Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 205 בעיה בגשר אחורי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי 205 forever שנת 97 (אני ממש מרוצה)הרכב עבר הרבה קילומטרז' 163k הבעיה היחידה

זה חריקות בחלק האחורי של האוטו (בקפיצות, כשיושבים).

בדקתי במוסך ואמרו לי שצריך להחליף את הגשר האחורי זה סיפור של בערך 1500ש"ח

1)מה זה גשר אחורי?

2)זה באמת כזה יקר?

פורסם

הגשר האחורי (למה קוראים לו גשר? כי הוא מגשר בין שני הגלגלים) מכיל בתוכו את מוט הפיתול, שהוא למעשה הקפיצים של האוטו, למתלים האחוריים.

הוא מעוגן אל השלדה בשתי נקודות, וכשהן מתחילות להתרופף (לרוב עקב עייפות החומר, לפעמים עקב מכות או התעללות) הפתרון הוא להחליף גשר.

המחיר - 1500 שקל, למען האמת נראה לי הגיוני, אני זוכר כשכבת הזוג שלי רצתה לקנות קליאו (גם שם זה אותו פטנט) ולקחנו אותה לבדיקה, החלפה של גשר כזה הערכה בכ-4K שקל, ככה שלפי דעתי, 1500 זה מחיר הגיוני.

אם להחליף או לא זה כבר ענין שלך, יש את המצדיים בהחלפה, מתוך הגיון (שבסוף מסתבר כנכון) שאומר שמה שרופף - סופו להתלש, ולא היית רוצה אוטו שגלגליו האחוריים מעוגנים אליו רק דרך הברגים של בולמי הזעזועים....

הגישה השניה אומרת שכל עוד זה נסבל - כלומר לא מהווה סכנה, ניתן לנסוע עם זה ולסבול את הרעשים, ובתמורה, יש דחיה בהוצאה של 1500 שקל.

לרובף לפני שהגשר יתפרק, הוא ייתן לך סימנים מאוד ברורוים על הכוונה שלו להתלש, ככה שאין מצב שתפספס את זה...

לשיקולך.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
הגשר האחורי (למה קוראים לו גשר? כי הוא מגשר בין שני הגלגלים) מכיל בתוכו את מוט הפיתול, שהוא למעשה הקפיצים של האוטו, למתלים האחוריים.

הוא מעוגן אל השלדה בשתי נקודות, וכשהן מתחילות להתרופף (לרוב עקב עייפות החומר, לפעמים עקב מכות או התעללות) הפתרון הוא להחליף גשר.

המחיר - 1500 שקל, למען האמת נראה לי הגיוני, אני זוכר כשכבת הזוג שלי רצתה לקנות קליאו (גם שם זה אותו פטנט) ולקחנו אותה לבדיקה, החלפה של גשר כזה הערכה בכ-4K שקל, ככה שלפי דעתי, 1500 זה מחיר הגיוני.

אם להחליף או לא זה כבר ענין שלך, יש את המצדיים בהחלפה, מתוך הגיון (שבסוף מסתבר כנכון) שאומר שמה שרופף - סופו להתלש, ולא היית רוצה אוטו שגלגליו האחוריים מעוגנים אליו רק דרך הברגים של בולמי הזעזועים....

הגישה השניה אומרת שכל עוד זה נסבל - כלומר לא מהווה סכנה, ניתן לנסוע עם זה ולסבול את הרעשים, ובתמורה, יש דחיה בהוצאה של 1500 שקל.

לרובף לפני שהגשר יתפרק, הוא ייתן לך סימנים מאוד ברורוים על הכוונה שלו להתלש, ככה שאין מצב שתפספס את זה...

לשיקולך.

רון.

שלום.

צר לי אבל תשובתך אינה נכונה!!!

לא עייף (שינוח אחרי הצהרים) ולא רופף כלום.

מה שקרה שם, בתוך צינור הגשר אחורי היכן שמורכבים גם מוטות הפיתול,

יש מיסבי מחטים שנהרסו. בכללי ניתן לתקן ולהחליף מיסבים לפתור את

הבעיה. מתוך נסיון כבר קרה לי שהחלפתי גשר אחורי והגשר שהרכבתי היה יותר חרא מהגשר המקורי. ונאלצתי שוב להחליף. מכיוון שכאשר אתה קונה גשר זה הימור,

כי אתה לא יכול לדעת את המצב שלו כי לא ניתן לבדוק אותו.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...