Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך פילטר שמן מקורי,פילטר אויר מקורי,פלאגים(אני לא יודע איזה מתאימים) וגם איזה שמן מנוע אתם ממליצים?

הרכב כמו שאמרתי מזדה לנטיס שנת 01 אוטומט 1.6

תודה וערב טוב

פורסם

אני באותה סירה כמו שלך. הלנטיס שלי היא ׳03.

אני צריך לעשות טיימינג, תושבת מנוע ופילטר דלק.

עד עכשיו מצאתי רק חנות בשם חזי דלאל בהמסגר בתל אביב. חלק מהמוסכים המורשים לא מוכרים חלפים מקוריים ודורשים שתעשה את העבודה אצלהם. בדוק במוסך מאזדה באיזורך.

שמן מנוע בשבילך הוא 10w40. קנה ליקווי מולי או ואלוולין לדוגמא. רק לא פרסטון או אמריקן איגל.

לפי השאלות אני מתאר לעצמי שהרכב אצלך לא הרבה זמן אז תתחדש. במקומך לא הייתי משקיע כסף על פילטר אוויר ושמן מקורי, והייתי שנמר את הכסף לשמן מנוע איכותי, או לתקלות אחרות שיגיעו ויצדיקו השקעה בחלפים מקוריים.

תתחדש, תהנה, ושמור על הרכב. תפנק אותו בחלפים מקוריים (חדשים! לא לקנות מפח זבל ז״א פירוקייה) והוא יחזיר לך אהבה.

פורסם

הרכב אצלי כבר 3 שנים והטיפול האחרון היה בערך לפני שנה(10000ק"מ)

אני רוצה לעשות את הטיפול,אבל רוצה רק חלפים מקוריים כי "זול עולה ביוקר".

פורסם

לא בטוח שפילטר אוויר ושמן יעשו את ההבדל הגדול, אם בכלל. עד עכשיו איזה פילטרים שמת?

אמתין ביחד איתך לתגובות נוספות במקרה ואני טועה.

בכל מקרה הנה הטלפון של חזי דלאל שמספק חלפים מקוריים של מאזדה tel:03-5619992.

פורסם

הטיפול הגדול שהיה לפני שנתיים במוסך מורשה מזדה שבצריפין,כלל טיימינג וטיפול 10000כולל פלאגים,היה מבצע בזמנו ושילמתי משהו כמו 1000 ש"ח,

מאז עשיתי רק החלפת שמן והחליפו פילטר שמן תחליפי,המוסכניק אמר שהפילטר אויר המקורי עמיד יותר מהתחליפי ופשוט הפך אותו שהצד הנקי יהיה כלפי מטה:roll:,

עברה עוד שנה מאז ועכשיו אני רוצה לעשות את הטיפול,חלפים תחליפיים יש בשפע.מקוריים פחות..

ולפי מה שקראתי כאן בפורום יש חשיבות רבה לפילטרים מקוריים.

• תוכן חדש...