Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חובת התייצבות בתחנת המשטרה למתן עדות

AlonBar
שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

בשישי האחרון הייתי סוג של עד לאירוע תקיפה של נער בעיר.

הייתי במסיבה באותו איזור בשעת המקרה. שמעתי צעקות ורצתי למקום. ראיתי אדם בסביבות גיל ה20 שוכב, כשהוא נושם בכבדות ולא מגיב והתוקפים כנראה כבר הלכו.

הזמנתי מד"א, ובעקבותיהם המשטרה באו.

לאחר ביקורים חוזרים ונשנים באותו לילה של שוטרים במסיבה בעקבות חשד שהתוקפים נכנסו לבית בו הייתה המסיבה, הלכתי לאחד החוקרים ואמרתי לו שאני זה שהזמנתי אותם, וסיפרתי לו כי מלבד האדם הפצוע, לא ראיתי דבר. אני במו ידי עזרתי לבן אדם לקום ובדקתי את פצעיו על גבו - עזרתי לו כמיטב יכולתי עד הגעת האמבולנס.

כעת - החוקר זימן אותי למתן עדות בתחנה - ואני מצדי אמרתי שאני לא מעוניין.

הוא מצדו אומר שזו חובתי למרות שאמרתי שאין לי יותר מה לומר, וסירוב יעלה חשד כאילו אני מסתיר משהו.

אני בהחלט אחשוב פעמיים אם להזמין אותם להבא לאירוע, כאשר אני מרגיש כאילו אני קורבן של המערכת הזו.

אך בלי קשר, האם אני מחויב לגשת לתחנה למתן עדות על פי חוק ? אין לי אפשרות לסרב ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סלח לי אבל אני לא מבינה מה הבעיה פה - אם לא ראית שום דבר אז מה הבעיה לבוא ולומר מה כן ראית?

בנוסף - אם אני לא טועה זו חובתך החוקית ללכת לתת הצהרה רשמית לפחות.

למה להמנע מלהתקשר למשטרה בפעם הבאה? עד שנראה שהם עושים משהו או לפחות גובים עדויות ומנסים לחקור?

אולי אני תמימה - אבל אני חושבת שאם אין לך מה להסתיר, לך - תן עדות, ותגמור עם הסיפור הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מה לפחד. קבע עם החוקר בזמן שנוח לשניכם ותן את העדות.

מצד אחד כולנו באים למשטרה בטענות שהם לא עושים כלום וכשהם רוצים לעשות אנחנו לא מוכנים לעזור.

אולמרט צדק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חובה עליך להתייצב למתן עדות.

כמו כן חובה עליך לענות על השאלות שישאלו אותך כל עוד אתה לא מפליל את עצמך.

אין לך את זכות השתיקה, ששמורה למי שנמצא בסטטוס נחקר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...