Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אנא עזרו לי.

אני לפני קניית מיני ואן (המשפחה גדלה)

תקופה ארוכה אני מתלבט למרות שההיצע אינו גדול.

בקיצור ולעניין למשפחה בת 6 נפשות, איזה רכב עדיף?

מזדה 5 ששמעתי שהיא שותה דלק כמו מים?

סיטרואן פיקסו עם הגיר הרובוטי, ששאלת האמינות עומדת באוויר?

יש לציין שפסלתי את הגרנדיס, את הורסו בגלל שהיא קטנה.

וזהו נראה לי שעברתי על הכל יש כמובן את הפורד s-max אבל היא יקרה מדי

רק לציין שהתקציב סביב ה-~ 100

תודה מראש

פורסם

להונדה FRV יש 6 מושבים מרווחים, אין קומבינציות של קיפול מושבים (חוץ מזה שאת המושב בין הנהג לנוסע אפשר לקפל) וביקוש לא רע כמשומשת, כדאי לך גם לשקול אותה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ניתן (אבל קשה) למצוא S-MAX או גלאקסי מליסינג/השכרה בתקציב שלך. ההיצע קטן והביקוש גדול.

מאזדה 5 מצומצמת במרווח ואכן שותה דלק יותר מהמצופה. לדעתי תוסיף על זה גם מחיר לא אטרקטיבי וקיבלת עסקה לא כדאית.

אני אישית לא שמעתי על בעיות אמינות בגיר של הפיקאסו, אבל הוא ללא ספק דורש התרגלות. ניתן למצוא כאלו 2010 שעדיין באחריות יצרן.

פורסם

שלום shotsb,

לדעתי ומניסיוני סיטרואן C4 פיקאסו היא מכונית נהדרת שמתאימה מאוד למשפחה עם ארבעה ילדים. את שאלת האמינות של הגיר הרובוטי אתה יכול להוריד מהאוויר, הוא אינו סובל מבעיות מיוחדות ונחשב לגיר רובוטי מוצלח למדי גם מבחינת אופי העברת ההילוכים. עדיין אני ממליצה לך ולאשתך לבצע נסיעת מבחן קצרה ברכב, כדי לוודא שאתם מסתדרים עם התפעול שלו, למרות שאינני צופה בעיה בנושא. שים גם לב לעובדה שמדובר במיני וואן החסכוני ביותר בדלק מבין אלו שהזכרת.

פורד אס-מקס אכן יהיה מעט יקר מתקציבך ותזדקק ללא מעט סבלנות עד שיגיע אחד לסוכנויות המכירה כיוון שהוא מבוקש מאוד בשוק המשומשות. שתי אופציות נוספות, שלא הזכרת אך גם הן יכולות להיות רלוונטיות, הן הקיה קרניבל והרנו גרנד-סניק.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

ראיתי פה בשרשור אחר שממליצים על פולקסווגן טוראן TSI בגלל שהוא הכי חסכוני בדלק. פיקאסו יש כמו זבל ובמחירי רצפה.

• תוכן חדש...