Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם הסוואנה בצבע שמפניה לא כל כך הגיונית. הסוואנות של החבלנים ושל המשטרה בכלל הם לבנות ולרוב תראו גם סולם מאחור.

מודבק עליה סמן מסחרי מטושטש כלשהו ורואים גם בבירור שהסמל של המשטרה הודבק בחובבניות יתר.

החבלן - מה זה הוסט הזה? ואת הנעלים שלו ראיתם?

ואחרון חביב, הרובוט המכוער הזה עם חיקוי של מצלמת אבטחה. תעשו לי טובה..

ועוד הערה קטנה, איכות הצילום של הסרט נראית הרבה יותר גבוהה ממה שמשתמש ביתי יוכל להשיג.

בקיצור- מצחיק אבל מבויים מהתחלה ועד הסוף. בטח זה איזה טיזר של חברה מסויימת שייחשף בקרוב. בינתיים, נראה שהוא עושה את העבודה כי זה לא המקום היחיד שראיתי אותו.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשאתה מבין שזה מבויים (בשניות הראשונות של הסרטון) זה כבר פחות מצחיק. האמת, אפילו גיחוך קל זה לא העלה לי.

רוצים לראות שטויות מצחיקות באמת ולא מבוימות? תכתבו ביוטיוב Remi Gaillard. הבנאדם הזה חולה נפש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תכתבו ביוטיוב Remi Gaillard. הבנאדם הזה חולה נפש.

אני עוקב אחרי הבן-אדם כבר שנים, הוא ממש גאון, אבל חולה :lol:

ממש טרול, עוד לפני שהומצא המושג. למה הייתה הפסקה ארוכה בסירטונים שלו? המשטרה עצרה אותו?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

זה מבויים , זאת פרסומת למותג תיקים .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...