Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט מצולם-צביעת קונסולה מרכזית ופלסטיקים פנימיים-פיאט פונטו MK1

שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום!

לאחר שזמן רב רציתי לצבוע את הקונסולה המרכזית ברכב שהיא משעממת ואין בה שום חידושים עשיתי זאת, פרוייקט מהנה אבל קשה כי היה קשה למצוא את הברגים ולהוציא את המשענות של הדלתות.סרקתי את כל הפרוייקטים שהיו פה בפורום והחלטתי לעשות פרוייקט חדש שלא היה.

אז קדימה נתחיל!!!!!!

פירוק קונסולת המזגן

מתחת לקונסולת המזגן יש שני ברגי אלן שאותם פותחים,ויש עוד פורד אחד שנמצא מאוחרי בורר המהירות שנמשך החוצה ומאוחריו מסתתר עוד בורג אלן.

לאחר שהוצאנו את הקונסולת מזגן מופיעים לנו 2 ברגי אלן שני הברגים האלו שייכים לפתחי אוורור פותחים גם אותם ולמעלה בפתח אוורור לכיוון השמשה נמצאים להם עוד שני ברגים.

להוצאת הלחצנים של פנסי ערפל ועוד נצטרך מברג פיליפס והוצאה של הברגים התחתונים.והנה מוצאים שישה ברגים ונשלפים הלחצנים החוצה.

הוצאת פתחי אוורור צדידיים

מכניסים מברג דק בין הדשבורד לבין הפתחי אוורור והנה שלפנו אותם בקלות.

הוצאת מכסיי ידיות הפלסטיק

המכסים שלהם יוצאים ע"י פירוק בורג אחד ויחיד שנמצא בדיוק באמצע.

הוצאת משענות היד בדלת

קצת מסובך להוציא אותם אבל אפשרי למי שבאמת רוצה.

קודם כל צריך להוציא את ברגי האלן המוחבאים במשענות למטה,יש שני חורים עמוקים שבהם נמצאים הברגים.לאחר שפירקנו את הברגים נצטרך להוריד את ריפוד הדלת ולפרק כשישיה ברגי פיליפס שמקבילים למשענת ואחר מכן המשענות יוצאות.

נותנים שטיפה לכל החלקים מייבשים ומתחילים לשייף בנייר 240 עדין ולאחר השיוף שוטפים שוב ומייבשים ומתחילים לצבוע

לאחר ששייפנו ושטפנו ויבשנו את כל מה שצריך נתחיל לצבוע אני השתמשתי ב3 ספריי כסף ובספריי לכה אחד.

יש שני אפשרויות לצביעה האחת ניתן לצבוע הכל בלי לכסות פתחי אוורור וקונסולה מזגן ולאחר מכן לנקות אם טינר או אציטון את הקונסולה ואת הפתחים עם מקל אוזניים וצמר גפן.(אני השתמשתי בשני הדרכים).ודרך שנייה לכסות פתחי אוורור ומיזוג אוויר.

כלים לשימוש בשביל לבצע את הפרוייקט:

3-4 ספריים לפלסטיק

1 ספריי לכה

נייר שיוף 240

אציטון / טינר

מברג פיליפס

מברגי אלן

בהצלחה לכולם!!!!:lol:

257bo9.jpg

תמונה0226.jpg

תמונה0227.jpg

תמונה0228.jpg

תמונה0229.jpg

תמונה0230.jpg

תמונה0232.jpg

תמונה0247.jpg

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר עשיתי גם את הידיות האחוריות על הדרך כנראה שאני יעשה פרוייקט חדש צביעת טמבונים בצבע הרכב

תמונה0245.jpg

תמונה0246.jpg

תמונה0248.jpg

תמונה0249.jpg

תמונה0250.jpg

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...