Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני החלפת המאזדה שלי ואני רוצה להחליפה ברכב מעניין.

דרוש: כוח זמין, שלא תהיה צמאה כמו קררה או סברבן (אין לי אשליה שיהיה חיסכון הדלק, אבל מספרים כמו ליטר לקילומטר לא באים בחשבון), ורכב שיעניק לי הנאה - אתם יודעים על מה אני מדבר ;)

2 דרישות ביזריות נוספות:

יש לי ג׳וק בראש- חובה סאנרוף/קאבריו/גג פנורמי נפתח, כשהעדיפות הגדולה היא לקאבריו וחשמלי. אני עצלן :)

ועוד אחת- לצערי הרב אישה צריכה לנסוע באוטו. העדיפות הגדולה היא לרכב אוטומטי. כן, אני יודע, זה לא אידיאלי, אבל זה מה יש.

עד עכשיו חשבתי על:

אאודי S/A3 קבריו, וולוסטר (יש שם באמת כח? אולי בגרסת טורבו?), אולי 911 ישנה (מאוד)?

איביזה ״ספורט״ לא נכנס בהגדרה של רכב מעניין. אולי ליאון? יש אותה בגרסאת 3 דלתות?

העדיפות היא לקאבריו ולא לרודסטר.

התקציב הוא עד 180 לרכב בלבד, אפשר להתגמש אם יש משהו מעניין. :)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הערה אחת - אני חושב ש-911 לא נכנסת בכלל באותה קטגוריה עם סיאט ליאון, לא עם האיביזה (טורבו ככל שתהייה) וגם לא וולוסטר. תחזוקה של 911 ישנה - נראה לי יקר, אולי בפורום אספנות יוכלו להרחיב.

אבל אם כבר שאלת, ואתה רציני - אז עוד אופצייה - אודי TT (האישה תאהב בטוח, גם את הגירסה ללא הגג הנפתח), הרכב מושך תשומת לב, העיצוב לטעמי מהמם, הביצועים דיי טובים. האחזקה אולי פחות נעימה לכיס, אבל זה המחיר.

alfa 156 2.5.

פורסם

כשאמרתי ליאון התכוונתי קופרה בוקה נגרמה או איך שנקראת הגרסא הסופר מאובזרת וכוחנית. ברור שזה לא באותה קטגוריה, אני מכוון ליוקרה יחסית זולה, והליאון היא...?

אבדוק את הTT. רעיון מצויין!

גרסאת הקבריו היא עם גג חשמלי? היא רודסטר או שיש מושבים מאחורה? ומה עם הקופה?

האמ מנוע הTfsi הוא באמת נוראי כמו שמספרים עליו? הגיר טרוניק הוא רובוטי כפול מצמדים?

תודה רבה!

פורסם
למה אתה חושב שמיאטה יש רק ידני?

1+

אוטומט זה הנורמה.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
1+

אוטומט זה הנורמה.

מה? מה זאת האמירה הזאת? מה זה נורמה? יש הרבה יותר ידניות מאוטומטיות והוא מחפש אוטו ב-180K, לא מיאטה דור שני ב-80K... (דור שלישי אין אוטומט).

בכל מקרה - האם חובה זוג מושבים נוסף שמיש מאחור?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה לכולם על התגובות. דיברתי על מיאטה הדור האחרון שהבנתי שאין באוטומט. אשמח אם הטעות שלי תתוקן.

אפשר להסתפק ברודסטר אם היא תהיה מעניינת :)

פורסם

יש במפתיע לא מעט אפשרויות. מ-500 אבארת קבריו חדשה, דרך A4 קבריו משומשת או לקסוס IS-C משומשת, ועד באמת איזו 911 שתהיה יקרה פי כמה לאחזקה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אבארת׳ ומיני אני לא אוהב את העיצוב הפנימי ואת חלל הנוסעים בכלל.

את הלקסוס אבדוק.

רוני, כשאתה אומר פי כמה לכמה בערך אתה מתכוון?

כרגע הSLK מובילה.

פורסם

SLK בהחלט אופציה.

אופציות נוספות -

ב.מ.וו סדרה 1 קבריו - לדעתי צריכה להיות על הפרק. יפיפייה ואיכותית, הנעה אחורית וכו'...

סביר שלא יהיה קל למצוא כזו - אבל אם תמצא, לדעתי הרווחת.

ועוד אחת -

RCZ.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...