Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בדקתי רכב במכון בדיקה, אני רוצה לדעת עם זה תוצאות טובות או שיש לי הרבה עבודה

רכב יונדאי אקסנט 2004

אז ככה

רעש מערכת תיזמון ושסתומים הפרשי לחץ במנוע, בלאי פנימי בוצה ומשקעים במערכת השמן שריפת שמן דרוש טיפול במנוע קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים רעש גלגלת והזרקת דלק לקויה

מה אתם חושבים כדי לי לתקן דבר כזה עם בכלל שווה לי ? תודה מראש ערן

פורסם

מה שרשמת הוא לרוב כסת"ח רגיל של מכוני הבדיקה. היית צריך לבקש מהבוחן הסבר עד כמה חמורים הליקויים.

הפרשים גדולים בקומפרסיה למשל יכולים לרמוז על מנוע שסופו \ שיפוצו קרוב מתמיד. קורוזייה יכולה להעיד על הזנחה ושימוש בנוזל קירור שאינו מקורי מה שעלול להתבטא בפיצוץ צנרת לא מתוכנן, רידיאטור שילך לעולמו בדמי ימיו או מנוע שעלול להתחמם ולמות בטרם עת.

בקיצור - אם אלו הריג'קטים היחידים שעלו דו"ח (ואני בספק, אתה מדבר על רכב משנת 2004 שאני מניח שעברו לא היה חף מליסינג או השכרה, בדוק טוב טוב את זהות האדם העומד מולך) גש למוסך לקבלת הצעת מחיר לתיקון אם בכלל.

לחילופין העלאת סריקה של דו"ח הבדיקה המלא יכול לתת לנו מבט מעמיק יותר על הרכב ואולי יש דברים קריטיים יותר שיפסלו את הרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,הרשה לי לחלוק על חלק מהממצאים.

אולי סימני שריפת שמן ודרוש טיפול למנוע הם כסת"ח אבל,לדעתי,בלאי פנימי במנוע,משקעים ובוצה במערכת השמן אינם כסת"ח ומעידים על כך שהמנוע לא במצב מזהיר.

מעניין באמת כמה ק"מ הרכב הזה עבר ואם היה בעברו ליסינג/השכרה (את זה אפשר לדעת רק במשרד הרישוי לפחות לגבי ליסינג לא היה רישום בשנים הללו ברישיון הרכב).

אם הרכב עבר מעל 150,000 ק"מ ולא עבר תאונה ממעותי,הייתי מבקש לקזז חלקית תיקון מנוע כי אי אפשר לדעת מה יקרה ביד הבאה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מה שרשמת הוא לרוב כסת"ח רגיל של מכוני הבדיקה. היית צריך לבקש מהבוחן הסבר עד כמה חמורים הליקויים.

הפרשים גדולים בקומפרסיה למשל יכולים לרמוז על מנוע שסופו \ שיפוצו קרוב מתמיד. קורוזייה יכולה להעיד על הזנחה ושימוש בנוזל קירור שאינו מקורי מה שעלול להתבטא בפיצוץ צנרת לא מתוכנן, רידיאטור שילך לעולמו בדמי ימיו או מנוע שעלול להתחמם ולמות בטרם עת.

בקיצור - אם אלו הריג'קטים היחידים שעלו דו"ח (ואני בספק, אתה מדבר על רכב משנת 2004 שאני מניח שעברו לא היה חף מליסינג או השכרה, בדוק טוב טוב את זהות האדם העומד מולך) גש למוסך לקבלת הצעת מחיר לתיקון אם בכלל.

לחילופין העלאת סריקה של דו"ח הבדיקה המלא יכול לתת לנו מבט מעמיק יותר על הרכב ואולי יש דברים קריטיים יותר שיפסלו את הרכב.

איתמר.

לפי הגרף ככה רשום

A 24.9

B 22.9

C 24.9

D 21.8

הייתי בכמה מוסכים אמרו לי תיקון בערך בין 1500 ל 2000 היה אחד אמר בכלל 4500

פורסם

הפרשי הלחץ בין הנמוך ביותר לגבוה ביותר הוא פחות מ-15%- פחות או יותר זה מה שמקבלים בבדיקה של רכבים עם ק"מ ממוצע ומעלה שנים הללו.אבל בלאי פנימי של המנוע יכול לגרור גם החלפת מנוע וכנראה הצעת המחיר הגבוהה ביותר של המוסך,לקחה בחשבון תיקון כזה או אחר של המנוע/ראש מנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הפרשי הלחץ בין הנמוך ביותר לגבוה ביותר הוא פחות מ-15%- פחות או יותר זה מה שמקבלים בבדיקה של רכבים עם ק"מ ממוצע ומעלה שנים הללו.אבל בלאי פנימי של המנוע יכול לגרור גם החלפת מנוע וכנראה הצעת המחיר הגבוהה ביותר של המוסך,לקחה בחשבון תיקון כזה או אחר של המנוע/ראש מנוע.

תודה הרכב נכנס היום למוסך וצריך החלפת ראש מנוע לצערי. אבל בלי זה אני לא אצליח למכור את הרכב,

• תוכן חדש...