Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים.

אני מטפל מזה כ15 שנה במוסך אוטו דיפו בילו רחובות.

יש שם מכונאי טוב -אנטולי.

בשביל החלפת שמן+ מסנן לא צריך להיות פרופסור-

עלות החלפת שמן+מסנן שמן=100 ש"ח.

את המסנן המקורי אני מביא ואת השמן MOBIL2000 שהוא מצוין אני קונה שם.

לא דיברתי על החלפת ראש מנוע כולה החלפת שמן.בבילו אוטודיפו יודעים להחליף שמן!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם
חברים.

אני מטפל מזה כ15 שנה במוסך אוטו דיפו בילו רחובות.

יש שם מכונאי טוב -אנטולי.

בשביל החלפת שמן+ מסנן לא צריך להיות פרופסור-

עלות החלפת שמן+מסנן שמן=100 ש"ח.

את המסנן המקורי אני מביא ואת השמן MOBIL2000 שהוא מצוין אני קונה שם.

לא דיברתי על החלפת ראש מנוע כולה החלפת שמן.בבילו אוטודיפו יודעים להחליף שמן!

שלום !

אנו שמחים לשמוע כי אוטודיפו נותנת לך פיתרון יעיל ונוח לטיפול ברכבך

ישנם מוסכים נופים לאוטודיפו בחוצות המפרץ , ובבאר שבע.

בהצלחה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שוב שלום.

חזרתי היום מאוטו דיפו בילו.

התחלף שם המכונאי ובמקום ליאוניד(לא אנטולי ליאוניד) -התחיל לעבוד שם בחור מאוד נחמד יוסי.

החלפתי לYRV דייהטסו של ביתי-שמן גיר.

נדרש 2 ליטר של שמן DEX3 -לקחתי של חברת דלק מנסיון מאוד חיובי איתם.

(מאזדה עם כמעט 200K שהחליפה הילוכים כמו חמאה ושמתי שמן גיר של דלק-עומד בכל התקנים הבינלאומיים)

עבודה 70 ש"ח + 70 ש"ח 2 ליטר =140 ש"ח.-כמה יגבו במורשה על זה?800?

החלפת שמן מנוע+פילטר עולה אצלם 100 ש"ח בדיוק-שמן כ200 פילטר אפשר להביא מבחוץ-עד 100 =400

אני מטפל כבר 15 שנה באוטודיפו בילו.מוסך מורשה ע"י משרד התחבורה

מחירים זולים שרות מאוד אדיב קובעים איתם בטלפון והם מקבלים אותי בסבר פנים יפות-מה צריך יותר?

יתרון גדול-אני עומד ליד בעל המקצוע ומשקיף מהצד.(קצת מבין לא הרבה)

אז נכון בדברים מורכבים כמו החלפת מנוע או ראש מנוע הייתי הולך למוסך מתמחה -

בשביל טיפולים -אוטודיפו אחלה מקום-שרות יעיל מהיר זול ומקצועי -ממליץ מאוד!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

אגב, פעם בישראל היו שירותי סיכה צמודים כמעט לכל תחנת דלק. בארה"ב זה עדיין נפוץ מאוד ואנשים לא הולכים למוסך מתמחה בשביל להחליף שמן.

פורסם

מעניין אותי איך בדיוק עובד הקטע הזה במורשה. הרי החלפת שמן + פילטר לוקחת במקרה הכי פסימי משהו כמו חצי שעה, האם יש פירוט בחשבונית על מה מחייבים בדיוק? ז"א כמה עולה הפילטר כמה עולה השמן וכמה עלתה העבודה? כי לא מסתדרים לי המספרים האלו שאנשים מדווחים עליהם. כמה עולה שמן? 200 ש"ח? כמה עולה פילטר? 150 ש"ח? (הגזמתי! אצלי ברכב מקורי עולה 50), לכמה הגענו ל 350? אזה איך מגיעים ל 700 בדיוק? מה חצי שעת עבודה עולה 400 ש"ח?? ומה קורה אם אני קונה את החלקים ואומר להם רק לעשות את העבודה ואני עומד ליד הרכב ומודד עם סטופר כמה זמן לקחה העבודה? האם הם יכולים לחייב אותי על 400 ש"ח לחצי שעת עבודה?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

במוסך מורשה יש שעתון לכל סוג של עבודה. נניח טיפול 15000 לוקח לפי היצרן 1.2 שעות (למה? ככה! או יותר נכון - כי יש רשימת בדיקות שיש לבצע ושאני בספק שהרבה מוסכים מבצעים בארץ). שעתון של מוסך מורשה נניח 250 שקלים (למה? הסבירו לך קודם). כלומר 300 שקלים לעבודה. שמן מנוע שאתה קונה בחוץ ב-120 שקל עולה שם 220 (למה? כי היבואן מרוויח והמוסך מרוויח). פילטר שעולה 8 דולר באיביי עולה שם 80 שקל (למה? נו, אתה צריך כבר לדעת...). חבר הכל ביחד ותקבל 600 שקלים. תוסיף מע"מ ותקבל 700.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נניח טיפול 15000 לוקח לפי היצרן 1.2 שעות (למה? ככה! או יותר נכון - כי יש רשימת בדיקות שיש לבצע ושאני בספק שהרבה מוסכים מבצעים בארץ)

החלק הזה הספיק לי בתור תשובה, תודה על ההבהרה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...