היא בטוחה שאני נהג מעולה :lol:

אבא יודע שאני נהג בסדר גמור היות וכל מה שבא לו לראש בנוגע להתנהגות בכביש(הרכב ההוא הולך לעבור נתיב, זה הולך לפנות, אני צריך לעקוף איזה בור בכביש וכו') - עולה גם אצלי בראש ואני עושה את מה שצריך בהתאם.

חבריי מעולם לא התלוננו ואין להם בעיה לנסוע איתי(אם הם לא מרגישים שנוסעים במהירות הכפולה מהמותרת מחוץ לעיר כנראה שאין סיבה לבעיה). לעתים מופתעים איך זיהיתי מרחוק מפגע על הכביש או משטרה שעומדת על הגשר כשאני עוד לא הגעתי אליו בכלל.

נוטים להתלונן רק כשאנחנו נכנסים לעיקול(אני כנהג יודע לייצב את עצמי נכון, הם לא :lol: )

פורסם

טיפה קשה יותר להשתולל עם הפנדה, לא ככה? ;) זה מסוג הרכבים שגורמים לך, או עוזרים לך לנהוג רגוע.

אני חדש על הכביש וכתוצאה מכך אבא משרה לי הרבה בטחון ואמונה, אבל אמא שלי זה סיפור שונה לגמרי, היא מאד לחוצה וזה עדיין מפריע לי.

פורסם

בעין צדקי אני אומר לכם שאני נוהג לפי החוק ורוב הזמן כמו סבא,

אבל גם סבא'לה נהנה מאיזה קיקדאון מזדמן.

אבל אין מה לעשות,אישתי חצי פולנייה-זה בדם שלה להתלונן ,לפעמים גם על הצורה שבה אני נושם.

Gn'f'R

פורסם

אני נוהג כמו זקנה, ואני אוהב את זה, רוב האנשים גם אוהבים את זה.

לפעמים (פעם בחודש בשבועיים אולי) חוטא באיזה סיבוב שובב, אין לידי אף אחד שמעריך את זה, כי אין בחיי אנשים שבשבילם רכב הוא יותר מלהגיע מ-א' ל-ב'. אני מקווה שאני אמצא אישה שתאהב מכוניות, ולא תיראה כמו אחת. זה יעשה אותי מאוד שמח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
טיפה קשה יותר להשתולל עם הפנדה, לא ככה? ;) זה מסוג הרכבים שגורמים לך, או עוזרים לך לנהוג רגוע.

אני חדש על הכביש וכתוצאה מכך אבא משרה לי הרבה בטחון ואמונה, אבל אמא שלי זה סיפור שונה לגמרי, היא מאד לחוצה וזה עדיין מפריע לי.

אכן,פה הדגש יותר על חיסכון ונסיעה ב90-100.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני תמיד מקבל תגובות מהקרובים אלי שהנהיגה שלי רגועה מדי, דהיינו חסר פלפל...:lol:

למרות הטענות אני מאמין כי נהיגה רגועה מובילה לתהליך קבלת החלטות שקול יותר על הכביש :-D.

סרטון הדגמה :

זמין 8)

פורסם

הלוואי עליי הורים כמו שלכם , אמנם ההורים שלי מסכימים שאני אנהג כשהם ברכב , אבל מה שאני עובר איתם זה פשוט סיוט ואני נוהג סופר רגוע

מאידך החברים חושבים שאני נוהג מצויין

Miata ND2

פורסם

אצלי נאחזים בכל דבר שאפשר, בדר"כ בידית. לפעמים זה גם מלווה בצעקות אצל אנשים שלא מבינים שזה נעשה בצורה מחושבת.

אצלי זה מתחלק ל-2 סוגים של אנשים:

1. אוהבים מאד לנסוע איתי.

2. שונאים מאד לנסוע איתי.

למרות לטעמי אני נוהג רגוע ומחושב, פשוט רוב האנשים לא רגילים לרכב עם ביצועים מעל לנורמה.

פורסם

בשיוט בכביש המהיר הנהיגה שלי לא מלחיצה ואין לי בעיה לנסוע על 200+ ונוסעי הרכב לא ירגישו מאויימים כי אני לא זגזגן בין נתיבים ולא מאלה שנצמדים לתחת של הרכב לפני, נהפוכו, ככל אני מעלה מהירות אני מגדיל משמעותית את המרחק שלי מרכבים שלפני.

בכביש מפותל אישתי מאוד רגועה כשהיא יודעת שלמרות שאני מותח את הרכב למגבלות אני עושה את זה בצורה מאוד שקולה בלי להמרח על הנתיב הנגדי וכו׳.

זר שיסע איתי ברכב בכביש מפותל עלול לחשוש לחייו.

גם זר וגם מכר שיסעו איתי ברכב בכביש מאתגר יסיימו עם בחילה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...