Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מכון בדיקה טוב באזור אשדוד

vo364
שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום.

אני מהצפון ויום ראשון אני הולך לבדוק רכב באשדוד.

אני מחפש מכון בדיקה טוב ואמין אבל לא קומפיוטסט כי הרכב כבר עבר שם בדיקה ואני רוצה לראות בדיקה במקום אחר.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני טיפלתי ברכב שהיה לי בעיר הזאת וכך עשו גם בני משפחה שלי שגרים שם וגם אנו נכוונו מהטיפולים/בדיקות שעשינו שם במוסכים שונים, אני חייב להסכים עם ג'וני43 לחלוטין ולייעץ לך להתרחק מהמוסכים וממכוני הבדיקה בעיר הזאת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאשדודי לשעבר אני מציע לוותר על עיר זו כשזה מגיע לענף הרכב

נכוותי ונעקצתי ממכוני הטסטים,מוסכים,חשמלאיי רכב,מגרשי רכב.

לתדלק ולקחת עיתון לדרך . זהו .

Gn'f'R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את הB4 שלי רכשתי מאשדודי לפני כשנה. נבדקה ב"מכון רישוי טסט אשדוד" הנמצא באיזור תעשיה צפוני, רח' המדע 7, אשדוד.

לאחר שבתקופה ההיא בדקתי כמה וכמה רכבים במכונים שונים ברחבי הארץ - אני לא רואה שום סיבה להתרחק מהמכון הנ"ל. סיפק תוצאות בדיוק כמו כולם, ובמחיר ממוצע.

התרשמות שלי היא דווקא שהמכון הנ"ל חדיש ביחס לשאר המכונים שביקרתי בהם ברחבי הארץ. ואהבתי את חדר ההמתנה המופרד מאיזור הבדיקה בחלון זכוכית ענק. אתה יושב במזגן, שותה קפה ומביט בתהליך.

img1563jj.jpg

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

אתה מוזמן לפנות אל מכון הבדיקה שהומלץ לך או שאתה יכול גם להסתפק בבדיקה אצל מוסך + פחח.

אני ממליץ לך לפנות אל אנדרי הבעלים של מוסך רוסקי באשדוד.

לגבי הפחחות אני ממליץ לך לפנות אל מחלקת הפחחות של מוסך טויוטה רכב השפלה.

אם אתה רוצה לקבל את כל השירותים במקום אחד אתה מוזמן לפנות אל מוסך מסמיה בגדרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

איפה בדקת את הרכב לבסוף?

ספר לנו כאן הכל כדי שחברי הפורום ידעו לאן כדאי/לא כדאי לפנות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסוף אפילו לא הגעתי לבדיקה.

היו כמה דברים חשודים לכן עשיתי בדיקת קומפרסיה ודליפה ידנית במוסך "ראלקס" טויוטה שמבצע את הפרוצדורות לכל סוגי הרכבים.

בגדול הבדיקה יצאה גדולה לכן וויתרתי.

בקשר למכון ראלקס:

יחס טוב, בדיקה יסודית ואנשים נחמדים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...