Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו סניק

Itzhak9
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהירות,

להתרחק כמו מאש!

היתה בבעלותנו כזו בשנת 99' שנרכשה מהיבואן.

במהלך תקופת האחריות סבלנו ממספר תקלות קטנות, ולאחר 5.5 שנים כשכל הטיפולים בוצעו במוסך מורשה, הגיר, AL4, הידוע לשימצה פשוט התפוצץ במהלך הנסיעה, לאחר מספר חודשים (במהלך תקופת האחריות שלאחר התיקון) זה קרה שוב.

העלות אם אני זוכר נכון הסתכמה בכ-12,000 ש"ח.

אהבתי גם את ההסבר של המוסכניק ב"מוסך אמיל" שחשב שהמנוע בנפח 1600 סמ"ק:

מוסכניק: זה קרה בגלל שהרכב כבד ל-1600

אני: אבל מדובר ב-2000 סמ"ק

מוכניק: אהה, אז זה בגלל שהמנוע חזק מדי לגיר...

אם לא זה,

תענוג של רכב בדגם ה-2000 סמ"ק.

בהצלחה.

תודה מראש.

פורסם
אתה יכול לראות נתוני צריכת דלק כאן

http://www.kml.co.il/Car/%D7%A8%D7%A0%D7%95_%D7%A1%D7%A0%D7%99%D7%A7_%D7%95%D7%94%D7%9C%D7%90%D7%94-2010_8871

10.25 ק"מ\ליטר נראה לי לא רע בכלל עבור מיניואן 2 ל'

תודה.

אם אני קורא נכון אז מדובר ב 5 מדרגים מאירופה, אפס מארה"ב ואפילו לא נהג ליסינג אחד מישראל לרפואה.

ברכבים בהם אני נוהג בד"כ יש צריכת דלק גבוהה בכ 20% (המון האצות ביניים ופקקים) אז זה משווה לרכב צריכה של כ 1/8 .

אם יש עוד מישהו עם הרכב הזה נשמח לשמוע

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לקרובי המשפחה שלי יש גרנד סניק 2012 ,

וצריכת הדלק באמת פחות טובה ממה שפורסם באתר KML.CO.IL.

1:8.5 ק"מ ליטר בנסיעה משולבת (לפי המחשב).

אני הייתי מעדיף מנוע וגיר רציף בסניק (כמו של קשקאי) מאשר טורבו בנזין וגיר רובוטי של פיקאסו, גם על חשבון 10% בצריכת הדלק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מתקרצץ על שרשור ישן כדי לתרום טיפטיפה -

אנחנו בעלים של סניק 1600 אוט' 2006. אני מצטרף להמלצות על הרכב. נכון, הרכב בהחלט לא חזק - מצד שני הוא הספיק לי לכל נסיעה סבירה - כולל לירושלים בתפוסה מלאה. (אמנם לא ילדים - אבל שני מבוגרים ושני כלבים ששוקלים רק הם כמו ארבעה ילדים)

הרכב באמת על הכיפאק. נוח מאד לנהיגה (נוח לנו יותר, לדוגמה, מהמאזדה 3 של אשתי), מדהים כמה שהוא קומפקטי מבחוץ אבל פנטסטי מבפנים. יוצא שבנסיעות לאיקאה - יש נוהל קבוע של הסרת מושבים אחוריים, העמסת הרכב - תוך שאנחנו המומים מכל שאר מבקרי איקאה שמנסים בלוליינות מפתיעה לדחוף רהיטים לסדאניות...

היא אמנם נוסעת משמעותית פחות מהמאזדה 3 של אשתי - אבל באופן משעשע היא גם גילתה פחות תקלות בשנה וחצי האחרונות - למעט, כפי שציינו, בלאי וטיפולים.

בקיצור - למשפחה עם ילדים - מומלץ.

לגבי צריכת דלק - הכל תלוי במשקל הרגל על הדוושה.

בהדבקת הדוושה לרצפה בעליות לירושלים אנחנו מגיעים בקלות ל1:7.

בנסיעה רגועה תוך הבנה שזו לא קליאו ספורט, נסיעה בין עירונית היא בקלות באיזור ה1:13 ועירונית היא בערך 1:9.

בהצלחה.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תוכן חדש...