Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן :)

עכשיו אחרי שיש לי (חחח אעלק יש.. יהיה) יונדאי קופה ונשאר לי בערך 20 אלף בצד..

מכיוון שהאוטו פשוט מדהים ואין צורך לשפר מבחוץ

מה אני יכול לשפר במנוע (לא אגזוז צ'יפ פילטר), יש מצב לטורבו \ צ'ארג'ר ? כמה יעלה ? המנוע הוא 2 ליטר ידני , להחליף מנוע ?!

(יש לציין שכל השיפורים צריכים לכלול טורבו בכדי שאני אוכל לשים שסתום פריקה ולעשות "פפפפפפפטטטטטששששששששששששששש" :D:D:D:D:D )

תודה מראש לכולם

פורסם

למה שלא תשאל את זה כשיהיה לך את הרכב... ותדע מה הבעיות שלו...ומה יש לתקן.... וכמה כסף בדיוק יש לך....

אל תשאל שאלות תיאורטיות סתם!!!!!!!!!

:-)

פורסם

יש הרבה שיפורים אפשריים ליונדאי קופה, כל מה שתחשוב עליו

עניין עלות - זה משתנה, כי חלק מהשיפורים צריך להביא מקוריאה...

אחרי שהאוטו יהיה ברשותך, דבר איתי

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם

אני אישית הייתי הולך על MX3 גם יפה וגם נותנת משהו

לדעתי יותר טובה מהקופה..

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אייל, לפני שאני קונה, אני רוצה לדעת אם בכלל אפשר לעשות איתו משהו

וציינתי שיש לי בערך 20 אלף בנוסף

קודם כל זה אריאל , אם התכוונת אלי....

שנית , ברור לי שאתה רוצה לקנות , אבל אני חושב שלשאול על שיפורי רכב לפני שלמדת אותו זה לא רציני... והרי אנו רוצים להיות רציניים...

אני מצטער על התגובה הקודמת אם היא היתה קשה מידי...

לגבי ה20 אלף... כרגע יש לך 20 מעל המחירון של היונדאי , אף אחד לא אמר שתרכוש אותה בדיוק במחירון , אל תשכח ביטוחים , אל תשכח טיפולים ראשוניים , אל תשכח שזה רכב שקרוב לוודאי קרעו אותו... אחרי שתקנה אותו , תבטח אותו , תטפל בו כראוי והוא יהיה במצב סביר+ אז תתחיל לחשוב על שיפורים ויהיו כאם מספיק אנשים שיעזרו לך!!!

:-)

פורסם

קודם תקנה את האוטו ואחר כך(אם זה אוטו לא חדש כי לא הזכרת אם הוא חדש או לא) אני חושב שכדאי לך יותר להביא אותו כמה שיותר למצב המקורי להחליף חלקים שיומם קרב או שלא מתפקדים כראוי ואחרי זה תתחיל לשפר כי אל תשכח שטורבו גורם לעומסים גדולים יותר ממה שהתקוון "המשורר"(היצרן) ואתה צריך לדאוג שהמכונית תעמוד בזה ולא לגמור עם חור כמו שלמישהו פה כבר קרה

פורסם

איזה טורבו :?:

תגיד, אתה ישן בעמידה :?:

מה נהיה איתך בנאדם :?:

לשפר יונדאי קופה במנוע :?:

קודם תשפר לה את אחיזת הכביש (שהיא זוועתית דרך אגב :!: ).

רק אחרי שתשפר את זה תתחיל להתעסק עם המנוע.

אם קודם תשפר את המנוע, מהר מאוד לא תשאר עם אוטו,

אלא עם פירוקיה :x

פורסם

בעקרון הרסתם לי ת'חלום :-)

אם יונדאי קופה כזו מסריחה... מה עוד יש במחיר כזה? (עד 70 אלף)

פשוט היונדאי קופה פשוט מדהימה אותי מבחוץ...

האם יש רכב שהוא קבריולט שמתאים למחיר שלי ? שנראה גם טוב מבחוץ ואולי אפילו קופה ? :) אשמח מאוד לתשובות

פורסם

האם יש רכב שהוא קבריולט שמתאים למחיר שלי ? שנראה גם טוב מבחוץ ואולי אפילו קופה ? :) אשמח מאוד לתשובות

אל תתבאס, אבל לפי דעתי זהו רכב מ-כ-ו-ע-ר!!

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

פיאט קופה !!! רכב מדהים, קצת קשה למצוא כזו במצב טוב וזה לא שיא האמינות אבל רכב מדהים בכל מה שקשור לנהיגה נטו !!! החיסרון היחיד שלו זה רדיוס סיבוב שערורייתי (אם אתה קונה כזו פשוט תשכח מפרסות :wink:) . . .

שוב, הכל תלוי מה אתה מחפש, ליונדאי אין הרבה מה להציע חוץ מפוזה, אם זה מתאים לך אז לך עליה (לפי דעתי היא נראת מצויין!!!) . . .

מכוניות קבריולט שנכנסות לתקציב:

MG F/VVC (לך תמצא כזו) . . .

אלפא ספיידר 1997

BMW 318 קבריולט שנת 1994

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
יונדאי קופה רכב ליגה!!!!

שכחת משהו, תן לי לתקן אותך:

יונדאי קופה רכב ליגה ג'!!!!

אין בעד מה... :wink:

חן@זה מזה פשוט!:Fade-color

פורסם

מכיוון שהאוטו פשוט מדהים ואין צורך לשפר מבחוץ

לצבוע בכחול ולזרוק לים :lol::lol::lol:

סליחה אחי אבל האוטו הזה לא שווה כלום חוץ מזה שהוא יפה ואם תשפר לו את המנוע בלי לדאוג לשילדה במקום לפנות האוטו ימשיך לך ישר ...לקיר ואז האוטו כבר לא יהיה יפה :cry:

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
  • תוכן חדש...