Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לבדוק, מזל שיש עוד אור קצת בחוץ כי הנורה בחניון שרופה (למי יש כוח להחליף נורה או נוזל...), הנוזל כמו ביב, שחור עד כדי כך שהשחיר את כל מיכל העודפים ואי אפשר כבר לבדוק מפלס מבלי להוציא את הפקק. אני בכל אופן לא מתכוון להחליפו כי זה לא מופיע בהנחיות יצרן.

שלא תבין לא נכון, אני חושב כמוך, נוזל הידראולי של מערכת היגוי יש להחליף מידי פעם וגם מרגישים את זה בהיגוי מיד.

אבל משום מה, ליצרני הרכב זה לא מזיז אם לא יוחלף ומצד שני לא נרשמות הרבה תקלות של מערכת היגוי, למרות תנאים קשים בהם עובדת המערכת.

כמו שאמרתי, יצרנים יודעים משהו שאנחנו ההדיוטות לא ומערכות היגוי הידראוליות שורדות לא רע (מבחינה הידראולית), למרות אי החלפת הנוזל. חומר למחשבה...

פורסם

בדיקות בחושך חלקי זה בסדר , זה הזמנים שלי .

יצרן קובע ומנחה בהוראות - כגון החלפת שמן כל שנה או 15.000 ק"מ

או ההנחיות החדשות החלפה כל 30,000 ק"מ או שנתיים .

אם נחליף שמן כל 7,500 ק"מ או חצי שנה - יגרם נזק - הרי בעצם לא בצענו את ההוראות כלשונן .

לדעתי כדאי לבצע החלפה , כל עוד ההחלפה מתבצעת נכון ובמרווח אשר יכול רק להועיל ,

ובמיוחד כאשר רואים כי הנוזל איבד מתכונותיו הראשוניות צבעו שחור ובוצה קלה .

יותר מזה - אם ידוע לי כי כעבור כ 8 שנים הוא יגיע למצב זה .

הייתי מבצע החלפות חלקיות כל כ 3-4 שנים כדי למנוע הגעת הנוזל לסף שבירה ותקלות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ההנחות שלך לגבי החלפת שמן לא הגיוניות.

לגבי השמן השחור, סף שבירה? מאיפה אתה יודע? ההגה מתפקד היטב ואין תקלות וכך המצב בהרבה מאוד מכוניות.

פורסם
ההנחות שלך לגבי החלפת שמן לא הגיוניות. - תודה כרגיל ..

לגבי השמן השחור, סף שבירה? מאיפה אתה יודע? ההגה מתפקד היטב ואין תקלות וכך המצב בהרבה מאוד מכוניות.

מבחינתי כל אחד יעשה את המתאים לו .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...