Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

תעזרו לי למצוא יבואן של מסננים של חברות אלו לרכבים יפניים בארץ.

התקשרתי לקומט הם רק מביאים לרכבים אירופיים

תודה מראש

פורסם

מה שאתה אומר נשמע לי לא הגיוני, נסה לבדוק בקטלוגים באינטרנט של 2 החברות הללו את המק"ט המקביל למק"ט היצרן של המסננים הללו ונסה לברר האם הם מביאים לארץ. יש מסננים לרכבים אירופאים שמתאימים גם לרכבים יפניים, למיטב זכרוני.

עוד אופציה-תזמין מחו"ל, כשחמותי (לעתיד :-D ) קפצה לביקור בארץ, היא הביאה איתה מאוקראינה 2 מסננים של MANN לטויוטה שעלו ביחד שליש מחיר מעלותו של מסנן אחד במוסך היבואן.

גם EBAY ו-AMAZON הם חבריך הטובים בקטע הזה.

כנס לאתרים כגון זה וברר על פי מק"ט. מצאתי מסנן מקורי עפ"י מק"ט לקורולה/יאריס ב6 דולר באחד מהאתרים בארה"ב. המשלוח גם לא יעלה הרבה עקב המשקל הנמוך של החבילה-אם תקנה יותר מפריט אחד יתכן שתוכל להוזיל עלויות. נסה לשקול גם את זה.

פורסם

מצחיק- רק אתמול עשיתי טיפול ללקוח שהביא חלקים בעצמו, חלקים מקוריים שהוא קנה ממוסך מורשה ועל הפילטר שמן שלו היה כתוב בענק- made in china

תחפש פילטר של חברת MANN, ולפי מה שאני יודע קומט את פרוגרס הם היבואנים, אבל הם ימכרו לך קרטון ולא פילטר בודד.

קובי

פורסם

זוקו שילובים בע"מ מוכרים את מוצרי שני החברות שציינת

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם
פרומט לפני שנה התחילה לייבא מסננים מתוצרת Mahle גם לרכבים יפנים וקוריינים

חבר, אתה מעלה שרשור מלפניי 6 שנים.

זה טבעי שמשתמש חדש עושה חיפושים בפורום אבל תשים לב של אילו שנים.

שאלה קטנה אלייך, אתה עובד או יבואן כלשהו בתחום? אתה מאוד מאוד שקוף בנוגע לכמה נושאים וזורק לאוויר דברים בנושאים אלו, מה הסיבה?

• תוכן חדש...