Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש תחליף לשמן מנוע RP ששימש במיצובישי סופר לנסר.

liav12
שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

ב 2 טיפולים האחרונים עברתי לסינטטי מלא מבית רויאל פרפל (RP), המחיר היה קצת יקר בזמנו 50 שקל לליטר, וכעת החמדנות של היבואנים עלתה בעוד קצת ל 60 ש"ח לליטר, שנראה לי מוגזם ביותר.

הגעתי למסקנה שאני מחפש תחליף לשמן הנ"ל,

אשמח להצעות. תודה :)

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

ברוך הבא למועדון נפגעי הפקעת המחיר.

אלטרנטיבות במחיר סביר עד שפוי? מובייל 1, קסטרול, מוטול, וולווליין ואולי עוד מותג או שניים. זה מה שיש בארץ מחברות "נחשבות".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוסיף לרשימה AGIP, LM, rheinol, MOBILS ויש עוד הרבה, ולא כמו שאיתמר חושב שיש רק עוד 2.

ואני לא פוסל שמנים, של "דלק" "סונול" "פז" למרות שאישית אני לא משתמש בהם, כי יש לי שריטה לקנות מוצרים יקרים עניין פסיכולוגי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מתכוון להיגרר איתך או עם כל אחד אחר לעוד ויכוח אין סופי בעניין. חלק מהשמות שהזכרת + ציון המילה "איכותי" באותו המשפט לא ממש הולך ביחד.

את מותגי השמנים הבאמת איכותיים שיש בארץ (= ברמה של רוייאל) ניתן לספור על יד אחת ונשארת אצבע או שתיים עודף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר ניסיתי בעבר, אך לא היתה היענות (או ליתר דיוק-היתה היענות מאוחרת מצד כמה אנשים שכבר לא היתה רלוונטית) ולכן אנסה שוב.

אין לי בעיה לארגן קבוצת רכישה מול היבואן של RP (הם רצו יותר מ10 איש), או לחליפין-להתארגן ולהזמין סטוק של שמן מנוע איכותי מחו"ל דרך ebay או amazon. לדעתי ייצא משתלם.

את השמן הבא שלי אני כנראה אזמין מחו"ל. יוצא יותר זול מלהזמין בארץ. ואני מדבר על שמן מקבוצה 5 כגון red line או amsoil.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משתלם זה לא יוצא.

שמן שעולה בארה"ב משהו כמו 10-11$ לקווארט יוצא בארץ (אחרי משלוח בתוך ארה"ב + משלוח לארץ) כ 80 ש"ח לקווארט. אתמול בלילה ישבתי כמה שעות עם חבר שלי וניסינו כל מיני דרכים למצוא דילים וקומבינות איך להוזיל את העסק. זה בעייתי.

איתמר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברות השילוח הישראליות גובות משהו כמו 30$ על המשלוח. הבעייה היא הכמות המוגבלת שניתן להזמין בכל הזמנה.

עד 5 קווארט אין בעייה, לא מגיעים לרף ה 75$ שאחריו מתחילים לגבות מכס. אם רוצים 6 קווארט - מצד אחד מחיר המשלוח כמעט ולא משתנה אך מצד שני מתווסף מכס שמוסיף כמה עשרות דולרים לחשבון :?

למיטב ידיעתי TOP RPM לא ממש מייבא את המוצרים שלהם. לא ברור מה נסגר.

מישהו יודע אילו סדרות של מוטול מיובאות לארץ? היבואן הוא עדיין ארנב אנרגיה? משום מה יש לו אתר מושקע רק חבל שאין בו טיפת אינפורמציה.

איתמר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמזון מבצעים שילוח ימי, ויש אתרים שנותנים הנחה של 10$ על המשלוח הראשון.

לגבי משלוח בתוך ארה"ב-לא חסרים ספקים ששולחים בארה"ב בחינם מעל לסכום הזמנה או מתחת למרחק מסוים. יש לי חשבון באתר שנתן לי כתובת בארה"ב, יתכן שיהיה יותר זול לקנות באמזון/ איביי בארה"ב את מה שצריך ואז פשוט להתחלק בעלות המשלוח לארץ.

דרך buy2usa, עלות משלוח של 5 קווארטים של RP 0W20 עולה 313 ש"ח עד הבית (בשילוח ימי שלוקח כחודש). בשילוח אווירי המחיר קופץ ל470 ש"ח אבל מגיע תוך פחות משבוע עסקים. רק לשם השוואה, עלות של 5 קוורט שמן RP 10W30 עם משלוח עד לעבודה עלה לי 333 ש"ח.

יש להם אפשרות שאתה משלם מחיר שכולל את הכל כולל דמי משלוח וטיפול.

הסדרות של מוטול מפורטות באתר של ארנב אנרגיה (שהוא עדיין היבואן שלהם). דווקא יש להם הרבה אינפורמציה באתר, צריך רק לחפור בו כדי למצוא את קטלוג השמנים שלהם.

קטלוג-אביזרים לאופנוע-שמנים-מוטול-רכב-שמני מנוע. תקבל שם את כל השמנים שנמצאים אצלם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע איזה חשבון עשית, עלות משלוח ימי נעה בין 20 ל 40$.

כמו כן קשה למצוא את השמנים של רד ליין (לדוגמה, זה מה שאני מחפש) באי-ביי, רובם נמצאים בחנויות אמיתיות שמפעילות גם אתרים וירטואלים ומציעות משלוח חינם בתוך ארה"ב רק בקנייה מעל 100$.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי כתובת בBUY2USA כך שאם המשלוח חינם בתוך ארה"ב אפשר לבצע שילוח ימי במחיר יחסית זול. רק צריך לברר את גודל החבילה ואז יהיה אפשר להעריך בצורה כמעט מדוייקת את המחיר הסופי כולל מיסים וכו'.

אגב, פניתי לטופ-רפם. ברגע שיחזרו אליי אני אעדכן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנה, תסתכל:

(שער הדולר השתנה ולכן המחיר קפץ בערך ב10 שקלים).

גם כולל עלות המשלוח, העלות יוצאת זולה יותר ואתה מקבל שמן שאין כאן בארץ.

לגבי השמנים של רד ליין-אפשר לעשות דבר פשוט מאוד.

אפשר להזמין בהזמנה אחת כמות שמעל 100 דולר, ולהתחלק בעלות בין כל המזמינים. יש חנויות שמסכימות לתת אפילו הנחה נוספת על רכישה בכמות גדולה. אם עלות המשלוח בתוך ארה"ב חינם אז זה בכלל אחלה.

לאחר מכן כשהחבילה מגיעה למרכז המשלוחים (של BUY2USA או כל ספק אחר), אפשר לבקש לאחד חבילות ולהתחלק בעלות המשלוח הכוללת או לחליפין שכל אחד פשוט ירשום את ההזמנה על שמו ולשלם בנפרד כל אחד מה שהוא רוצה.

rp shipping amazon.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנה, תסתכל:

נו, ברור. מדבריך עלה שרק עלות המשלוח עומדת על 313 שקלים, לא כל העסקה.

שוב, לא משתלם להזמין ביחד. יש מכס. אם היינו מקבלים הנחה יפה על כמות היה על מה לדבר, הבעייה שגם על 12 קווארט (ארגז) אין ולו סנט בודד של הנחה.

איתמר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הבעיה? אם המכס יקר מדי להזמנה אחת גדולה וכבדה, אפשר לפרק את המשלוח לחבילות בודדות על שמו של אדם אחד ופשוט לשלוח בבודדים ושכל אחד ישלם את חלקו לאחר מכן.

אני די בטוח שיש מקומות שישמחו לתת הנחה על רכישה מרוכזת, לא חסר כאלה. גם אם תקבל הנחה של 2 דולר לבקבוק זה ישתלם לך. יש מקומות שגם נותנים הנחה על "משלוח מחזורי" שנשלח אליך כל תקופה מסויימת (בעיקר באמזון).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הבעיה? אם המכס יקר מדי להזמנה אחת גדולה וכבדה, אפשר לפרק את המשלוח לחבילות בודדות על שמו של אדם אחד ופשוט לשלוח בבודדים ושכל אחד ישלם את חלקו לאחר מכן.

אז מה הרעיון של קנייה קבוצתית? שכל אחד יזמין לעצמו וזהו.

"הנחה מרוכזת" תקבל אם תזמין כמות מכובדת שנמדדת בארגזים, לא על 12 קווארט שמספיקים בממוצע ל 3 אנשים.

מי יודע, אולי TOP RPM עדיין בביזנס, יוכלו להוציא הזמנה ויציעו מחיר הוגן.

איתמר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...