Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחלק מגופי הקירור קיים ציפוי ניילון שמגן על בסיס גוף הקירור, מסירים אותו לפני ההתקנה, האם הסרת אותו ושמת אכן משחה?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני עדיין לא מצליח להביון איך גוף הקירור הגדול שרכשתי לא מצליח לקרר את המעבד!

הגודל לא קובע. למשל החומרים שבשימוש מאוד משמעותיים - למשל ליבת נחושת בגוף הקירור מוליכה חום הרבה יותר טוב מאלומיניום זול. כמובן שמאוורר רועש (וחזק) מקרר טוב יותר ממאוורר שקט (אבל חלוש).

:turn-l:
פורסם
בחלק מגופי הקירור קיים ציפוי ניילון שמגן על בסיס גוף הקירור, מסירים אותו לפני ההתקנה, האם הסרת אותו ושמת אכן משחה?

אני רק נראה מפגר... :lol: אבל...כן! הורדתי את הניילון ושמתי משחה מקצועית חדשה.

הגודל לא קובע. למשל החומרים שבשימוש מאוד משמעותיים - למשל ליבת נחושת בגוף הקירור מוליכה חום הרבה יותר טוב מאלומיניום זול. כמובן שמאוורר רועש (וחזק) מקרר טוב יותר ממאוורר שקט (אבל חלוש).

הליבה היא לא רק מנחושת, אלה גם בעלת 4 צינורות להעברת חום. בניגוד ל-2 בדגמים הזולים.

נסתרות הן דרכי המעבד!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

טעות, למחוק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש עליו מאוורר. אומנם קצת איטי 1000rpmאבל קיים.

מארז סטנדרטי, כבלים מסודרים סבבה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכן רק בשביל לפתור את התעלומה.

את המחשב הסורר פירקתי והוא הוחלף ב I5 חדש ומהירררררררר.

בלי כל קשר העניין של התחממות הליבה הונח בצד עד שבאחד השיטוטים שלי באיזור ה IT של סינגפור (סים-לים) ראיתי חנות שמוכרת MB חדשים NOS בגרושים.

אז קניתי 'סתם' בשביל הכיף MB ל AMD תושבת 939 ב 15 ש"ח (לא טעות) חדש באריזה!

בסוף השבוע האחרון, סתם מתוך שעמום ניסיתי להרכיב מחדש ולראות מה קורה.

תופעת ההתחממות חזרה על עצמה!

החלפתי 2 מעבדים...החלפתי ספק...החלפתי כרטיס מסך...החלפתי גוף קירור וכלום!

אז התחלתי לקבל מסכים כחולים.

התחלתי להחליף זכרונות ומסתבר שהסט החדש שקניתי באיביי בגרושים של 2GB גורם לכל הבלאגן.

ברגע שהחלפתי את הזכרונות באחרים. הליבה לא מתחממת! (40-45 מעלות).

הכל עובד פיקס, התקנתי WIN7 שרץ יפה מאוד. חבל שאין לי צורך במחשב הזה.

השאלה היא, איך זכרון דפוק, גורם לליבה לרתוח?

• תוכן חדש...