Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמריקאים אוהבים להגדיל הכל, וכמובן שבהגזמה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בארה"ב (למיטב ידעתי) זה חוקי, ויש שם גדלים הזויים לג'אנטים. מיותר לציין שאיכות הנסיעה די מחורבנת בהם.

אישית, אני לא אוהב את העצומים (כל מה שמעל ל20"), אבל לאמריקאים יש טעם...... מוזר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה מכוער ואין מה להגיד חוץ מזה, אבל גם תבדקו כמה עולה סט של צמיגים וג'אנטים מידה 30 אינץ' ואז אולי אפשר להבין שמי מתקין אותם, מנסה להגיד מסר שכסף לא חסר לו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

גם ג'אנטים 17 ו18 שמוכרים כאן מיותרים. הנסיעה קשה יותר, הצמיג פגיע יותר, יש לו חיים קצרים יותר והוא עולה הרבה יותר. כל זה לפני צריכת הדלק הגבוהה יותר בגלל הרוחב המוגזם שמגיע יחד עם הקוטר המוגזם.

סתם קטע של אפנה שכמו בכמעט כל דבר האמריקאים מגזימים איתו.

פורסם

אז בוא נחזור ל 13 אינץ וזהו ,לא צריך יותר ,בואו נייצר לאדות ,למה צריך רכב יותר מזה ,נו באמת .

תתפקחו ,אתם בפורום רכב ,גם אם זה מכוער ,וגם אם זה לא לטעמכם ,זה עזר לפיתוח צמיגים וטכנולוגיות לייצור ג'אנטים ,בגלל כמה משוגעים קמה תעשייה שמגלגלת מיליונים אבל למה צריך את זה ?? לא צריך ,גם לא צריך ג'אנט 17 אינץ ולא צריך 18 אינץ ,רכב עם טאסות מקוריות גם יראה מקורי ,גם יצרוך פחות דלק ,נוחות נסיעה תיהיה מעולה וגם יהיה ידידותי לסביבה ,הרכב המושלם !

מממ ... באמת ??

פורסם

סבבה, רק תסביר לי את הקשר בין תחרויות של הקפצת מכוניות

בעזרת בוכנות הידראוליות ל... מממ... תחום הרכב?

זה קרקס ותו לא, וזה בקושי קשור למכוניות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

wtf????

מה ההגיון לשים גלגלים כאלה??

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

יש דברים ללא הגיון ,שאולי נראים כדבר מאוד מגוחך אבל בעוד 20 שנה ,תבין שבלעדי הדברים האלה לא היתה מתגלה איזה פריצת דרך ,בתחום הספציפי .

גם הגה חשמלי מיותר לגמרי ועדיין הוא מגיע בימינו בהרבה רכבים ,מע' spl מיותר ? לא ?? מי ישמע מוזיקה ב 140 db ואיזה תעשיה צמחה רק בגלל משוגעים לדבר ,ואלה דוגמאות על קצה הקרחון ,אם לא תעשה דבר אל תצפה שהתגליות יבואו מעצמם .

שלא תבינו לא נכון ,גם אותי הגלגלים האלה מצחיקים וגם לי קשה להבין מה אופנתי בהם .

כמו שאני בחיים לא יבין למה אדם מבוגר שם ניקלים מפלסטיק וקונה פסי לד לפנסים בטח חושב לעצמו שזה "אופנתי" (וזה באמת מיותר לגמרי ולא תורם לשום דבר ,חוץ מהשופוני והעלאת ערך עצמי בעיני "מביני עניין").

לעומת הקפצת רכבים שיש בהם סוג של פאן ,ובפרט סגנון הslamed עושה לי את זה שאולי התפתח מאותם פריקים למערכות הידראוליות .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הגה חשמלי מיותר בעינך, וגם אני חושב שזה לא שווה כלום, אבל יש אנשים שישמחו מאד לנהוג במכונית עם הגה ממש רך.

ניקלים ופנסים מוזרים זה עניין של טעם. הגלגלים הענקיים האלה לא תורמים לרכב בכלום, חוץ מזה שהם עושים אותו יפה יותר בעיני הבעלים בלבד, הם גם מגדילים את הסיכוי שלו להתהפך, וממש לא נח לנסוע ככה שבקושי יש צמיג. אבל אם זה לא מפריע לאף אחד, מה הבעיה שיעשו את זה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...