Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום באחד הכבישים המהירים, הילוך שישי סביב 4500 סל"ד, והאוטו מפסיק להגיב לגז. הסל"ד צונח והמהירות גם, וסביב 100 הוא שוב מתעורר לחיים, קצת משתנק אבל בסוף מסתדר. היה רבע מיכל של דלק ששמתי בבוקר בתחנה בה אני לא מתדלק אף פעם; בעקבות ההשתנקות הזו, עצרתי ותדלקתי עוד 15 ליטר עד שאני אגיע לתחנה הקבועה שלי.

מאז האוטו בסדר גמור, ובדקתי בהאצות חזקות ותנאים דומים על פני מספר עשרות ק"מ.

מה שכן, הופיע ריח ביצים סרוחות (ממיר?) לסירוגין וחלף.

יכול להיות שנפלתי על דלק מהול?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
היום באחד הכבישים המהירים, הילוך שישי סביב 4500 סל"ד, והאוטו מפסיק להגיב לגז. הסל"ד צונח והמהירות גם, וסביב 100 הוא שוב מתעורר לחיים, קצת משתנק אבל בסוף מסתדר. היה רבע מיכל של דלק ששמתי בבוקר בתחנה בה אני לא מתדלק אף פעם; בעקבות ההשתנקות הזו, עצרתי ותדלקתי עוד 15 ליטר עד שאני אגיע לתחנה הקבועה שלי.

מאז האוטו בסדר גמור, ובדקתי בהאצות חזקות ותנאים דומים על פני מספר עשרות ק"מ.

מה שכן, הופיע ריח ביצים סרוחות (ממיר?) לסירוגין וחלף.

יכול להיות שנפלתי על דלק מהול?

מאוד יכול להיות.

הסימפטומים שאתה מדבר עליהם יכולים בהחלט להיגרם מדלק מהול ו/או לא איכותי.

הפליטה של דלק "מעאפן" שרוף מעיקה על הממיר שפולט ריח של פצצת סירחון.

פורסם

כדאי להתחבר לסורק , או לעזוב עד שהבעיה תחזור שוב , אם תחזור .

יש מחשבי רכב אשר רושמים תקלה על כך , מזרק שלא עבד , חישן וכו' .

הצלחתה לראות אם נדלקה נורה כל שהיא בלוח השעונים ?

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לא נדלקו נורות.

התדלוק האחרון שלי היה 98 בצומת אלונים, אחריו הופיעה הבעיה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

עם כל הסקרנות , הייתי עוזב את זה , ולא מתדלק בתחנה הנ"ל .

אם יוצא לך לעבור למוסך , התחבר לסורק.

אם זה לא חוזר , העבר הלאה ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...