Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

אחי החליט להחליף את הקנגו שלו במסחרית אחרת.

האופציות הן: פיאט דובלו או פורד קונקט, מה אתם ממליצים? מבחינת אמינות, דלק?

עוד רכב שהומלץ, סיטרואן ברלינגו.

משלושת הרכבים הנ"ל, מה הכי מומלץ?

תודה רבה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

לגבי הפיאט. נסענו בה שישה אנשים (אני יודע שמותר ק חמישה.. אין ברירה ) עם מזגן דולק עם עוצמה מירבית. האוטו הפתיע לטובה.מדובר על תיבה רובוטית שהיא לא רעה בכלל. בקורולה למשל התיבה הזאת הרבה יותר מורגשת. לעומת זאת נסעתי בפורד עם דוד שלי,הרכב פשוט מטוס . לא האמנתי.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מה לגבי פיג'ו פרטנר?

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

הפרטנר זהה לחלוטין לברלינגו.

מה הצרכים מהרכב?

הדובלו הכי עמיד וקשוח אבל הכי פחות נוח. בקצה השני נמצא הברלינגו שהכי קרוב לפרייבט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה רכב עבודה. אחי נגר, אז הוא צריך רכב כזה.

כמו כן, הרכב הוא לא נטו עבודה, גם משפחתי.

אני צריך המלצות מבחינת אמינות ולא נסיעות חד פעמיות, לפי זה אי אפשר להגיד "איך הרכב".

Kia Sportage, 2014 

פורסם

היה לי את שתיהן! בבקשה אל תיקך את הדובלו! פשוט סיוט!

אם אתה לא מעמיס את הרכב אתה פשוט תסבול מכל מהמורה קטנה בכביש.

לפורד יש הרבה יותר נוחות נסיעה, צמיגים רחבים יותר (למשקלים כבדים יותר).

הפורד הרבה יותר נח בכל צורה אפשרית!

החסרונות שהרגשתי בפורד (תקלות ליתר דיוק)

ברקסים קדמיים נשחקים מהר (את הדובלו קיבלתי מניילונים ואחרי שבוע הרגשתי את הברקסים)

ואחרי המון זמן (ואם עושים פתיחות ברמזורים) יש בעיה קטנה בגיר שאפילו לא תפריע לך, כאילו שיש מרווח בין השיניים של הגיר ואז יש מכה קטנה כשאתה עובר מתאוטה לתאוצה וההפך.

הדובלו פשוט בדיחה ליד הרכב הזה.

הדובלו לא נוח בייחוד מאחורה (אני עם בעיות גב) וזה ממש קריטי

הקלצ' של הדובלו מאד לא נוח ללחיצה לאומת הפורד.

מבחינת מקום, יש בשתיהן יש אותו מקום.

אם אפשר לומר, הדובלו והברלינגו לא משתוות לקוננקט.

זו דעתי הסופית

פורסם

אמנם לא נסעתי בדובלו, אבל דובלו החדשה (מסוף 2011) היא דגם חדש כמעט לגמרי, שכאמור קיימת גם עם תיבה רובוטית סבירה בהחלט

ומושבים איכותיים יחסית. טיפולים כל 30 אלף ק"מ, לעומת פורד שידועים בטיפולים יקרים במוסכים המורשים שלהם.

(בהכללה, לא בדקתי ספציפית לגבי קונקט)

פורסם

החזקתי בעברי כמה דובלואים שעבדו קשה מאוד. הן לא נוחות במיוחד אבל מבחינת אמינות ועלויות אחזקה הן סוס מנצח.

הראשונה נקנתה חדשה והיתה מודל 2003 והחזקתי אותה עד 2008 ובתקופה הזו היא עשתה יותר מ 300K בתנאים לא קלים (הרבה שטח, נהג לא עדין ועומס משקלי גבוה). חוץ מקלאץ לא היה לרכב כמעט כלום. הוא הוחלף באחת 2008 חדשה ששירתה עד לפני כמה חודשים ועשתה רק 249K שהפגינה בהם אמינות כמעט מושלמת.

פורדים לא החזקתי אבל יש לי לקוח שהיה לו צי של 25 קונקטים (יש עוד כמה שהחזיקו קונקטים והרבה לא היו מרוצים מהם אבל אצלו זה יותר בולט) שכמעט כולן החליפו מנועים אחרי כ 180K ק"מ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שלום לכם.

אחי החליט להחליף את הקנגו שלו במסחרית אחרת.

האופציות הן: פיאט דובלו או פורד קונקט, מה אתם ממליצים? מבחינת אמינות, דלק?

עוד רכב שהומלץ, סיטרואן ברלינגו.

משלושת הרכבים הנ"ל, מה הכי מומלץ?

תודה רבה.

האם מדובר ברכב חדש או משומש?

בשנתיים האחרונות כל המסחריות הקטנות למעט פורד קונקט החליפו דגמים, ולעומתם קונקט מיושנת ולא אטרקטיבית.

אם מדובר במשומש, ציין תקציב.

• תוכן חדש...