Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום ומבורכת.

רגע לפני החתונה אני מעוניין לשכור ג'יפ Q7 או ג'יפ אחר באותו רמה, שיהיה מרווח ככל שניתן.

נסיתי לחפש באויס אך קיבלתי סירוב משום שאני מתחת לגיל 28.

מישהו מכיר מגרשים שכן מוכנים להשכיר?

תודה.

פורסם

האם ניסיתי את כל החברות?

אלדן

אלבר

ניו-קופל סיסקט

באדג'ט

סאן-קאר

יורופ-קאר

הרץ

פרי

קל-אוטו

ישראלימו

ענק הרכב (הם משכירים לך את הרכב אך ורק עם נהג שלהם צמוד).

כל החברות שציינתי הם בגדר רשימה שהבאתי לך בלבד. אין לי שום מושג על צורת או טיב העבודה של החברות האלה, ולכן אל תראה בזה המלצה לבחור בחברות האלה, כי באמת שאין לי מושג מה כל ההתנהלות שלהן ברכבי יוקרה.

זוהי רשימה בלבד.

מזל טוב, ובהצלחה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני יכול לעזור אפילו עוד פחות מזה שמעלי... אבל בכל זאת -

קיימת (או הייתה קיימת) חברה שהשכירה האמר h3 לחתונות. שווה חיפוש ברשת.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

גוגל המדהים - רק שזה לא בדיוק מה שהוא חיפש (הרכב רק למספר שעות, למסלול מוגדר ועם נהג צמוד).

בנוסף, 2000 ש"ח ומעלה בשביל כמה שעות של נסיעה במרצדס ובקבוק יין נתזים (אני משער שלא מדובר בדום-פריניון) נראה לי ק-צ-ת מופרך.

מה קרה לימים של פעם, שגייסנו מחבר או בן משפחה רכב שנראה טוב, קישטנו אותו והיידה לחופה. אני גייסתי מחבר שלי את ה-206CC שלו, היה (מאוד) צפוף אבל יש לי ולאשתי תמונה נהדרת מתנשקים עם הגג מקופל. ד"א - נכנסנו לגן האירועים עם עם הגג פתוח מלאי פוזה, אבל כל האורחים היו עסוקים בבופה. לירח הדבש הקצרצר שלנו בצפת נסענו עם רנו קליאו אפורה וחבוטה שיש לנו ממנה רק זכרונות טובים...

בכל זאת ניסיתי לחפש בשבילך בכמה אתרים ואכן יש בעיה לבני פחות מ-28 ג'יפ בישראל. נסה ליצור קשר טלפוני (לא דרך האתר) ואולי בכל זאת תקבל הצעה (עם ביטוח או השתפות עצמית מוגדלים אני משער).

פורסם

יש מספיק אשכולות בנושא.

אני מסכים עם האיטי - מדובר בזריקת כסף מיותרת לחלוטין. תבקש ממישהו מבני המשפחה שמחזיק ברכב קצת יותר מרווח שיוביל אתכם.

בכלל - ערב החתונה נשכח לאחר שעושים ערב שקופיות אחד למשפחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם המטרה בג'יפ זה פוזה בפני המוזמנים, תשכיר סקודה סופרב ותדביק עליה סמלים של BMW, אף אחד מהאורחים לא ישים לב להבדל. אותו אפקט בשליש מחיר.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

לא אוהב לבקש ממשפחה או מחברים רק בגלל הפחד להרוס משהו. פעם אחת ביקשתי משהו ומאז למדתי כבר לקח. אני יכול לבקש את x6 מדוד של אשתי (לעתיד), אבל לא תודה. כמו כן אצל חמי יש אקורד חדשה אבל צפופה מבפנים, בא לי משהו מרווח.

האמת קיבלתי הצעה מאלדן מרסדס e300, e250, a6 turbo או infinity g37. מה אתם אומרים? 920₪ ליום, מעל גיל 24.

פורסם

בקש מהדוד להוביל אתכם. כמובן שאיני מכיר אותו, אבל אם יש לו טיפה סבלנות הוא יקח על עצמו את המשימה בשמחה. ממילא הדבר האחרון שאתה צריך ביום חתונה זה לנהוג, ועוד ברכב שאינך מכיר - השאר לו את המטלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצד שני גם זה בעיה, משום שהאשה האהובה סגרה על 5 מלווים ו-5 מלוות, סטייל אמריקה, ככה שעוד נהג זה כבר מיותר.

בכל אופן ניראה לי שאני אלך על ההצעה של אלדן.

פורסם

אתה צריך אוטובוס.

תקשיב בעצת אנשים עם ניסיון ותבקש שמישהו יסיע אותך ביום החתונה ברכב שלו, זה מה שכמעט כולם עושים ומסיבה טובה - הראש שלך באותו יום בעננים, שכל המלווים יסעו מאחור בעוד מכוניות. גם ככה הם לא יכנסו כולם ברכב אחד, גם אם זה יהיה ג'יפ מגודל.

• תוכן חדש...