Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע הרכב נוסע בסדר גמור.

מקווה שזה יסתדר,אני מבין שלאחר ניתוק המינוס הרכב לומד את עצמו,אבל למה זה קרה לאחר שהכל היה בסדר??

תודה לכולם על העזרה

פורסם

כמו שאמרו אם הכל בסדר אל תחפש צרות. :)

יכול מאוד להיות שבפעם הראשונה אחרי ניתוק המינוס, תוך כדי לימוד המצערת מחדש הייתה איזושהי תקלה והגיר דפק קצת, אם זה עבר אחרי הפעם הראשונה שכיבית והדלקת ואתה לא נתקל בזה יותר, פשוט שכח מזה.

דרך אגב בדגמים מהגיר שיש באימפלה יש וסת לחץ שמן גיר (סולנואיד) מקורי שברוב המקרים באיזשהו שלב אחרי 100K או קצת פחות הולך ואז צריך להחליף אותו ככה שגם אם הגיר דופק בין הילוכים, ז"א גם אם תיתקל במשהו כזה בעתיד, זה לא בהכרח אומר שהגיר הלך או משהו כזה אלא זה בד"כ הסולנואיד הזה. אני לא בטוח איזה דגם של גיר יש בלה-קרוס ואני לא חושב שזה אותו גיר (הגיר של האימפלה הוא גדול יחסית ומשותף עם הלה-סייבר, הרנדוו, אני מאמין שבלה-קרוס יש גיר כמו של המאליבו, אבל יכול להיות שאני טועה, אפשר בטוח לבדוק דרך Ebay) אבל אלו גירים מאותו made, לא "הולכים" כל-כך בקלות. :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

תודה רבה לך,

הבעיה היתה באמת קשורה כנראה לניתוק של המינוס.

לא כל כך ברור למה,אבל כרגע זה יסתדר.

שוב,תודה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם,

אתמול חזרה לי התקלה של הנקישות והעברה לא חלקה בגיר,נכנסתי למוסך מורשה (הפעם לא נתקתי את המינוס),הוא ביצע לי עדכון של המחשב רכב שזה גם בעצם המחשב גיר.

הכל יסתדר,אבל אני לא מבין למה זה קורה.

נסעתי עם הרכב כשבועיים ללא שום בעיה וזה חזר שוב,וכל זה התחיל מהניתוק מינוס במוסך בפעם הראשונה

לא יודע כבר מה לעשות,אני בוודאות מבין שהבעיה לא בגיר עצמו אלה משהו חשמלי,וגם המוסך אמרו לי.

האם מישהו יודע למה זה קרה,יש לציין שבפעם הראשונה לאחר שחזרתי מהמוסך ניתקתי לבד את המינוס וזה יסתדר לשבועיים בערך,והפעם עשו לי עדכון תוכנה במורשה.

תודה רבה ושבוע טוב

פורסם

תשמע צריך לשמוע ולהרגיש בדיוק מה קורה שם כדי לעזור לך, יכול להיות שהגיר לפעמים מעביר קצת לא חלק וזה קורה לרכב לא חדש (לפעמים בחדש זה גם קורה) ויכול להיות שאתה מאוד רגיש לדברים האלה או באמת יש אולי קצת חופשים בגיר או בעיה דומה.

לאיזה מכון גירים פנית? ניסית לקבל חוות דעת במקום אחר?

פורסם

הגעתי למוסך מורשה שזה קרה,בין כל הילוך נקישה מורגשת מאד.

הוא ביצע עדכון תוכנה למחשב והכל יסתדר,הרכב מעביר הילוכים כמו חדש בצורה חלקה

אז בוודאות הבעיה לא מהגיר,כי במידה ויש בעיה בגיר,היא תהיה כל הזמן.

פורסם

אני מאזור הדרום.

מה שאני יודע שאם יש בעיה בגיר,אז תמיד תהיה בעיה.

וקח בחשבון שכל זה התחיל מהניתוק של המינוס לאחר ניקוי בית מצערת.

תודה.

פורסם

בדרום אני לא יכול להמליץ על אף אחד, במרכז יש לך הרבה חברה שמתעסקים עם גירים.

יצא לך לדבר פה עם חברי הפורום שמשפצים גירים?

תרים טלפון לכמה מכונים תשאל אם הם מכירים את התופעה א הכי טוב תפנה למכון גירים אמין לגודמא של חבר הפורום ספי כמו שהרבה ממליצים.

יהיה קשה לעזור לך דרך הפורום בלי להרגיש את הבעיה.

• תוכן חדש...