Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פנדה 2005 ידני 25K

gal_private
שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם!

מצאתי הצעה לגבי פיאט פנדה.

מדובר על

1250 סמק

56000 ק'מ

טסט עד 5-2013

בעלות שנייה ושלישית אצלו.

4 צמיגים ומצבר חדשים

מחיר 25K לפני דיבור.

יש מצב שהחליפו לו את המנוע?

מה דעתכם? אני מחפש רכב לעיר ומידי פעם (פעם בחודש - חודשיים) לים המלח (ירידות ועליות)

מה אתם אומרים על האחזקה שלו? פגים סדרתיים?

מה לגבי נוחות הנסיעה?

יש כאן בחור שיש לו פנדה, הייתי שמח לשמוע את דעתו בנושא.

יש עוד הצעה לפנדה שנת 2010 ב35K מסוכנות:

35K

56KM

יד 1

אחריות מקיפה לשנה

שווה את ה10K הנוספים?

נכון לעכשיו זה או פנדה או פג'ו 206 (יש לי העדפה לפנדה מצריכת הדלק היפה שלה)

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2005 ב-25K זה קצת הזוי, כשאתה קונה ישירות מהשכרה רכב משנת 2010 ב-40K.

תגיד לבחור מ-2005 שיוריד את המחיר, לסביבות 15K ואז זה יהיה הגיוני. אם לא, תיגש לחברות ההשכרה ותיקח את ההפרש בתשלומים. זה עדיף בהרבה מלקנות רכב בן 8 כדי לחסוך 15K, שאת כולם תשלם במוסך לאורך השנים הבאות, בהוצאות של בלאי טבעי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרכב מסוכנות יש עוד 3 חודשי טסט.

מדובר על רכב השכרה.

מה הסיכוי שהוא לא יעבור טסט ואצתרך לעשות לו טיפולים בהתאם? להחליף צמיגים וכ'ו?

חברת קל אוטו

הרכב הספציפי הזה נמכר כבר, הוא אמר לי שיש לו עוד רכבים עם טסט ארוך יותר והמחירים נעים בין 35-38 לערך.

מחירון יד 2 : 36K

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתאר לעצי שהבחור עם הפנדה זה אני?:lol:

לדעתי כדאי להוסיף עוד כסף,לפני שאתה לוקח את הרכב הוא עובר השבחה,כלומר אם יש ליקויים מתקנים,כי אתה לוקח אותו למכון בדיקה ומקבל גם שנת אחריות לרוב.

מי שהו פה אמר שהפנדה במצב טוב נמכרת מעל המחירון,אבל זה סכום יותר מידי גבוהה לדעתי. במיוחד אם מצאת פנדה עם קמ לא מטורף.

הרכב עצמו נחשב לאמין,מאוד פשוט וזול לתחזוקה,מאוד חסכוני.

הנה הסיקור על הרכב שלי כשקיבלתי אותו

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=385247

וזה אחרי שנה וטיפול ראשון במורשה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=432111

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי בבית פנדה 2005, כל השנים אצלנו מאז נרכשה כחדשה, עוברת תחת ידי אשתי שתחייה כל התעללות והזנחה אפשרית (ההפך ממני, הרמתי ידיים :-)), אם כי אני לפחות מקפיד שלא יוזן במים לא ראויים. האוטו שורד את הכל. יש כמה פלסטיקים שמתפרקים קצת אבל בבסיס המכאני האוטו מאוד אמין וחסכוני. אם הרכב שאתה בודק נראה שמור ומוקפד יותר ... אז שווה גם קצת מעל מחירון.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם!

מצאתי הצעה לגבי פיאט פנדה.

מדובר על

1250 סמק

56000 ק'מ

טסט עד 5-2013

בעלות שנייה ושלישית אצלו.

4 צמיגים ומצבר חדשים

מחיר 25K לפני דיבור.

יש מצב שהחליפו לו את המנוע?

מה דעתכם? אני מחפש רכב לעיר ומידי פעם (פעם בחודש - חודשיים) לים המלח (ירידות ועליות)

מה אתם אומרים על האחזקה שלו? פגים סדרתיים?

מה לגבי נוחות הנסיעה?

יש כאן בחור שיש לו פנדה, הייתי שמח לשמוע את דעתו בנושא.

יש עוד הצעה לפנדה שנת 2010 ב35K מסוכנות:

35K

56KM

יד 1

אחריות מקיפה לשנה

שווה את ה10K הנוספים?

נכון לעכשיו זה או פנדה או פג'ו 206 (יש לי העדפה לפנדה מצריכת הדלק היפה שלה)

תודה רבה!

ידנית או רובוטית? תקלה שדיברו עליה הרבה היתה בהגה, בעיקר בשנת 2005. זה משהו ששווה לך לבדוק. כמו כן, אם מדובר בגיר רובוטי, הוא רגיש יותר וגם לגביו דיברו על מספק תקלות. הייתי מציע לך ללכת על ה 2010 אם כבר (ואם ב 2010 כבר שודרג המנוע ל 69 כ"ס אז בכלל כדא יותר).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השדרוג הגיע ב-2011. אני אישית מחכה שיעבור קצת זמן, עוד קצת ירידת ערך, ואני אוכל לקנות את הרכבים עם 69 כ"ס.

אגב - רק לפני חודשיים ביררתי קצת לגבי המחירים של הפנדה בקל אוטו ואיש המכירות עוד עשה לי פרצופים על מחיר של 42K.

עברו חודשיים והוא כבר לא מתרגש מהצעות של 35-38K. זה רק מראה משהו על שוק הרכב בימינו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי פנדה 2005, רובוטית - ואלה הרשמים שלי:

חוץ מעניין הגיר, הרכב מראה אמינות מופלאה, לא צורך שמן, לא צורך מים, המזגן מתפקד כמו שצריך וגם החימום. האוטו סך הכל נוח והפלסטיקה הפשוטה עמידה בשמש הישראלית.

המנוע הוא 1242 סמ"ק שקיים עוד מימי האונו (מנוע פייר) והפונטו עם ניהול מנוע חדש יותר וחסכוני יותר. האוטו בקושי צורך דלק, נדחף לכל חניה ודיי זריז גם בדרך לירושלים.

לגבי הגיר הרובוטי - לנו הייתה תקלה כואבת (מאוד) בגיר הרובוטי שעלתה לנו בערך 6000 ש"ח.

חוץ מהבעיה הזאת לא היו לנו תקלות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה רק מוכיח לי שמי שאומר שגיר רובוטי יקר לתיקון לא ממש צודק,אנחנו פע םעשינו שיפוץ גיר ללנטרה 97 בעלות של 5k, שזה בערך המחירים של שיפוץ גיר אוטומטי רגיל.

כך ש 6 אולי קצת צעול הממוצע,אך מפגין חיוסכון לעומת הגיר הפלנטרי.

כמה הרכב עבר ארילו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השדרוג הגיע ב-2011. אני אישית מחכה שיעבור קצת זמן, עוד קצת ירידת ערך, ואני אוכל לקנות את הרכבים עם 69 כ"ס.

אגב - רק לפני חודשיים ביררתי קצת לגבי המחירים של הפנדה בקל אוטו ואיש המכירות עוד עשה לי פרצופים על מחיר של 42K.

עברו חודשיים והוא כבר לא מתרגש מהצעות של 35-38K. זה רק מראה משהו על שוק הרכב בימינו...

אתה רציני? 42K ופחות ל 2011? זה פשוט לא ייאמן...זה מה שקורה שרכב נכנס לשוק הליסינג כנראה, ועוד רכב שמלכתחילה זול יחסית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אותה יותר כרכב השכרה ולא ליסינג,היום ב58 ניתן לקנות חדשה,לכן רכב שעבר שלו כן ליסינג או השכרה,אלו המחירים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גיסי מכר לפני זמן קצר את הפנדה שלו, רובוטי, יד 2, עם כ100000 ק"מ ב21500 (אולי פחות 100-200 ש"ח ברגע האחרון). במצב מעולה מטופל ומתוחזק ללא אף תקלה (ממש אף תקלה).

אז אומנם הק"מ נמוך יותר, אבל 25000 ש"ח זה קצת גבוה. לטעמי דווקא כדאי לקחת את הרכב המדובר (ולא את ההשכרה) במחיר יותר נמוך. אבל אל תיבהל אם זה מעל למחירון לוי יצחק, כי הפנדה- עדיין, נסחרת מעל למחירון כך ש15000 ש"ח זה מחיר לא ראלי (בעיקר לדגם הרובוטי). לדעתי הרכב יימכר ללא הרבה בעיות בסביבות ה20-21 אלף ש"ח.

ולא אמרת, ידני או רובוטי?

ובנוגע לנסיעות שלך, אל דאגה הפנדה המדוברת גמעה מרחקים של כ 250-300 ק"מ (כ150 ק"מ לכל צד), פעם בשבוע שבועיים על כביש בין עירוני ובשאר השבוע נסעה הן בבינעירוני בגוש דן, והן במרחב העירוני.

ד"א את הנסיעה ר"ג-אילת היא עברה (כשהמזגן עובד) בממוצע של 1-21 בצריכת הדלק- בהחלט מדהים.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...