Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אסביר שנית.

מישהו אחד מזמין כמות גדולה לכל האנשים שמעוניינים ואולי מצליח להשיג הנחה יפה. למשל-4 אנשים מזמינים איזה 20 קווארט של שמן בבקבוקים בודדים של קווארט ומקבלים הנחה על הכמות. ההזמנה הזו יוצאת על שמו של אדם אחד, וכולם מתחלקים בעלות שלה.

לאחר מכן, החבילות מגיעות למרכז השילוח. במקום שהאדם ישלם מכס ומיסים על ה20 קווארטים הללו, מפרקים את החבילה לחבילות של 5 קווארט כל אחת, וכל אחד משלם על עלות המשלוח אחרי שהוא מגיע לארץ, כאשר כל המשלוחים יוצאים על שמו של אדם אחד אך ב4 חבילות נפרדות.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, אז זה מה שTOP RPM אומרים- שייבוא של שמן אסור דרך האוויר כך שזה יקח זמן. ההזמנה הבאה שלהם יוצאת עוד חודשיים אז כדאי להיות איתם בקשר. ולשאלתי אם נבצע הזמנה של קבוצת קנייה הם אמרו שהם צריכים להגיע למינימום 5000$ הזמנה.

ומה שאיתמר אומר נשמע לי הכי טוב. שכל אחד יזמין לעצמו וזהו..זה הכי פשוט.

פורסם

אולי יש הגבלות על ייבוא מסחרי של שמן דרך האוויר, אבל ההזמנה האחרונה של חבר שלי בוצעה באופן אויירי כי הוא היה זקוק לשמן בדחיפות (משלוח רגיל לחלוטין אגב דרך buy2usa או לאיזה שם ש ushops עברו).

מתן, 20 קווארט זו לא הזמנה גדולה, זה אפילו לא שני ארגזים. ככל שההזמנה עולה כך גדלים גם המכס, המיסים (אם עוברים את ה 250$ או כמה שזה לא יהיה) וגם המשלוח מתייקר. דווקא הזמנה של עד 75$ יוצאת הכי משתלמת אם מצליחים לדחוס 6 קווארט במחיר הזה.

מה ש TOP RPM אמרו לך בעצם זה "עזוב אותנו באמאש'ך" :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דווקא היה לי את הרושם שהוא כן מנסה לעזור, בסופו של דבר זה אינטרס שלו. אם נצליח לארגן פה איזו כמות כלשהי מהאנשים בפורום אולי נצליח לזרז את ההזמנה.

כמובן שאנחנו לא צריכים להגיע לסכום הזה. מן הסתם יש להם הזמנות נוספות.

פורסם

והאם הוא אמר לך מה יהיה המחיר לקווארט? עם כל הרצון הטוב, אם זה לא יוצא מחיר טוב אז זה לא משתלם.

אני לא יודע כמה הזמנות יש להם ובטח שלא קל להגיע ל 5,000$ הזמנה. המותג הזה לא מוכר בארץ ומי שלא מתעניין בתחום כנראה שגם מעולם לא שמע עליו או יבטח בו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום לכולם

נתחיל מהסוף

1.המותג הזה מאד מוכרמאד בארץ בעיקר למי שבתחום הספורט המוטורי

2. כל לקוח מקבל את אותו יחס אצלי אנחנו לא נוטשים אף אחד:)

3. לגבי יבוא של שמנים כאשר אדם פרטי מזמין כמות קטנה ביו פי אס יש סיכוי גדול שזה לא יעניין אותם מה יש בחבילה

והם יאשרו את השילוח של השמנים מכיון שאני יבואן מסחרי זה יוצר לי שתי בעיות

1. אני לא יכול להזמין כמות קטנה מכיון שאם רוצים למכור במחיר משתלם אז הכמות חייבת להיות גדולה ולבוא במשלוח ימי

בעיה שנייה אני לא יכול לייבא שמנים באויר מכיון שעל פי הגדרות חברת התעופה זה נחשב מוצר מסוכן ולכן משלוחי שמן דרכי

הם רק בים

אם הייתם מארגנים הזמנות של 150-200 ליטר שמן הייתי בהחלט עושה מאמץ ומארגן משלוח ימי לטובתכם

מקווה שעניתי על כל השאלות

אחלה יום

קובי

פורסם

זה אומר שצריך לארגן קבוצה של 25-30 אנשים. יש סיכוי לארגן קבוצה כזאת?

קובי, מה יהיה המחיר המשוער לקווארט\גלון? אם נדע את המחיר נדע אם יש סיכוי לארגן את הסיפור הזה.

פורסם

רק כדי שאהיה בטוח, מדובר על רכישה של RP?

האם יש סיכוי שזה יגיע תוך כחודש/חודש וחצי?

אם אכן מדובר על RP, אשמח להיכנס לעסקה ולהזמין 5 ליטר של 5W30.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

לא הייתי יוצא בהצהרה ש RL טובים יותר מ RP אבל חבר שלי מרוצה בינתיים יותר מהביצועים שמפגין RL מאשר RP. לשני השמנים מוניטין מעולה ולא מדובר בחברות חדשות בשוק. שתי החברות משתמשות בשמני בסיס סינטטי מהאיכותיים שיש בשוק והנסיון מדבר ומוכיח את עצמו.

קובי, לארגן רכישה קבוצתית של מוצר יקר זו בעייה ועוד על אחת כמה וכמה כאשר מדובר על כמות מכובדת מאוד של ליטרים.

בכל זאת, מצטרף לשאלה האם ניתן לקבל הערכה למחיר של קווארט בהנחה שזהמנה כזו תצא לפועל. אני מזכיר שכרגע נראה שבהזמנה פרטית ניתן להשיג את השמן במחיר שנע בין 75 ל 85 שקלים לקווארט הכל כולל הכל בשילוח ימי.

בהזדמנות הזו גם הייתי מציע לכם לעבוד חזק על השיווק - מדובר בשמן מצויין שאין לו יותר מדי מתחרים בארץ באספקט האיכות. עכשיו כאשר גם האלטרנטיבה המשתלמת נעלמה (רוייאל פרפל) אין בשוק שמן איכותי במחיר הוגן. בלי להזכיר שמות ויבואנים, יש כמה עוס(ש)קים בענף שלידם המחירים של לאור הנדסה מרגישים כמו צדיקים בסדום.

איתמר.

פורסם
שלום,

ב 2 טיפולים האחרונים עברתי לסינטטי מלא מבית רויאל פרפל (RP), המחיר היה קצת יקר בזמנו 50 שקל לליטר, וכעת החמדנות של היבואנים עלתה בעוד קצת ל 60 ש"ח לליטר, שנראה לי מוגזם ביותר.

הגעתי למסקנה שאני מחפש תחליף לשמן הנ"ל,

אשמח להצעות. תודה :)

אתה יכול לפרט איזה שמן דורש יצרן הרכב שלך עבור הדגם הזה בספר הרכב (צמיגות ודירוג API או ACEA)?

אח"כ אני אשאל אותך למה אתה חושב שאתה צריך שמן אחר (סינטטי מלא, RP, וגו').

האם אתה יודע משהו שהיצרן עוד לא גילה?

פורסם

אתקן את איתמר, ברשותו.

על פי התמונה שצירפתי, המחיר בחו"ל עומד על 328 ש"ח ל5 קווארטים של RP 0W-20. בחישוב זריז יוצא שהעלות לקווארט היא בערך 66 ש"ח ולא 75-85 ש"ח. העלות כוללת משלוח עד הבית עם שליח.

המחיר של לאור הנדסה לקווארט הוא 62 ש"ח ללא משלוח עד הבית.

רק כדי לקבל פרופורציות :screwy:

• תוכן חדש...