Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

כבר תקופה ארוכה מפורסמת ביד 2 אלפא רומאו 159 שנת 2008 בדגם נדיר- מנוע 3.2 דגם TI ידנית.

http://www.yad2.co.il/Cars/Cartrade_info.php?CarID=26ac284460673750e27879bb3b5e8c619de

בתור בעל אלפא 159 מנוע 1.9 שמאוד אוהב את האוטו שלו, חסרים לי כמה כוחות סוס, והשילוב של הגימור המהמם כולל חישוקי ה-19 המקסימים (כן, אני מודע לנוחות נסיעה וצריכת דלק בחישוקים בגודל הזה), נראה לי שהדגם הזה הוא ממש מצויין.

אני אישית מחפש דגם TI אבל מנוע 2.2, אך לצערי אני לא מוצא אף אחת מוצעת למכירה.

היות והאוטו מזמן מוצע למכירה, למישהו יש פרטים או בדק את האוטו ??? הסנתי שבאיזשהו שלב בחיים האוטו קיבל מכה רצינית ועבר שיקום, למישהו יד מידע לגבי זה? האם הסוכן מודע לנקודה זו?

רציתי פשוט קצת מידע אם שווה ללכת לבדוק את האוטו.

תודה! :-P

פורסם

גם אני שמעתי שהיא עברה תאונה קשה בעברה הרחוק, נראה לי שבאותו מקום שאתה שמעת...

אבל איך זה עוזר לך? קח אותה לבדיקה מעמיקה ומחמירה ותקבל החלטה...

אם הרכב תקין לא הייתי פוסל, במיוחד כשמדובר בדגם מעניין מאד ונדיר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
גם אני שמעתי שהיא עברה תאונה קשה בעברה הרחוק, נראה לי שבאותו מקום שאתה שמעת...

אבל איך זה עוזר לך? קח אותה לבדיקה מעמיקה ומחמירה ותקבל החלטה...

אם הרכב תקין לא הייתי פוסל, במיוחד כשמדובר בדגם מעניין מאד ונדיר.

איך זה עוזר? אם מישהו כבר בירר וראה שהתיקון היה לא מקצועי, זה חוסך תהליך די ארוך, לא?

אגב, זה אמור להוריד את המחיר של הרכב באופן משמעותי או לא??

פורסם

לא מכיר הרכב הספציפי. באשר לדגם, ממליץ לחפש בפורומי אלפא בארץ ומחוצה לה באשר לצריכת הדלק האמיתית, מערכת הנעה כפולה, גל הינע, עלות טיפולים שחיקת הצמיגים עם הג'אנטים הללו ועלותם.

באשר לרכב הספציפי , חפש מידע במוסך המרכזי, אך אל תיסתפק בו למקרה שתיקון בוצע מחוץ לרשת המוסכים. בהצלחה.

פורסם

אני אסביר בכיף. גם אם אומרים שהרכב נפגע, ואני די סומך על המקור כן, אם הרכב מעניין אותי אני רוצה לבדוק בעצמי מה הסטטוס.

אתן לך דוגמא. לפני כמה חודשים התעניינתי ברכב נדיר מאד ממשפחת האלפא אבל שהיה יודע שחטף מכה וניזוקה קורה אחורית.

הבעלים הודה בפגיעה, המוסכניק האמין עלי אמר שהפגיעה לא משמעותית לדעתו אך הבעלים לא היה מוכן לתת לי את הרכב לבדיקה במכון, גם כשאמרתי לו שאין לי כוונה לנצל את זה להורדת המחיר אלא לבדוק בטיחותית מה מצב הרכב.

הרכב נפסל לא בגלל שעבר תאונה קשה, אלא בגלל שלא היתה לי אפשרות לקבל חוו"ד מוסמכת ומתועדת על מצבו הבטיחותי של הרכב.

מכאן, לשיקולך.

בהצלחה בכל מקרה, אשמח לראות את הרכב אצל חובב אלפא.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נכון שרכב כזה בהחלט מפתה חובבי הגה, בייחוד אותך שכבר התנסית באלפא חלשה יותר.

אבל גם אם נניח בצד את העובדה שהוא ניזוק בצורה קשה ושוקם (אתם אמרתם), למכור רכב כזה יצריך ממך סבלנות וגמישות, כי למרות שהוא נדיר וההגיון הבריא אומר שהוא יימכר מהר לחולי אלפא, בפועל זה לא קורה, כי אנשים אוהבים לקנות בעיניים ביד 2, לדמיין שהרכב יהיה שלהם, אבל בפועל בודדים באמתצ שמים כסף על השולחן כשמגיע רגת האמת, וזה מנסיון של חבר עם אלפא נדירה לא פחות.

תוסיף לזה את עניין התאונה והשיקום, וקיבלת רכב שפונה לקהל יעד כמעט אפסי.

עכשיו הכל תלוי במחיר, ואם אתה קונה אותו מטרייד אין אינפינטי תהיה בטוח שהם לא מפסידים והמחיר שאתה משלם כולל פרמיה נכבדת.

קח את כל המשתנים בחשבון, ואם מחיר הקנייה שלך מאפשר לך להתגמש מספיק במכירה כך שלא תפסיד את התחתונים אז לך על זה (בהנחה שאתה מרוצה מבדיקת הרכב).

פורסם

תודה על התגובות

תאונה רצינית אמורה להוריד את המחיר של הרכב באופן משמעותי או לא?? אני מניח שסוכנות כמו אינפיניטי תאפשר בדיקה מקיפה ע״י להתרשם מהדרך בה שוקם האוטו

למשהו יש עוד מידע ספציפית לגבי האוטו הזה???

פורסם

השוק מלא ב 2.2, ברמת איבזור גבוה. למה ללכת על ה 3.2?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תשאל ב-IAROC כמובן.

מכיוון שמדובר על סוכנות, הם מחויבים בגילוי נאות כלפי האוטו. כך שלא ימרחו אותך.

מה שכן, הק"מ גבוה.

משכנתא זה קל

פורסם

כרגע מפורסמת ביד2 אלפא 159 2.2 ידנית משנת 2008. יד שניה עם 45000 ק"מ, ומדובר בדגם המאבזר ביותר (high jts). נראה בדיוק מה שחיפשת...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תאונה או לא, קח בחשבון שגל הינע לרכב הזה (3.2) מתקלקל יחסית דיי מהר (תושבות המיסב מתפרקות) ולא ניתן לשפץ אלא להחליף את כל גל ההינע בסכום לא מבוטל של קרוב ל 20 אלף (!) כולל עבודה

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

2 דברים יש לי לתרום לשרשור הזה:

1. הרכב נמצא בגוף טרייד אין שאמור לכבד את עצמו ולכן קשה לי להאמין שהיה מתעסק עם מסחר ברכב שעבר שיקום. בכל מקרה הם יציגו לך בדיקה שהם ערכו לרכב ויתנו לך כמובן לבדוק את הרכב בעצמך.

2. אני בטוח שהם קנו את הרכב הרבה מתחת למחירון, כלומר מרווח התמרון שלהם גדול.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...