Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. ממתי חותכים בולמים כשמוציאים אותם? זה משהו במיוחד לרכב שלך?

2. הרכב שלך היה מושבת חודש בגלל זה?

3. אם כתבת בסוף "מתאימים", כלומר אתה יודע איך כותבים את זה, למה כתבת 4 פעמים לא נכון בהתחלה?

רוני

1. לא בדיוק את הבולמים עצמם, אבל הבולמים המקוריים נימצאים בבית שעוטף אותם, ואותו חתכו כדי להכניס לשם את הבולם של הקוני...

2. הרכב לא היה מושבת חודש, כמו שאמרתי הוא הבטיח שיחפש בינתיים חלופיים ומצא, אחרי יומיים הרכב ירד מהליפט עד הגעת הבולמים המתאימים...

3. צר לי לבסר לך כי זה אינו עולם מושלם, וישנם קבוצת אנשים די גדולה עם בעיות דסלקציה מסוימות, עם הם מודעים לבעיות הללו או שלא, בכל אופן אני מודע לבעיה שלי ואובחנתי בה... תאמין לי שלפני ששלחתי את ההודעה קראתי אותה כמה פעמים, אבל לפעמים יש מעידות, אני מצטער על כך מקרב ליבי...

ולהבא עם אפשר להעיר הערות כאלו בפרטי אני יודה לך מאוד, ואני בטוח שאני לא היחיד עם בעיה כזו בפורום, אז אני אדבר בשם כולם...

אנשים עם בעיות לא צריכים לפחד לדבר או במקרה שלנו לרשום....

תאר לך והייתה מעיר למשהו עם קצת בעיות בביטחון העצמי, סביר להניח שהוא לא היה כותב פה יותר. כמו כמה אנשים שסמתי לב שכבר לא רושמים פה, סביר להניח בשגלל ההערות כאלו שלכם המשתמשים ומנהלים בכלל... אני אישית מכיר אחד כזה, ואני יכול להגיד לך שלבן אדם הזה יש בעיות גם בביטחון וגם בכתיבה אז לא חבל שהוא לא רושם פה יותר?!?!?!

אולי היה לו מה להציע פה?!?! אולי לא לך אבל לאחרים אני בטוח שכן!

וצר לי על ההתפרצות הזו, פשוט נמאס כבר לראות שאתם מעירים פה בלי סוף על דברים כאלו, בלי לחשוב שזה יכול לפגוע...

לתת דוגמא:

תחשוב על זה בתור בעיית השמנה, וכועסים ומתעצבנים עליך בגלל שאתה שמן ומעירים לך על ההשמנה הזאת כל הזמן בלי להפסיק, כי רוב האנשים רזים...!

פורסם

3. צר לי לבסר לך כי זה אינו עולם מושלם, וישנם קבוצת אנשים די גדולה עם בעיות דסלקציה מסוימות, עם הם מודעים לבעיות הללו או שלא, בכל אופן אני מודע לבעיה שלי ואובחנתי בה... תאמין לי שלפני ששלחתי את ההודעה קראתי אותה כמה פעמים, אבל לפעמים יש מעידות, אני מצטער על כך מקרב ליבי...

ולהבא עם אפשר להעיר הערות כאלו בפרטי אני יודה לך מאוד, ואני בטוח שאני לא היחיד עם בעיה כזו בפורום, אז אני אדבר בשם כולם...

אנשים עם בעיות לא צריכים לפחד לדבר או במקרה שלנו לרשום....

תאר לך והייתה מעיר למשהו עם קצת בעיות בביטחון העצמי, סביר להניח שהוא לא היה כותב פה יותר. כמו כמה אנשים שסמתי לב שכבר לא רושמים פה, סביר להניח בשגלל ההערות כאלו שלכם המשתמשים ומנהלים בכלל... אני אישית מכיר אחד כזה, ואני יכול להגיד לך שלבן אדם הזה יש בעיות גם בביטחון וגם בכתיבה אז לא חבל שהוא לא רושם פה יותר?!?!?!

אולי היה לו מה להציע פה?!?! אולי לא לך אבל לאחרים אני בטוח שכן!

וצר לי על ההתפרצות הזו, פשוט נמאס כבר לראות שאתם מעירים פה בלי סוף על דברים כאלו, בלי לחשוב שזה יכול לפגוע...

לתת דוגמא:

תחשוב על זה בתור בעיית השמנה, וכועסים ומתעצבנים עליך בגלל שאתה שמן ומעירים לך על ההשמנה הזאת כל הזמן בלי להפסיק, כי רוב האנשים רזים...!

קודם כל, אני לא בדיוק בנאדם רזה במיוחד, כך שאני מכיר את זה (למרות שירדתי איזה 10 קילו בחודשים האחרונים :-D ) אבל אין קשר. אני לא כעסתי או התעצבנתי. סתם תהיתי. אין לי בעיה עם דיסלקטים שעושים שגיאות כתיב, פשוט התפלאתי שכתבת כמה פעמים לא נכון ואז כן נכון. אנחנו מעירים לא בשביל לפגוע אלא בכדי שיהיה קל יותר לקרוא בפורום. ברובם המוחלט של המקרים שגיאות הכתיב מתרחשות סתם מחוסר תשומת לב או חוסר בקריאה חוזרת של ההודעה לפני השליחה. אנחנו לא צוחקים על דיסלקטים, בכלל לא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מצטער שהתפרצתי מקודם, פשוט זה שיגע אותי כבר כל ההערות האלו, לא רק כלפי, אלא גם כלפי אחרים, פשוט אני רואה את זה מהצד של אלו שמעירים להם, ואני די לוקח את זה אישית (מצטער...)...

נכון שיש כאלו שלא איכפת להם...

אבל אפשר להתחשב טיפה יותר ולהעיר בפרטי...

תשמע כשאתם, האחראים במיוחד, פונים ככה ישירות זה נותן לגיטימציה לאחרים גם להתנהג ככה...

האמת שמה שגרם להתפוצצות הזאתי, זו הודעה פרטית שקיבלתי ממשהו על השגיאות כתיב, רק שהיא ממש לא היתה נחמדה ומבינה...

פורסם

מצטער שהתפרצתי מקודם, פשוט זה שיגע אותי כבר כל ההערות האלו, לא רק כלפי, אלא גם כלפי אחרים, פשוט אני רואה את זה מהצד של אלו שמעירים להם, ואני די לוקח את זה אישית (מצטער...)...

נכון שיש כאלו שלא איכפת להם...

אבל אפשר להתחשב טיפה יותר ולהעיר בפרטי...

תשמע כשאתם, האחראים במיוחד, פונים ככה ישירות זה נותן לגיטימציה לאחרים גם להתנהג ככה...

האמת שמה שגרם להתפוצצות הזאתי, זו הודעה פרטית שקיבלתי ממשהו על השגיאות כתיב, רק שהיא ממש לא היתה נחמדה ומבינה...

קשה להשתמש במאיית ?

פורסם

מה יותר שווה כלכלית אם לא רוצים להנמיך? לשים קפיצים רגילים מהחברה או לשים אייבך (בהנחה ויש לא להנמכה)?

ומה עוד מחליפים עם הבולמים? הבנתי שיש דיסקיות וכריות וכל מיני דברים כאלה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...