Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

עזרתכם: פרסום תמונה רכב אספנות עם מספר גלוי וGeotag


Maor Bracha
שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

בד"כ אני נוהג להתעסק בעניינים שלי ולא לדחוף את האף.

היום במהלך שיטוט אינסטגרם רנדומלי בעבודה אני מגלה משתמש שהעלה תמונה של טרנספורטר, על פניו נראה שמור ואהוב, עם לוחית רישוי גלויה ויותר מזה- Geotag על המפה שמציג רחוב ומיקום מדויקים.

מתוך הזדהות עם בעלי הרכב בחרתי לחרוג ממנהגי ולהעיר בצורה עדינה שאולי לא הכי חכם לתייג את הרכב על המפה ולהקל על עבודת המשחיטים והגנבים.

בתמורה- קיבלתי זלזול וצחוק...

 

אז אני פונה לכל חובבי הרכב משתמשי האינסטגרם, בצורה חריגה לאופי שלי, להכנס ללינק ולעזור להסביר לבחור האטום ולידידה שלו שעושה מזה צחוק את הסיטואציה.

 

http://statigr.am/p/266483089942164968_6892476

 

אני מתכוון לפתוח שרשור גם בפורום אספנות, לא נוהג לפתוח 2 במקביל אבל הפעם מאחר וזה אינסטגרם - מה שאני מאמין שאין לרוב חברי האספנות אני מפרסם פה, אבל מצד שני זה עשוי לעניין גם אותם שהם לא גולשים באוף טופיק ואלה מכם שכן באינסטגרם כנראה לא מתעניינים בפורום אספנות.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

הוא הסיר את התמונה אחרי שהסבירו לו יפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...