Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פולו 2012.

חשבתי על amp JBL GTO5355, SUB JBL GT51204BR, COMB JBL GTO507 לחבר זוג הקומפוננט וזוג הרמקולים האחורי לAMP וזוג הרמקולים הקדמי לרדיו דיסק המקורי.

השאלה אם אני אקבל איכות סאונד סביר + עם 4 הרמקולים המקורים או צריך לקנות זוג אחר?

אני חדש בדברים האלה אשמח להמלצות, ייעוץ תודה!!

פורסם

למה רק JBL?

בכל מקרה עדיף תמיד לוותר על הרמקולים המקוריים, רכיבי AFYERMARKET תמיד יהיה טובים יותר.

תקציב שלך מקדימה הייתי שם קומפוננט, HU מגבר וסאב.

את הקדמיים תמיד עדיף לחבר למגבר, כמו כן את הסאב. את האחוריים המקוריים אם אתה רוצה אפשר לחבר ישירות לHU.

בתקציב שלך הייתי הולך על רכיבים יד שניה, HU לדוגמא.

פורסם

למה לא JBL?

האמת אין לי נסיון בJBL וא סוג אחר זות מערכת ראשונה אבל לפי מה שמעתי אצל אחרים שיש להם מערכת ברכב לא היה הבדל גדול* בעוצמת הקול בין העוצמה שיש לי כרגע במערכת המקורית ואז חשבתי לשפר האיכות בהוספת ההקומפוננט וחיבור זוג רמקולים למגבר.

עכשו השאלה... אני צריך לקנות HU ועוד זוג רמקולים?

אם אין ברירה אז אפשר להגדיל התקציב כי אתה יודע אני לא הולך להחליף מערכת ב5 השנים הקרובות.

• תוכן חדש...