Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב האוטו 3 שנים על הכביש וכבר גמא 100 אלף קילומטר , האוטו הזה נסע יותר גרוע ממונית .

אף אחד לא פראייר תאמינו לי , המחיר הזה אולי נמוך יחסית לרכב שנתון 2009 אבל שימו לב למינוס הרציני פה

100000 קמ'

פורסם

שלום Renaultrap,

אני מסכימה איתך, מדובר בהתלבטות קשה.

פיג'ו 308 מבוססת על המנוע החדש של קבוצת פיג'ו-סיטרואן, מנוע שפותח ביחד עם במוו. סיטרואן C4 מבוססת על מנוע ישן יותר של הקבוצה. שניהם באותו הנפח, לשניהם אותה תיבת הילוכים אוטומטית אבל בכל זאת למנוע החדש יש יתרון קטן מבחינת צריכת הדלק. הפיג'ו קצת יותר מרווחת והעיצוב שלה קצת יותר שגרתי, לסיטרואן יש עיצוב מיוחד (כמו ההגה ומד המהירות הדיגיטלי) וקצת יותר אבזור נוחות.

אני בהחלט ממליצה לך לשבת בשני הרכבים ולבקש נסיעת מבחן קצרה, כדי שיהיה לך קל יותר להחליט בעצמך.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם
איזה מחירי שחיטה, אלוהים ישמור...

רווח נטו לקונה.[/quote

נכון, אבל השאלה כמה המחיר של רכב כזה יהיה עוד שנתיים כשהשחיטה תמשך

פורסם

מה זה משנה אם אתה קונה במחירון מינוס X ומוכר עוד שנתיים במחירון מינוס X ?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
העלילה מסתבכת...OL הציעו לי עכשיו פיג'ו 308 11/2009 עם 100K ב-49K עם שנתיים/20000 אחריות על גיר+מנוע במוסך מורשה יבואן.

ההבדל במחירון בין C4 2008 ל-308 2009 הוא כמעט 20K...שווה את ה"סיכון" של ויתור על אחריות יבואן? ל-OL הסטוריית טיפולים מוכחת במוסכי יבואן עבור פיג'ו וסיטרואן.

פרט למחיר/אחריות, האם למישהו נסיון או ידע שיכול לשסייע לי בהשוואה בין שתי המכוניות?

ובכן, כעבור שיחת טלפון נוספת ובקשת היסטוריית טיפולים בפקס מתברר ש"מוכחת" הוא מושג גמיש. נאמר לי שהרכב היה בשימוש רפאל, ומסיבות בטחוניות אינו מטופל במוסך חיצוני אלא ע"י רפאל תוך שימוש בחלפים מקוריים. פתאום ההצעה של לובינסקי, כולל אחריות שנתיים מלאה נראית קוסמת יותר...

פורסם
מה זה משנה אם אתה קונה במחירון מינוס X ומוכר עוד שנתיים במחירון מינוס X ?

זה משנה, כי אם בחמישים אלף אתה קונה רכב אחר שלא ישחט ממנו, מהיום ועד למכירה, וואי אלא שליש וואי, זה שיקול משמעותי

פורסם
זה משנה, כי אם בחמישים אלף אתה קונה רכב אחר שלא ישחט ממנו, מהיום ועד למכירה, וואי אלא שליש וואי, זה שיקול משמעותי

אלא שהרכב האחר יהיה ישן יותר, ומצוייד בפחות אביזרי בטיחות. ירידת הערך של הצרפתיות מאפשרת לי לקנות רכב בטוח וחדש יחסית מליסינג. אני מסיע ילדים ברכב, והבטיחות שלהם שווה גם כן כמה שקלים.

פורסם

אם אתה מסתדר עם התא מטען - C4 הכי מוצלחת/מומלצת למשפחה.

המלצתי - תתמקח על מנת להוריד עוד, ואם אתה מבין קצת במכוניות, אל תפסול למצוא מציאה לבד ביד 2. יש בטונות ובמחירים מגוחכים (25K). הרכבים הללו מאד אמינים ורכב שמור מפרטי שטופל במורשה לובינסקי יפגין אפילו יותר אמינות מרכב ליסינג.

אתה לא תאמין איך החארות (סליחה על הביטוי) מטפלים ברכבי ליסינג, אפילו במורשים (שמים זבל של חלפים, הכל תחליפי סיני הכי זול שיש) וכשאתה משלב שמנים זולים עם החלפה רק כל 30 אלף, כשהרכב כל הזמן זז בין פול גז ב 6000 סל"ד (אור ירוק) לברקס הכי חזק (אור אדום) זה לא הכי בריא לרכב...

If you wanna turn, turn, don't brake

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

העבודה = הגיר הזה לומד סגנון נהיגה עד 7 סגנונות למען האמת (על פי הסבריו של רונן ממוסך גבע ) ולכן אם נגיד אתה נוהג ביום יום באופן רגוע , ואתה מחליט פתאום כי הבוס עיצבן אותך, לנסוע טיפונת יותר מהר מהרגיל. האוטו ירגיש לך עצל (בעצם הגיר ממשיך בנהיגה החסכונית שלו ולא מבין שעכשיו אתה רוצה לנסוע מהר ) אז האוטו לא עגלה , פשוט לא מבין מה קרה לך . במקרה זה שים או על מצב S בגיר או תעביר לטריפטרוניק ותמשוך את ההילוכים לבד , ופתאום האוטו יגיב לך בצורה הרבה יותר חיובית .

הדגם שלנו רק עם הטורבו נותן על הדף 140 כוח סוס , ושם הבנתי שזה ביצועים אחרים לגמרי .

• תוכן חדש...