Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחורות - ישראל VS חו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממתי מביאים משהו לדייט????

הבאת לה ורד והיא ציפתה ליותר, הייתי מביא לה פנס, בעין!

לא מביא ולא בטיח, גם ככה אני אוסף אותך מהבית, לוקח אותך למסעדה טובה, אח"כ איזה בר, שותים משטתים ויאללה תחזרי לאיפה שבאת, את כבר תתקשרי.

ורד?! כן, את בת הזוג שלי? תקבלי פרחים פעם בשבוע, יין טוב, מוזיקה טובה וגבר נאמן, כדי להגיע לזה תצטרכי להתנהג יפה מאוד.

אני מסכים עם הגישה של להיות שונה, כמובן לא צריך להיות שחצן וכל הכתוב מעלה נכתב בהומור, אבל ברצינות, מה הקטע?

כן לכולן יש חבר והן גם מתחתנות, אבל, יש כאלו שלא, ויש כאלו שנשארות רווקות מכיוון שהן לא היו מוכנות להתפשר בגילאי ה20 זה נמשך ל30 והופה את רווקה בת 43, מה הלאה? עדיין בררנית? תסתכלי סביב, יש בחורות בנות 20 רווקות, ומה יש לשוק הבשר להציע, שמנמוכים בני 45, גרושים פלוס, אז מגיע הזמן להתפשר, כבר לא מצפים לאביר עם קוביות על סוס לבן ודירה במרינה.

בקיצור כולם רוצים את אותו הדבר רק כל אחד מגיע עם גישה וציפיות שונות.

והבחורות בארץ..... הכי יפות בארץ.

haters will hate

פורסם
לדעתי מי שאומר שישראליות קשות הבעיה היא אצלו, בסוף כולן מתחתנות ולכולם היו בני זוג.

אם הן היו כאלה קשות כמו שאתם מציגים היינו עכשיו מוקפים במאות אלפי בנות רווקות עם אף בשמיים.

לתת ורד פגישה ראשונה/שניה זה מתכון לאסון וזאת שאמרה שציפתה ליותר הייתה מקבלת סטירה עם הרגל האמצעית.

מצטער לתקוע לך מקל בגלגלים:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4263256,00.html

וד"א, אני בכוונה הבאתי ורד בפגישה השניה-מבחינתי בחורה שתדרוש יותר בלי שהיא תרצה לתת בתמורה תישרף על ההתחלה. זה אמצעי הסינון הכי טוב לוודא שבחורה לא נמשכת אליך רק בגלל החומריות שלה.

ובנצי, ממתי מביאים משהו לדייט? ואללה, לא יודע איך זה אצלך אבל הישראליות שיצאתי איתן ציפו שישקיעו בהן מעבר למסעדה טובה, ואינני מתכוון רק לפרחים.

אה, וקבל ח"ח על המשפט הבא:

ורד?! כן, את בת הזוג שלי? תקבלי פרחים פעם בשבוע, יין טוב, מוזיקה טובה וגבר נאמן, כדי להגיע לזה תצטרכי להתנהג יפה מאוד.

:lol:

פורסם

בנות שמצפות למשהו ממך בצורה של מתנה כלשהי(כולל ורד) הן מגוחכות וחיות בסרט לדעתי. כשבחורה יוצאת לדייט היא אמורה לצאת כדי להכיר אותך וליהנות איתך. לא משנה אם אתה עונד שעון ב10K או שעון ב100 שקל. ככה שמתנה בכלל לא אמורה לעניין אותה. אם אתה מחליט להביא ורד או משהו בסגנון מיוזמתך, היא אמורה בכלל להיות מופתעת ולשמוח. מי שציפתה לזה כבר אמורה להידלק נורה אדומה לגביה, מי שמאוכזבת באותו הרגע צריכה לחזור הביתה. מצטער אבל זו דעתי.

לא מבין גם איך מישהי יכולה להיות חשובה לך בדייט השני או אפילו השלישי. המטרה בסופו של דבר היא ליהנות, כל מה שיתפתח מעבר לזה זה בונוס.

רגשות יתפתחו(אם בכלל) בהמשך כשכבר תעברו את השלב הראשוני של הדייטים. ואז כבר יכולות להגיע מתנות מהסיבה הפשוטה שאתה באמת רוצה לתת לה מתנות מתוך רגש כלשהו ולא מתוך רצון להרשים או אלוהים יודע מה.

פורסם
המשפט האחרון שלי די היה אמור להעביר את המסר - התכוונתי לאומנות הפיק-אפ.

וזה בדיוק מה שמבחינתי לא תופס. אמנות הפיק אפ זה בשביל להכניס אותה למיטה ולרשום עוד שם בספר הטלפונים לעת צרה. אם זה מה שמספיק לך, תהייה בריא.

אם כי אני מאמין בלב שלם , שלכולם , לפחות בהתחלה חייב להיות משחק קטן , ואפילו קצת בהמשך הדרך , לשמר את התשוקה , לא לקחת את הבת זוג כמובן מאליו , לחזר גם אחרי שכבר כבשת.

התגובה שלך מובנת לי וזה בסדר , היא גם נכונה מאוד.

פשוט , מבין כל הפוסטים המתמרמרים על מצב אני החלטתי לקחת את הבעיה ולהתמודד איתה, במקום , לקרוא לכולכם להגר לרוסיה?

לקחת את הבעיה ו"להתמודד" איתה במובן של "כמה בחורות אני יכול להשכיב" זו חתיכת התמודדות שלצערי לא מוציאה אותך (לדעתי) באור חיובי

טיפונת יותר פרקטי , ממש טיפה.

האם אתה מוצא את הפוסט שלי ילדותי? חסר הבנה? לא קשור למציאות?

אני מוצא את הפוסט שלך בעייתי. האם כל המטרה שלך זה להשכיב ולהשכיב ולהתעורר ליד בחורה אחרת כל בוקר?

אני פשוט מתאים את עצמי לתקופה בחיי , כשאגיע לנקודה בה ארצה מישהי באמת , סביר להניח שזאת תהיה אחת שלא תיפול בפניי ה"שיטה" שפרסמתי קודם.

על פי מה שסיפרת היא צריכה ליפול כמו כל האלו שקדמו לה. השאלה שנשאלת היא כמה זמן אפשר להמשיך במשחק ה *יונים הזה עד שתגלה שבסופו של דבר כל מה שרדפת אחריו השאיר לך ריקנות בלב ושק ***** יותר מרוקן? נכון, כיף לעשות חיים ולהשתרלל אבל בשלב מסויים מגלים שאם מתמידים בזה מגיעים למצב שבו כבר הבנות לא נופלות בקסמיך כי מה לעשות, הן החליטו שחתונה עם אדם יציב ולא עם דון ז'ואן דה לה שמאטע זה הרבה יותר טוב?

אתם יכולים לצחוק על העניין עם הגב , אבל יש סיפור מאחוריי זה.

ישבתי ליד בחורה במקום מסוים וספרתי לפחות 3 בחורים שניגשו אליה בגישת ה"עיניים"..

עשיתי את שיעורי הבית שלי , ראיתי שהיא עם חולצה שפתוחה בגב , אהבתי את מה שראיתי והחלטתי לתת מחמאה ייחודית עם פאנצ' מצחיק.

מה שיצא מזה זה בדיחה לדורות , כשנשאלה לידי "מאיפה העיניים האלה?", פניתי לבחור ואמרתי "חכה שתראה את הגב".

בסופו של הלילה , קיבלתי הרבה גב - אולי כי זה מה שעושים בדוגי.

מה שהדגשתי באדום מהווה את הסיבה העיקרית שלי לסלידה מהקורסים של פיק אפ.

אתה לא מקבל מזה ערך מוסף חוץ מריקון השק וטפיחה לאגו. אתה לא מתמודד ככה עם החיים האמיתיים ועם זוגיות שצריך להשקיע בה, אלא עובר מבחורה לבחורה במקום להתפקס באחת שעושה לך את זה. כן, זהו שלב בחיים שצריך להגיע אליו אבל אני חושב שמי שהולך לקורסי הפיק אפ האלה משחק בחדר המיטות את מה שהוא לא יהיה אף פעם בחיים האמיתיים. וכפי שרשמתי, בשלב מסויים אחרי חודש של *יונים המסכה יורדת והבחורה מגלה שבמקום שיהיה לצידה בחור שיהווה כתף במלוא מובן המילה, מתהלך לה *ין עם רגליים שלא יודע איך להשקיע בזוגיות ולא שווה להשאר איתו (ובכלל, האופי שלו בכלל לא דומה למה שהיא חשבה בהתחלת הקשר), ומה לעשות, חבר-לזה אין הדרכה בספר של הפיק אפ.

פורסם
מה שהדגשתי באדום מהווה את הסיבה העיקרית שלי לסלידה מהקורסים של פיק אפ.

אתה לא מקבל מזה ערך מוסף חוץ מריקון האשכים וטפיחה לאגו. אתה לא מתמודד ככה עם החיים האמיתיים ועם זוגיות שצריך להשקיע בה, אלא עובר מבחורה לבחורה במקום להתפקס באחת שעושה לך את זה. כן, זהו שלב בחיים שצריך להגיע אליו אבל אני חושב שמי שהולך לקורסי הפיק אפ האלה משחק בחדר המיטות את מה שהוא לא יהיה אף פעם בחיים האמיתיים. וכפי שרשמתי, בשלב מסויים אחרי חודש של *יונים המסכה יורדת והבחורה מגלה שבמקום שיהיה לצידה בחור שיהווה כתף במלוא מובן המילה, מתהלך לה *ין עם רגליים שלא יודע איך להשקיע בזוגיות ולא שווה להשאר איתו (ובכלל, האופי שלו בכלל לא דומה למה שהיא חשבה בהתחלת הקשר), ומה לעשות, חבר-לזה אין הדרכה בספר של הפיק אפ.

אפשר ורצוי להפסיק עם ספר ההדרכה , אין אחד כזה לידי ולא קראתי אחד מעולם.

אתה מסתכל על דברים מהצד של זוגיות, מערכת יחסים, פרטנרית לחיים - ושוב, אתה צודק. ברגע האמת צריך תכונות שלא קשורות בפסיק לפוסט הראשון שלי. אבל, האם ניתן להסיק מהפוסט שלי שלא יהיו לי את התכונות האלה כשתבוא הבחורה הנכונה?

התשובה היא לא ידידי.

אני בסך הכל מדבר על שלב הביניים - השלב בו אין מישהי שבאמת עושה לך את זה, שגורמת לך לרצות לחשוף את התכונות שאתה דיברת עליהם אבל עדיין - יש לך משיכה וצרכים מיניים לספק.

אם אתה מעדיף לנפנף כל בחורה שהיא לא marriage material עד שתגיע לבחירת ליבך , בכיף. אני מעדיף להנות מהתהליך.

צורת ההתנהגות שלי לא תעבוד על כל אחת וזה טוב , כי זאת שזה לא יעבוד עליה כנראה תהיה זאת שארצה לחשוף בפניה את התכונות האחרות שלי וליותר מכמה שעות.

פורסם

avishu,

ראשית כל, אני מודה שאני חייב לך התנצלות. לא התכוונתי לרמוז שלא יהיו לך את התכונות האלה כשתבוא mrs right, ואני מצר על כך אם התקבל הרושם הזה. קבל את התנצלותי.

שנית, לא התכוונתי לרמוז שאתה מחזיק בספר של פיתוי. פשוט המשפטים שרשמת נשמעים כאילו הם נלקחו מספר שכזה.

איש איש בדעותיו ובמעשיו. מצד שני, אישית קצת צורם לי שאתה בא ורושם כאן בפוסט שמשווה ישראליות כנגד בנות מחו"ל משפטים שלקוחים מסצינת פיק-אפ. זה חוטא למטרת השרשור, לדעתי.

פורסם
avishu,

ראשית כל, אני מודה שאני חייב לך התנצלות. לא התכוונתי לרמוז שלא יהיו לך את התכונות האלה כשתבוא mrs right, ואני מצר על כך אם התקבל הרושם הזה. קבל את התנצלותי.

שנית, לא התכוונתי לרמוז שאתה מחזיק בספר של פיתוי. פשוט המשפטים שרשמת נשמעים כאילו הם נלקחו מספר שכזה.

איש איש בדעותיו ובמעשיו. מצד שני, אישית קצת צורם לי שאתה בא ורושם כאן בפוסט שמשווה ישראליות כנגד בנות מחו"ל משפטים שלקוחים מסצינת פיק-אפ. זה חוטא למטרת השרשור, לדעתי.

:mm_yeah:

לא תמצא את הקטע עם הגב בשום ספר , את זה אני מבטיח לך! :-D

מטרת הפוסט שלי הייתה אחת , לגרום לאנשים להבין שהפתרון הוא לא להגר - אלא לשנות גישה.

פורסם

מטרת הפוסט שלי הייתה אחת , לגרום לאנשים להבין שהפתרון הוא לא להגר - אלא לשנות גישה.

אני לא בעד לנסות ולשחק אותה מישהו אחר באופי.

הגישה שלי בתקופת הרווקות התמצתה למשפט פשוט: מי שתרצה את האדם-תרצה אותו בגלל איך שהוא מתנהג אליה, בנימוס ובהערכה. מישהי שנמשכת לאדם רק בגלל שהיא אוהבת שהוא מראה לה כמה שהיא *לא* חשובה לו,

היא מישהי ללא כבוד עצמי שעליה אינני מתעכב.

בנצי ירום הודו תמצת את הכל למשפט יפה:

אשה צריכה לכבד את עצמה, להיות מנומסת וכן להיות בעלת ערכים.

אישה שתחזיר יחס מזלזל (גם אם לקשר אין עתיד) תקבל את הזלזול בחזרה ועוד תמשיך לשלם על זה-כי בסוף כמה מאלה שמרימות את האף למעלה מוצאות את עצמן בגיל 30 מורידות את הסטנדרטים שלהן רק כדי לשים את הטבעת על האצבע ומתלוננות כי "כל הטובים תפוסים".

מעניין מדוע הם תפוסים?

פורסם
אני לא בעד לנסות ולשחק אותה מישהו אחר באופי.

הגישה שלי בתקופת הרווקות התמצתה למשפט פשוט: מי שתרצה את האדם-תרצה אותו בגלל איך שהוא מתנהג אליה, בנימוס ובהערכה. מישהי שנמשכת לאדם רק בגלל שהיא אוהבת שהוא מראה לה כמה שהיא *לא* חשובה לו,

היא מישהי ללא כבוד עצמי שעליה אינני מתעכב.

כן אבל עכשיו , כרגע , היא יפייפיה ומושכת ברמות , אולי שווה להתעכב עליה רק כמה שעות? בשביל הבוסט לאגו? בשביל האקט עצמו? בשביל החוויה? למען המשיכה? למען הריגוש? האם רק אינטלקטואליות ותכונות אופי הן דברים ששווה להתעכב עבורם?

לטעמי, אותה מישהי שנמשכת לזה שמראה לה כמה היא *לא* חשובה לו , נמשכת אליו דווקא כי חוסר צומת לב זה הדבר הכי יוצא דופן שקרה לה בשבוע האחרון!

אני לא ממהר לתייג אותה "חסרת כבוד עצמי".

בנצי ירום הודו תמצת את הכל למשפט יפה:

אישה שתחזיר יחס מזלזל (גם אם לקשר אין עתיד) תקבל את הזלזול בחזרה ועוד תמשיך לשלם על זה-כי בסוף כמה מאלה שמרימות את האף למעלה מוצאות את עצמן בגיל 30 מורידות את הסטנדרטים שלהן רק כדי לשים את הטבעת על האצבע ומתלוננות כי "כל הטובים תפוסים".

מעניין מדוע הם תפוסים?

שים לב , אני לא מדבר על להיות מניאק - אני מדבר על ייחודיות.

על אותו משקל יכולתי לתת את הדוגמה בה 10 גברים פנו אל אותה אישה בצורה מזלזלת ופוגענית ורק אחד פנה אליה בצורה מנומסת ואלגנטית וזה מה שתפס אותה.

בנינו - הסיכויים שרק אחד היה מנומס הם קלושים אבל זה המסר שאני מנסה להעביר.

פורסם
מצטער לתקוע לך מקל בגלגלים:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4263256,00.html

מה מקל בגלגלים? 81% רווקים לעומת 70% רווקות, מה זה אומר שגברים יותר סנובים מנשים?

קראת בכלל את המאמר או רק את הכותרת?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אני יצאתי עם אשתי לפגישה הראשונה למקום קטן ומעפן ברחוב נחלת בנימין, מקום שנקרא "פאטאט", שבו מגישים רק צ'יפס ובירות. אז הייתי ילד בן 25 ולא הכרתי הרבה מקומות בתל אביב, ואשתי באה מערד, כך שגם היא לא הכירה.

עד היום היא צוחקת עליי שלקחתי אותה למקום מעפן כזה, אבל אני אומר לה שזה היה סוג של בחינה, כי בסך הכל המטרה הייתה לשבת לשתות משהו ולהכיר אחד את השני. כל היתר זו תפאורה שאין לה שום משמעות.

אם התגובה הנגדית הייתה "מה זה המקום המעפן הזה" אז היא לא הייתה אשתי.

רוצה לומר, ואמרתי זאת קודם- אם אתם מחפשים את אשת חייכם במועדונים המלוקקים או בפיקאפ בארים המזוייפים, אל תתפלאו שכלום לא יוצא מזה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני גם לא מבין מה זה הנוהג המפגר הזה של לצפות למתנה או משהו בסגנון בדייט שני או שלישי.

אני לא הייתי איזה דון ג׳ואן, ויחד עם זאת ממש לא קמצן או חסכן, אבל אם מישהי היתה רק רומזת

על דבר כזה, היא היתה חוזרת לאמא שלה באותה שניה. מה זה השטויות האלה, מצפה למשהו רציני

יותר? לכי צאי עם סנטה קלאוס, תקבלי מתנה ;-)

פורסם
מה מקל בגלגלים? 81% רווקים לעומת 70% רווקות, מה זה אומר שגברים יותר סנובים מנשים?

קראת בכלל את המאמר או רק את הכותרת?

מה הקשר לסנוביות? :shock:

אדגיש לך את החלק הרלוונטי בתגובה שלך שבגללו הבאתי את הכתבה הזו-אולי זה יאיר את עיניך:

לדעתי מי שאומר שישראליות קשות הבעיה היא אצלו, בסוף כולן מתחתנות ולכולם היו בני זוג.

אם הן היו כאלה קשות כמו שאתם מציגים היינו עכשיו מוקפים במאות אלפי בנות רווקות עם אף בשמיים.

עכשיו, בוא ונחשוב ביחד:

70% רווקות בת"א, כמעט 40% בירושלים. אני הייתי אומר שאנחנו בהחלט מוקפים במאות אלפי בנות רווקות עם אף (איכשהו) בשמיים :twisted: ושוב, אין שום קשר לסנוביות.

• תוכן חדש...