Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב.....עד 130 אלף ש''ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמנעתי מלהיכנס לויכוח, אבל אני אנסה לפתור את הדיון הזה, מנקודת הראות שלי.

האודי כיאה להתנהגות כביש גרמנית, מאוד דינמית על הכביש, מאוד מאוד יציבה. הסיטרואן [על אף שלא נהגתי בגירסה עם מנוע ה-3 ליטר] מאוד מאוד נוחה בכביש, ומה שבולט בה הוא חוסר התקשורת שלה עם הכביש [יתרון מצד אחד, חסרון מצד שני].

לגבי אבזור, אני לא ראיתי את הסיטרואן הספציפית שדובר עליה, במציאות. ממה שבעל הרכב רשם, האבזור שם בהחלט נדיב ואפילו נדיב מאוד. אני יכול להגיד שהאודי שלי מבחינת אבזור [הן פנימי והן חיצוני] שונה משאר הגרסאות שאתם רואים על הכביש ושונה מתמונת פנים הרכב שהוצגה כאן [גם ציינתי זאת בהודעה שלי, אין הרבה מכוניות כאלה על הכביש]. תמונה פנים של הרכב שלי הייתה מאוד עוזרת לי כרגע, אבל לצערי, אין לי על המחשב.

ההצעה של הסיטרואן מאוד מאוד מפתה [אפילו אותי], אני חושב שזה לא כל כך חכם להשוות בין 2 המכוניות, כי שתיהן שונות בהתנהגות הכביש שלהן. יש אנשים שיעדיפו את ההתנהגות הגרמנית, ויש שיעדיפו את הצרפתייה. זה עניין של אופי, אני מעריך.

לבחור הנחמד הוצעו 2 אופציות מעניינות מאוד, במה שהוא יבחר בסופו של דבר [ולא משנה איזה רכב זה יהיה, הוא גם יכול לקנות רכב חדש במחיר הזה], אני מקווה שהוא ינהג בזהירות ויהנה מהרכב שהוא בחר לעצמו ולמשפחתו.

אלון (:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תיקון מהיר:

1. אמנם לסיטרואן אין הגה מתקשר כמו לאלפא 156, אבל אני בספק כמה אנשים באמת מעריכים וצריכים הגה ספורטיבי למהדרין. מלבד זאת, ההגנה ברכב שלי שונה מההגה בדגם ה"קטן" יותר - במנוע ה-1800 וה-2000 ההגה מתקשח לפי הסל"ד, ואצלי לפי המהירות. ההבדל די משמעותי וכתוצאה ההגה מתנהג אחרת לחלוטין.

2. גאדג'טים רבים משמעם תאורטית יותר ביקורים במוסך, אבל מצד שני יש אחריות ל-4 שנים - בניגוד לאאודי הנזכרת לעיל (שאני בטוח שהיא רכב טוב ושמור לכשעצמו), הרכב שלי יהיה באחריות עוד כשנה וחצי, ויש לזה משמעות לא קטנה...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
נמנעתי מלהיכנס לויכוח, אבל אני אנסה לפתור את הדיון הזה, מנקודת הראות שלי.

האודי כיאה להתנהגות כביש גרמנית, מאוד דינמית על הכביש, מאוד מאוד יציבה. הסיטרואן [על אף שלא נהגתי בגירסה עם מנוע ה-3 ליטר] מאוד מאוד נוחה בכביש, ומה שבולט בה הוא חוסר התקשורת שלה עם הכביש [יתרון מצד אחד, חסרון מצד שני].

לגבי אבזור, אני לא ראיתי את הסיטרואן הספציפית שדובר עליה, במציאות. ממה שבעל הרכב רשם,ההצעה של הסיטרואן מאוד מאוד מפתה [אפילו אותי], אני חושב שזה לא כל כך חכם להשוות בין 2 המכוניות, כי שתיהן שונות בהתנהגות הכביש שלהן. יש אנשים שיעדיפו את ההתנהגות הגרמנית, ויש שיעדיפו את הצרפתייה. זה עניין של אופי, אני מעריך.

אלון (:

ממתי למכוניות גרמניות כיאה להן יש התנהגות כביש ומאוד מאוד דינמית??:shock:

אולי ביחס לצב מת!!

מכוניות גרמניות ימדועות בשלדות לא ממש טובות בלשון המעטה ולא כך כך מהנות ובטח שההגה שלהם בד"כ מת !!

כל אחת יודע מה זו שילדה של סיטרואן= מהרמה הגבוהה ביותר

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
תיקון מהיר:

1. אמנם לסיטרואן אין הגה מתקשר כמו לאלפא 156, אבל אני בספק כמה אנשים באמת מעריכים וצריכים הגה ספורטיבי למהדרין. מלבד זאת, ההגנה ברכב שלי שונה מההגה בדגם ה"קטן" יותר - במנוע ה-1800 וה-2000 ההגה מתקשח לפי הסל"ד, ואצלי לפי המהירות. ההבדל די משמעותי וכתוצאה ההגה מתנהג אחרת לחלוטין.

2. גאדג'טים רבים משמעם תאורטית יותר ביקורים במוסך, אבל מצד שני יש אחריות ל-4 שנים - בניגוד לאאודי הנזכרת לעיל (שאני בטוח שהיא רכב טוב ושמור לכשעצמו), הרכב שלי יהיה באחריות עוד כשנה וחצי, ויש לזה משמעות לא קטנה...

1. ההגה אמנם מתנהג שונה אבל זה לא בהכרח לטובה. במבחני רכב די קיללו את ההגה המתקשח לפי מהירות ובמיוחד את השידוך שלו למנוע ה-3.0. הטענה היא שהוא אינו מתקשר, אינו מדויק, והמשקל שלו קל מדי.

2. האחריות היא חלקית, אתה יודע... מההיכרות שלי איתם אחריות חלקית משמעה - כל החלקים שלא יכולים להתקלקל - נמצאים באחריות, וכל החלקים שיש סיכוי שיתקלקלו - לא נמצאים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני - עד היום, מעולם לא שילמתי ולו שקל אחד מעבר לטיפולים כמו ברקסים, שמן וכו' (אה, כן, החלפתי מיוזמתי את כפתור פתיחת הגג שהיה מלוכלך מדי לטעמי - "הלכו" 130 שקל...). כמובן שהאחריות אינה כוללת ה-כ-ל אבל תסכים עמי ששהמכלולים היקרים, כמו מנוע, גיר, מערכות הנעה, מחשב מנוע וכו' שכן כלולים, הם ה"מכה" האמיתית במקרה של תקלה!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תראה, אני מסכים שהחלקים היקרים כן נמצאים באחריות, אבל אלו גם לרוב החלקים שלא מתקלקלים כל כך מהר, או אחרי 4 שנים נניח. הרבה מאוד חלקים אחרים, זולים בהרבה, הם כן בעלי נטייה להתקלקל מוקדם, והם לא באחריות. לך אולי היה מזל אבל אני מכיר כמה אנשים שלא היה להם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

יש לכם אולי רעיונות לרכבים אמריקאים שאולי מתאימים לקריטריונים שציינתי?

להלן הקריטריונים:

רכב משנת 2000 ומעלה התקציב שלי הוא 130 אלף ש''ח,הרכב צריך להיות יפה ומיוחד מבחוץ,מפואר מבפנים (פנאלים מעץ ומושבי עור) ומשוכלל עם כל מיני תוספות ייחודיות.

3uLLdoZer!

פורסם

יש רק אמריקאית אחת שעונה לקריטריונים וקוראים לה שברולט אימפלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש עוד אפשרויות לאמריקאיות: קרייזלר סברינג, פורד טאורוס ודומותיהן.

בכל זאת, אני מאמין ששוה לשקול את האופציה של ה-6 פרימיום.

פורסם

היתרון היחיד של האמריקאיות הללו הוא בגודל שלהן (ולא בהכרח מרחב פנימי אלא גודל נטו). בשאר התחומים הן נופלות משמעותית מהסיטרואן ומהאאודי, למשל. כולן בעלות איכות חומרים והרכבה נמוכה למדי, איבזור לא מרשים במיוחד, התנהגות כביש בינונית מאוד, רכות מוגזמת וכן הלאה.

בנוגע למזדה 6 - היא אמנם מאובזרת למדי ומשנתון חדש יותר, אבל נוחות הנסיעה זוועתית למדי (לא מניסיון אישי, אבל ממקור אמין) והמנוע לא כזה מרשים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני דווקא נסעתי ב-6(לוקצ'ורי-2 ליטר) ומצאתי שנוחות הנסיעה סבירה ומעלה(לא סי 5, אבל ביננו, גם האודי לא מצטיינת בתחום זה).

בנוגע למנוע: אותי מנוע ה2 ליטר סיפק ולכן אני מאמין שמנוע שהספקו גבוה בכמעט 20 אחוז המשולב עם תיבת טיפטרוניק שהולכת עד הסוף, שהביצועים יספקו כל אחד, גם את זה עם הרגל הכבדה על הדוושה.

פורסם
אני דווקא נסעתי ב-6(לוקצ'ורי-2 ליטר) ומצאתי שנוחות הנסיעה סבירה ומעלה(לא סי 5, אבל ביננו, גם האודי לא מצטיינת בתחום זה).

בנוגע למנוע: אותי מנוע ה2 ליטר סיפק ולכן אני מאמין שמנוע שהספקו גבוה בכמעט 20 אחוז המשולב עם תיבת טיפטרוניק שהולכת עד הסוף, שהביצועים יספקו כל אחד, גם את זה עם הרגל הכבדה על הדוושה.

תרשה לי לחלוק עלייך. אני נהגתי במאזדה 6 מנוע 2 ליטר לפני שבועיים, ואין בכלל מה להשוות בין נוחות הנסיעה של האודי לזאת של המאזדה. זה ליגה אחרת לגמרי. אני יודע שגירסת ה 2.3 ליטר שונה [ג'נט 17], ולכן לא התיייחסתי אליה, אבל לגבי גירסת 2 ליטר. תסלח לי ,אבל אתה טועה ובגדול.

לגבי הסיטרואן, זה ידוע שנוחות הנסיעה שלה מהגבוהות ביותר, אפילו ממכוניות יקרות הרבה יותר.

יש לי חבר עם קסארה מנוע 2.0, במילה אחת, רכב מדהים! בכלל, כל סיטרואן שנהגתי עליה, לא רציתי לרדת ממנה. אבל לכל רכב יש את היתרונות והחסרונות שלו.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

סתם הערה קטנה.

רכב אמריקאי, שנת 2000 ומעלה, עם מחירון של 130K בערך...

תיהיו בהלם אבל,

קאדילאק SLS, מנוע 4.4 ליטר מחיר: 138K. שנת 99.

ומיותר לציין שהרכב הזה הוא בכמה וכמה רמות מעל כל הרכבים שהוזכרו פה.

(ברור שאני לא ממליץ על הרכב הזה כקניה מכיוון שהאחזקה שלו היא פשוט אדירה, החל מביטוח, ועד לטיפולים).

לוי יצחק הזה...אלוהים ישמור!

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...