Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתי עם תא מטען גדול

yuvalturg
שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

לאחרונה מכרנו את הרכב הקטן (פאביה ספורט - אחלה אוטו למי ששואל...:)) ומחפשים רכב גדול יותר למשפחה עם 2 ילדים. בא לנו להתפנק (אם אפשר לקרוא לזה ככה) עם תא מטען גדול אז הכיוון המקורי היה אחד מה"מאזדה 5ים" (ורסו, סניק פיקאסו וכו') כאשר התקציב הוא עד 100 א"ש. מאחר שראינו שכל המיניואנים הנ"ל משנה 2008 ומעלה באזור ה 100 א"ש (תלוי בדגם), חשבנו על אפשרות נוספת שאולי בכלל עדיף איזה ג'יפון, כי זה גם ככה אותו מחיר, ולהרוויח את האופציה לטיול שבילים פעם באלף שנה..

מצד שלישי, לא ממש בא לנו לשרוף את הכל על הרכב, אז אולי בכלל עדיף איזה רכב מנהלים מרווח בן 3 באיזור ה 80 משהו כמו המונדאו (רק עם ביטול כרית אויר).

אז סדרי העדיפויות הן (מהכי חשוב לפחות): תא מטען, נוחות (מרווח) ונוחות נסיעה (שקטה וכו'), צריכת דלק, שיראה נחמד :)

בקיצור, אני ממש מבולבל ומקווה לקבל את ההחלטה הנכונה - אשמח לשמוע כל רעיון.

תודה,

יובל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מרוצה כל כך מהפאביה, מדוע שלא תעבור לאחות הגדולה האוקטביה? יש לה תא מטען שמאפשר לוותר על משכנתה, ענק ונוח במיוחד להעמסה.

האמת שחיפשתי ולא ממש מצאתי TSI למכירה במחיר הגיוני. אם אני יורד מהעץ של המיניוואן והג'יפון, אז אני לא רוצה להוציא 100 א"ש. כל שאר האוקטביות באיזור ה 80 א"ש היו עם המנועים הישנים יותר (1600 או 2000 משהו כזה). אבל כעיקרון אתה צודק, ואני אחפש שוב, תודה !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת מרווח אני לא חושב שיש תחרות לרנו פלואנס (ואני ממש לא חסיד של רנו).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אופציה נוספת לאוקטביה: קיה סיד דיזל סטיישן. אוטו גדול עם תא מטען "מסחרי" וחסכוני בדלק. סביר להניח שלא קל למצוא אחד כזה.

אני מניח שהוא רכב מאוד מבוקש, גם בגלל שקיה נתנו לו 7 שנות אחריות יצרן (טוב, בטח רק על המנוע והגיר, אבל עדיין זה לא מעט)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על מנת להמחיש את דבריו של הגולש שהגיב לגבי גודל תא המטען באוקטביה, אני באוקטביה שלי הצלחתי להכניס תנור אפיה (בילד אין)

ללא קושי מיוחד,אמנם תא המטען לא נסגר לאחר הכנסת התנור והיה צורך לקבע את התנור (בעזרת נייר דבק) אבל עצם העובדה

שהתנור נכנס לתא המטען , בהחלט מעידה על גודלו.

בהצלחה

הרכב שלי : סקודה אוקטביה 2011 1.4

SKODA-SIMPLY CLEVER

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין תא מטען גדול יותר מאשר באוקטביה במכוניות מפלח השוק שלה ובכלל.

ה"מנועים הישנים" אינם כה חזקים לנפחם כמו החדשים אבל מצד שני הם אמינים ביותר,אין טורבו,אין שמורבו,אין DSG ואין בעיות של "עדכון תוכנות".... TSI זה מצויין אבל יש לו מחיר...

דווקא 1600 קל למצוא יחסית מיד פרטית עם קילומטרז נמוך.

הקיה סיד סטיישן היא אלטרנטיבה מצויינת,אמינה,בטוחה ובעלת אחריות יצרן ארוכה.

גם אוקטביה 1600 וגם סיד עדיפות על טידה מבחינת מרווח,תא מטען,סביבת נהג ונוסעים ונוחות נסיעה.

צריך לספור עד 10 לפני שמחליטים להתפנק עם מכונית "מנהלים" משומשת (כמו מונדיאו או C5),הרכישה זולה יחסית,ההוצאות מתחילות לאחר מכן... מצד שני מדובר ברמה אחת מעל..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב כזה אפשר לקנות אוקטביה דיזל. גם חסכונית, גם תא מטען ענק. אני לא מבין למה אנשים רצים אחרי הTSI כאשר דיזל חסכוני יותר, סולר זול יותר ובעל יותר מומנט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב כזה אפשר לקנות אוקטביה דיזל. גם חסכונית, גם תא מטען ענק. אני לא מבין למה אנשים רצים אחרי הTSI כאשר דיזל חסכוני יותר, סולר זול יותר ובעל יותר מומנט.

ברור. מנוע הדיזל חסכוני בעשרות אחוזים יותר מאשר ה-tsi, והבעיה היא בעיקר שאפשר למצוא רק/בעיקר כאלה שהיו מוניות לשעבר.

קיה סיד סטיישן היא דיזל חסכונית כמעט כמו אוקטביה דיזל, עולה הרבה פחות, וכנראה יותר נדירה (וגם עלולה להיות מונית לשעבר).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא חסרות אוקטביות דיזל מכל השנים שהן לא מונית לשעבר אלא פרטיות - תיראה ביד 2, חוץ מזה שמונית לשעבר זה לא כל כך נורא כמו שזה נשמע: יש לא מאט מונית שמורות יותר מרכבים פרטיים. יותר מזה, בגלל שהרכב נוסע הרבה ונהג מונית מבין שהוא לא יכול להתקע, הוא מחליף את מה שצריך.

היתרונות של מונית לשעבר זה מחיר נמוך יותר בהשוואה לרכב כזה שהוא לא מונית לשעבר ובגלל שזה דיזל הוא גם חסכוני. נהגי מונית לא קונים דגמים בזבזניים כי כל ליטר זה הרבה כסף לקילומטרז' שהם עושים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האוקטביה דיזל מאוד יקרה לביטוח, כדאי לבדוק את המחירים לפני שקונים, הרכב מאוד חביב על הגנבים. בנוסף רובן עברו קילומטרים רבים ואי אפשר לדעת מה צופן להן העתיד.

אפשר לנסות ג'טה, בתקציב הזה נכנסים דגמי ה-1.6 האחרונים עם ה-DSG מ-2011 וגם דגמי TSI מ-2010.

לטעמי ה-1.6 עם ה-DSG היה מספק מבחינת ביצועים אבל אם מחפשים קצת יותר אז TSI 122 בהחלט יעשה את העבודה.

הרכב מרווח ונוח ודיי חסכוני, לגבי אמינות אין לי ניסיון אישי איתו.

אגב מבדיקה באוטודיל דווקא יש אוקביה 1.8 TSI מ-2009 וה נכנסות לגבול העליון של התקציב.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...