Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אור ברקס לא נדלק - פיז'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו 206 01' ידנית 1.4

האור ברקס הימני לא נדלק (השמאלי והאמצעי כן עובדים), פתחתי את הבקלית והנורה עצמה בסדר לא שרופה, ניסיתי להחליף בכל מקרה ולא עוזר, עדיין לא עובד.

ביום שישי חיברו עגלה לאוטו וכאשר חיברו את החשמל כנראה לא הכניסו את התקע בדיוק בזווית הנכונה והוא נשבר, החלפתי שקע ומאז האור ברקס בעגלה גם לא עובד, יש מצב שנשרף פיוז באוטו ובגלל זה האור ברקס הימני לא עובד?

אם כן אפשר מיקום של הפיוז בבקשה?

תודה ערב טוב, ערן.

פורסם
האוטו 206 01' ידנית 1.4

האור ברקס הימני לא נדלק (השמאלי והאמצעי כן עובדים), פתחתי את הבקלית והנורה עצמה בסדר לא שרופה, ניסיתי להחליף בכל מקרה ולא עוזר, עדיין לא עובד.

ביום שישי חיברו עגלה לאוטו וכאשר חיברו את החשמל כנראה לא הכניסו את התקע בדיוק בזווית הנכונה והוא נשבר, החלפתי שקע ומאז האור ברקס בעגלה גם לא עובד, יש מצב שנשרף פיוז באוטו ובגלל זה האור ברקס הימני לא עובד?

אם כן אפשר מיקום של הפיוז בבקשה?

תודה ערב טוב, ערן.

תבדוק אם נורת ביקורת, האם מגיע זרם לבית המנורה בצד ימין.

פורסם

מה ז"א האם מגיע זרם? האם מגיע + או -?

אם היה מגיע זרם אז לא הייתה בעיה והנורה הייתה נדלקת לא?

פורסם
מה ז"א האם מגיע זרם? האם מגיע + או -?

אם היה מגיע זרם אז לא הייתה בעיה והנורה הייתה נדלקת לא?

כן, המנורה הייתה נידלקת כך שאין משמעות לבדיקה שכזו. ככל הניראה הבעיה בפיוז שרוף אם כי אני לא בטוח שקיים פיוז ניפרד לכל מנורה.

פורסם

זה היה גם הניחוש שלי הבעיה היא שיש שני בתי פיוזים ואין לי מושג איפה להתחיל ולא מצאתי תרשים פיוזים ל206, אני מחכה אולי אורן או איציק יודעים ויכולו לעזור....

פורסם

הפיוזים של אורות בלם נמצאים בתיבת פיוזים מתחת להגה.

פיוז של אור בלם ימני הוא פיוז מס' 20, הערך שלו הוא 10 אמפר.

קח בחשבון, שפיז לא נשרף סתם כך, יש סיבה שגורמת לשריפתו.

פורסם

לפי דעתי הוא נשרף כשניסו לחבר חשמל של העגלה לאוטו ולא חיברו כמו שצריך ועשו קצר. תודה על התשובה המדוייקת, נחליף את הפיוז ונחזור לעדכן.

פורסם

מתחת להגה במקום 20 אין פיוז כרגע. כנראה או שזה לא הפיוז או שהבעיה היא אחרת. רעיונות מישהו?

ליתר ביטחון פירקתי את השקע של העגלה כי אולי הוא עשה את הקצר ועדיין לא עזר אין אור ברקס רק אורות חניה....

פורסם

נבדקו כל הפיוזים ועל פניו כולם נראים תקינים. יש מצב שהחיווט של העגלה מחובר לאור ברקס הימני והוא עשה נתק בחוט?

• תוכן חדש...