Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית חשמל במדחס,306 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי פיגו 306,2001,1.4

את הרכב רכשתי כאשר המזגן לא פעל. החלפתי מדחס,מלאתי גז-והמזגן עדיין לא פועל

למרות הלחיצה על AC,והעובדה שהכפתור מראה פעולה (הנורה דולקת) המדחס אינו נכנס לפעולה.

ביקרו קצר אצל חשמלאי הראה שהמדחס אכן תקין,ופשוט לא מגיע אליו זרם.

הבחור טען שאין לו כרגע זמן,אבל להגיע בהזדמנות ולהתכונן להשאיר את הרכב מספר שעות...

מכיוון שאין לי ממש זמן בבקרים\צהריים להשאיר את הרכב,החלטתי לנסות לפטור את הבעיה עצמאית,בתקווה לטוב..

מבדיקה קצרה מתברר שלא מדובר במחבר של המדחס עצמו,וכנראה התקלה נמצאת "גבוה" יותר

כמו שאמרתי הכפור של הAC מאיר,המיזוג פועל,אבל המדחס פשוט לא נדלק.

השאלה היא אם יש דרך למצוא את הקצר מבלי הצורך לפרק את כל הצמה,מה שנראה לי מסובך ולא ראילי בעליל.

כמו כן אם מישהו יודע אולי היכן ניתן להשיג שרטוט חשמל של הרכב הנ"ל.

תודה!

פורסם
אין קצר,אולי יש נתק,מזגן מקורי או התקנה בארץ?

המזגן מקורי,אבל ברכב יש לא מעט בלאגן מבחינת חשמל, שנשאר עוד מימי הבעל הקודם

השאלה שלי אם יש דרך לאתר את הנקודה? יש לי את 2 הקצוות במגיעים למדחס,אבל כמו שאמרתי לפתוח את הצמה ולראות אפילו יש נתק נראה לי לא ראילי,ככה שאין לי מושג היכן הקווצת שלהם.

בנוסף,יכול להיות בכלל שהבעיה עוד ביחידת פיקוד.

רעיונות?

תודה מראש

• ספונסר פורום
פורסם

לא בטוח שיש נתק או קצר בצמה,יתכן חוסר גז משמעותי שגורם לפרסוסטט להפסיק את פעולת המדחס,יתכן פיוז שרוף,ממסר לא תקין וכו..

גש לבעל מקצוע שמכיר את הדגם,זו בדיקה של לא יותר מ10 דקות.

אורן

פורסם

תודה אורן.

גז לא חסר-היות שהוא מולא עוד באותו היום,ואין דליפה. פיוזים נבדקו.

היום הייתי אצל חשמלאי,שהעיף מבט ואמר שיכול להיות 1001 דברים.. החל מנתק בצמה,נתק במערכת,בעיות עם אחד החיישנים שגורמים לאי העברת מתח ועד לבעיה במחשב (עם המתח עובר דרכו,מה שלא נראה לו..)

הבחור היה הגון,לא לקח כסף,ואמר שעדיף ללכת למוסך מורשה שמבין ומכיר את הדגם.

העניין הוא שלפי דעתו,אי אפשר להעריך זמן או מחיר,היות ולא ניתן לדעת מה התקלה.

למישהו יש מוסף מורשה פיגו שהוא יכול להמליץ עליו באזור פ"ת?

בנוסף,יש אולי דרכים בהם אוכל להתחיל לשלול בעיות?

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שכתבתי קודם,עזוב אותך מהפחדות,מערכת המיזוג ברכב הזה פשוטה מאוד.

אתה מוזמן אלינו לחולון לבדיקה ללא תשלום.

אורן

פורסם

חברה אני שמח להגיד שהיום,אחרי ביקור קצר אצל אורן,התקלה נפתרה!

למרות הדיבורים במוסכים אחרים על "מערכת מסובכת",אורן איתר את התקלה בדקות ספרות,הציע ישר פתרון חילופי,והכי חשוב-התנהג אליי כמו בנאדם ולא כמו מקור נוסף למזומנים! באמת מוסך שכיף לבקר בו.

אורן,כל פעם בקיץ החם הזה,שאני אפעיל את הAC ואנוח לי בקרירות באוטו,תדע שאני חושב עליך! (לא במובן המטריד.. :roll: )

• תוכן חדש...