Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רכב של אוטודיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בתהליכי קניית רכב מאוטו דיל.

ראיתי את הבדיקה שהם עשו לרכב בדינמומטר בתל אביב. הבדיקה הייתה שגרתית כלומר לא היה דף חלק אבל לא היה משהו קריטי

האם יש טעם לעשות בדיקה משלי?

הרי אוטו דיל לא יקחו רכב עם פגיעת שילדה או בעיה קריטית וינסו למכור אותו.

אשמח להערות /הארות בנושא ובמיוחד מאנשים שקנו מאוטו דיל והייתה הבדל גדול בבדיקה שלם לעומת הבדיקה שהם עשו

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

בשביל השקט נפשי שלך אל תסמוך על אוטודיל או כל מגרש/מוכר אחר!

תשקיע 400-500 שקל לבדיקה עצמאית משלך במכון שאתה תבחר, כבר היו דברים מעולם ואולי תצפה לך הפתעה...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אם המכון היה קפדן עם המכוניות שמגרש כלשהו בודק אצלו, וזה היה פוגע להם במכירות, הם היו מפסיקים לבדוק שם. לדעתי.

לכן אם מגרש כלשהו ממשיך לבדוק במכון ספציפי, יכול להיות שיש להם הבנה איתו. אולי אם הוא לא ממש קפדן איתם, זה לא פוגע להם במכירות, הם מרוצים ממנו, וממשיכים לבדוק אצלו עשרות מכוניוות בחודש.

אם כבר אתה קונה אוטו, לא כדאי לך להשקיע בבדיקה במכון שאתה הלקוח שלו, שאתה בחרת ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לפי דעתי: אני הייתי בודק אותו במוסך שלי,מעלה על ליפט, פותח מנוע ובודק הכל! כל המכונים האלה לפי דעתי: בקנייה ממגרשים אין בהם שום תועלת.והמבין יבין!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אוקיי , תודה למגיבים

יש למישהו המלצה על מכון בדיקה באזור?

שמעתי שקומפיוטסט יחסית קרוב , יש עוד מקומות?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• תוכן חדש...