Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד70K

טל.כהן
שימו לב! השרשור הזה בן 4159 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מחפש רכב לאבא שלי (ולי לסופשים).

הרכב בעיקרון רוב הזמן יעשה נסיעות עירוניות ובערך 1-2 נסיעות בין עירוניות בשבוע.

אני ארשום את הדרישות שלנו לרכב מהגבוהה לנמוכה:

1.בטיחות, כמה שיותר יציב וכמה שיותר כריות אוויר

2.זריזות, רכב שיסחוב את עצמו ולא אחד שאני אצתרך לתת חצי שעה לפני קיקים כדי לעלות עליה.

3.מקום, אבא שלי רוצה יחסית הרבה מקום בתא מטען, יש לי מערכת והסאב כרגע לוקח לו בערך חצי מהתא מטען והוא רוצה רכב עם תא מטען יותר גדול (כרגע יש לנו יונדאי גטס)

4.צריכת דלק, חשוב לו שהצריכה תיהיה נורמאלית ולא כמו עם היונדאי מנוע 1400 שלוקח כמו 2000.

5.נראות, שהרכב יהיה נראה כמה שיותר טוב חדשני סאנרוף חישוקי מגנזיום פנסי ערפל וכל השטויות שעושות אותו יותר יפה ומפנק.

6.שנת 2010 לפחות ותמחור של 70K.

7.ירידת ערך, שלא תיהיה לנו ירידת ערך מפלצתית כמו ביונדאי כרגע שירד לנו 30 אלף בשנתיים.

אני אישית חשבתי על סיאט איביזה 1600 DSG הוא לא מכיר את האוטו אז הוא אמר לי לחפש חווד שניה.

הוא שמע מחבר שלו על פורד פוקוס והוא לא מוכן להקשיב לי שהיא לא סוחבת עליות אני צריך לארגן לו סיבוב עליה...

תודה לעוזרים אני צריך המלצות כמה שיותר מהר כי אני רוצה עוד השבוע לעשות את זה כי אני ברגילה ואם זה יהיה תלוי בו זה יקח עוד שנה בערך.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4159 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...