Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט טרייל בלייזר 2006-2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני כותב פה פעם ראשונה אבל קראתי את כל מה שנאמר ונכתב פה לפחות בתחום הזה (ועל עוד כמה ).

בשעה טובה מכרתי את קופסאת הפח הקודמת שלי ואני כולי מוכן ומזומן לרכוש את סט הגלגלים הבא עליי לטובה (בתקווה).

אחרי שעות של קריאה והירהורים שבהם בדקתי את כל סוגי הגיפים אשר עומדים בתקציב שלי החלטתי ללכת על טריילבליזר 2006 עד 2008.

אני לא חיית שטח אכזרית אם כי יצא לי כבר לטחון בולדרים בכל מני הזדמניות ורכבים קודמים שנסעתי עליהם. זה לא הארבע על ארבע הראשון שלי (היו טרנו קצר, טרנו ארוך, טרופר ומאז רק רכבים נמוכים ולא משמעותיים לפורום הזה). הטיולים שאני רואה באופק כנראה יכללו שני כיסאות ילדים מאחורה ככה שאת מעלה עקרבים הרכב הבא שלי לא יצטרך לרדת בדוך.

חשבתי על הבלייזר כי הוא יחסית חדש (תקציב של עד 90K), מפנק על הכביש ונעים מבפנים, יש לו יכולת שטח לא רעה שזה אמור להספיק לדעתי והוא נראה לדעתי טוב גם מבחוץ. בקיצור, ננעלתי על הרכב ונראה לי שאני הולך עליו. מודע למגבלת הגובה שלו והזויות גישה. מאמין שהדוד מגתוס יוכל לעזור לי שם בבוא הזמן.

הייתי שמח מאוד לשמוע מבעלים של רכבים כאלו או מכאלה שהיה להם אחד כזה מה דעתכם על הרכב. אם הם מכרתם אותו בצער וחיפשתם אחד דומה או אמרתם ברוך שפטרנו ורצתם לקנות את הלנד קרוזר הראשון שהופיע ביד שתיים. האם היו לכם תקלות מיוחדות? כמה נהנתם איתו בשטח? בנסיעות השיגרתיות? האם הדלק כזה בעייתי כמו שאומרים? (אני סה"כ מכיר מנועים גדולים וגם הפרייבט האחרונה שלי עשתה אחד לשבע...), מי שם גז? מי התחרט על זה? מי היה מבסוט מזה מעל הגג? בקיצור, אני אשמח מאוד לשמוע מכאלה שהיתה להם את המפלצת בחצר איך היא התנהגה, מה היא אכלה ואם היה בטוח להשאיר אותה אם הילדים

המון תודה.

פורסם

לחבר קרוב יש כזו שנת 2006 ארוכה (LTZ?) שהוא מנסה למכור כבר תקופה. אז דבר ראשון שאני יכול להגיד לך - השוק שלו חרא.

מדובר ב-SUV אמריקאי על כל דבר ועניין - משמע מנוע בשרני, המון כח זמין בכל מהירות ובכל תחום הסל"ד.

הנוחות כשל רכב אמריקאי מהסוג הישן, משייט בנינוחות ומאוד רך על סף המחלת ים.

הרכב מגיע מאוד מאובזר- עם מושבי עור, בקרת אקלים דיגיטלית עם פתחים מאחור ועוד שטויות שקונות את הלקוחות האמריקאים.

שלו ספציפית משופרת בידי גתוס ונוסעת נהדר בשבילים וטיפה מעבר לכך. משקל של בהמה ואורך של לימוזינה ממוצעת לא ממש מאפשרת לו להיות חוצה מדבריות מצטיין. לדרישות שלך, ככל הנראה, הוא יהיה מושלם.

בהצלחה!

פורסם

אני לא אומר את זה מניסיון אישי, אבל כן מהיכרות עם מישהו שהחזיק רכב כזה.

מדובר באוטו מאוד נוח, כל עוד הכביש חלק. מכל שאר הבחינות מדובר ברכב פחות טוב.

צריכת הדלק שלו גבוהה מאוד, גם ביחס למתחרים והסחירות שלו בכלל לא קיימת.

אם מאת אחד כזה ואתה מעוניין לרכוש, קח בחשבון שהמחירון שלו הוא בגדר המלצה בלבד ואפשר לשלם עליו גם 30% פחות.

אם מדובר בשטחים עם עבירות קלה- בינונית, גם וולוו XC90 וב.מ.וו X5 מאותו מודל יוכלו לבצע את המשימה והם רכבים הרבה יותר טובים מהטרייל בלייזר.

פורסם

אחת כזאת בהזדמנות: :-D

http://www.hnn.co.il/gallery18777.html

לאבא של חבר טוב יש ארוכה שנת 2006 עם גז. רכב אמין ביותר ולמעט צריכת הדלק נוסע מטיפול לטיפול.

וזה שכתב לגבי הב.מ.וו X5 - אין שום קשר בין הבלייזר לX5. הX5 יקר בכל פרמטר גם לתחזוקה שוטפת וגם במחיר.

תסתכל קצת בלוחות ותבין.

צריכת הדלק לדבריו ללא הגז עומדת על 1 ל 5-6.שלא יטעו אותך.

לדעתי לך על הקצר.גם זולל פחות וגם יותר טוב מבחינת שטח.

סה"כ קנייה מצוינת בהתחשב בשוק שלה שלא ממש קיים

חבר,אתה חופר

פורסם

עזוב שטויות, קח בשקט וסע, שים מערכת גז אם אתה לא רוצה שהדלק יקרע אותך, המנועים האלו הולכים טוב עם גז.

לשברולט אמריקאיות יש אמינות גבוהה הרבה יותר ממה שאנשים חושבים. בהצלחה!

לכל המטיפים, מחירון ברצפה כן אבל אחרי שכבר הייתה הנפילה הגדולה זה כבר לא כזה נורא. לדעתי עדיף תמיד לקנות 4-6 שנים אחורה כדי לשלם מעט יחסית על רכב איכותי שמזדקן טוב.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

היי אנשים, סתם נתקלתי בשירשור שפתחתי.... רציתי רק להגיד תודה לעונים ולעדכן:

קניתי (ראשונה, 2009, 70,000 ק"מ, שמורה במצב חדש אצל דוד אחראי ומבוגר שלא ראה הראה לה גרגיר אבק, שם בה מערכת ב20K, שם צמיגים חדשים שבועיים לפני הקניה והעביר לי אותה טסט כך שהיה לי טסט ליותר משנה), שילמתי 35% מתחת למחירון. קיבלתי ג'יפ\ון נוצץ, במצב חדש, מפואר שעושה את העבודה ממש יפה במחיר של מאזדה 3 בת שנה או חצי לנד קרוזר שנת 2004.... מבחינת דלק עושה 1:6 ביום טוב ו1:7 בניוטרל בירידה עם רוח גבית... נו טוב.... :-)

בקיצור אני מרוצה מאוד.:-)

פורסם

מזל טוב!

תתקין מערכת גז ואז גם הדלק כבר לא יטריד אותך. :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

קניה טובה,תתחדש

היתה לנו במשפחה מודל 2006 במשך 3 שנים והייתה לא רעה בכלל.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

• ספונסר פורום
פורסם

באזור גדרה יש את מוסך מסמיה שמתמחה בהסבת רכבים לגז כבר מספר לא מועט של שנים.

חשוב - להתקין את המערכת אצל מוסך מוסמך ובעל ניסיון בהסבה לגז מהסוג הנ"ל. הצרות, במידה ולא, עלולות להגיע בצרורות. החל בהתקנה לקויה וכלה בהחלפת מנוע. דוגמאות כאלו תוכל למצוא אינספור בפורום.

פורסם

מאיפה אתה בארץ? יש גם בב"ש מתקין מעולה אם זה קרוב לך.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

אני התקנתי לפני כחודש מערכת בעידן הגז באזור, היה נחמד מאוד, מקצועי, הייתה תקלה (דליפת מיים מאחד הצינורות) למחרת ההתקנה, הוא הזמין כונן למוסך - בשישי לפני כניסת שבת, ודאג שאוכל להמשיך לנסוע, המערכת עובדת נהדר, המחיר של הגז, עושה חשק לנסוע,

שבוע שעבר התקנתי אצלו מערכת שניה באקורד של האשה, בקיצור - מומלץ

פורסם

תודה על ההמלצות.

אני חייב להגיד שהגבהתי את הרכב לפני החג (אצל גתוס - ממליץ בחום על המקום למי שמתלבט) וכל החג היינו בשטח. אומנם לא עלינו את מעלה ורד או מכמש אבל נסענו בשטח דיי אתגרי והיה תענוג. המפלצת הנהגה יפה מאוד... :-) אחרי הגבהה זה פשוט מרגיש כמו רכב שטח אמיתי (עוד צריך למגן עוד קצת אבל לאט לאט...).

בנושא הגז:

אני מראשלצ.

בהתחלה חשבתי לעשות בגזפרו (עמק חפר) אבל החלטתי לרדת מהם ברגע האחרון עקב התנהגות לא מקצועית שהם הפגינו כלפי ומאחר ולא בליכלוכין עסקינן אז נסגור את זה שם... :-)

נראה לי שאני אלך למתקין קרוב לבית שאם יהיו בעיות אז לפחות הכל קרוב... זה משאיר אותי עם מתקין עצמאי של גזפרו (laveto) בראשון שברח לי שמו... עידן הגז ונענע גז. נענע גז מעט יותר יקר אבל עושה רושם שהוא מאוד איכותי (הוא מדבר על להתקין זבולי משום שהיא יותר מתאימה לרכב הספציפי שלי (הוא עובד עם כמה מערכות) - אם מישהוא מבין במזה משהוא אני אשמח לשמוע דעה על זה. כמו כן ראיתי התקנות שלו ולפחות בתוך המנוע בצורה חזותית, זה נראה כמו משהוא שהייצרן התקין ולא כמו חלטורה שמישהוא זרק פנימה. אני לא מתקין ולא מבין בזה כלום אבל אני כן יודע שמי שעובד מסודר אז סיכוי טוב שבאופן כללי הוא עושה עבודה טובה יותר...

מעבר לזה קראתי פה בפורום דעות על שניהם. לכל אחד מהם יש כמה שאומרים שהם מעולים ואיזה שניים שלושה שלא מרוצים.

אם יש למישהוא דעה\עצה אשמח כמובן לשמוע.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הי שמי רן.

אני חדש בפורום, ןשמח ללמוד מנסיונם של אחרים. יש לי שברולט טרייל בלייזר 2006 ואני מתלבט איזה סוג בולמים קדמיים לשים לרכב. מדובר בהחלפה ראשונה. הבנתי שיש בולמים של מונרו ושל קאיאבה למרות שהאורגינליים הם של GM או אס אי דולקו.

אודה לחוות דעתכם איזה בולמים לשים? חשוב לי לשמור על הרכב והרבה אומרים לי לשים מקוריים.

תודה

פורסם

שלום לכולם!

שמעתי לא מעט וגם ראיתי כתבה בטלוויזיה על מערכות גז ונאמר שם שהמערכת פוגעת בשסתומי מנוע וגורמת לנזק בלתי הפיך שדורש החלפת מנוע. זה לא קורה מייד כמובן, אלא כעבור שנה בערך.

מה אומרים על זה האנשים שהתקינו את המערכת? אחרים מתבקשים לא להגיב רק בגלל חוסר ניסיון אישי בעניין.

תודה מראש!

• תוכן חדש...