Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחקר חדש מבית אור ירוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמותה קיקיונית אשר המחקרים שלה שווים לקריאה בבית הנוחיות לכל היותר.

בושה וחרפה שהם מרשים לעצמם להראות את פניהם בציבור לאחר "חוות הדעת" אשר הם הוציאו בעקבות התאונה של טל שביט ז"ל.

כל עמותה אשר מכבדת את עצמה ואת הציבור אשר היא אמורה לשרת הייתה מתנצלת בפני המשפחה ומפרסמת התנצלות באמצעי התקשורת על התנהלות חובבנית.

אבל במדינת החלטורה מותר הכול, גם להעמיד מצג שווא של אילו אשר מתמצאים במה שהם עוסקים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם עמותת אור ירוק הייתה באמת מעוניינת בהורדת מספר התאונות, אני בטוח שיש מדינה מתוקנת כלשהי בחול (יש לציין- עם מנטליות דומה - כמו איטלקים קרואטים אוסטרלים וכדומה בואו נגיד בטח לא גרמנים) שאפשר ללמוד ממנה על מודלים מוצלחים יותר מאשר במדינת החלטורה - כבר נאמר לפניי.

כל הקטע הוא להגדיל את קופת המדינה ע"י מתן דוחו"ת לנהגים "עבריינים" כמוני וכמוך - בואו נודה אני משוכנע מיליון אחוז שיש לאדון אבואב הרשעה כלשהיא (דוח חניה זה גם מעבר על החוק לא?) - אז למה לא להודות ופשוט לקחת מס תנועה וזהו ולעזוב אותנו בשקט במקום להסתכל ימינה בעצור כדי לחפש שוטר - אולי נהגים באמת יתחילו להביט שמאלה כדי לתת זכות קדימה. וכנ"ל לגבי נסיעה במהירות: במקום לחפש שוטרים ולהסתכל על מד המהירות, אולי נהגים באמת יוכלו להתרכז במה שהם אמורים לעשות - לנהוג.

דעתי האישית - שיש להחליף את.... טוב לא משנה. מה אני מבין. :)

פורסם
פעם לא עצרתי בתמרור עצור. הייתי נהג חדש, אבל אף אחד לא היה בצומת וכמובן שהסתכלתי כדי לתת זכות קדימה.

פתאום שוטר עצר אותי ואיים במתן דו"ח על אי עצירה בתמרור עצור לפ חוק 91ד בפקודות התעבורה .

אז עוד חשבתי, בתמימות, שהתפקיד של המשטרה הוא לתפוס אנשים שלא נותנים זכות קדימה ומסכנים את התמונה - ולא לתפוס אנשים שלא עוצרים בצומת ריק כאילו הם גנבים. יש להודות - חוק זה חוק, ואני נתפסתי ושילמתי. עדיין - המערכת דפוקה, ולא אני.

עכשיו תגידו - בטח קל לשוטר להתחבא מאחורי שיח מאשר לנסוע בכבישים ולחפש עבריינים.

אז זהו - שלא... בנסיעה ממוצעת אפשר לראות נהגים מסוכנים ו/או טיפשים בקצב של 20 מכוניות בדקה.

אני מגזים, אבל לא חסר.

בקיצור... עצרו בעצור בצומת ריק ב-2 בלילה. כמו מפגרים. חוק זה חוק.

תמרור עצור, קו הפרדה רצוף ורמזור אדום קדושים הם, ולא מותירים לנהג שום שיקול דעת, נקודה.

גם ב 2 בלילה, בחור הנידח ביותר, תמרור עצור פירושו עצירה מלאה ומוחלטת.

אם לא היה צורך היו מציבים במקומו תמרור תן זכות קדימה.

ובקשר לאכיפת המהירות; לעומת מדינות מערב אירופה, אנו חיים בגן עדן.

בהולנד, שוויץ ובלגיה כל 300 מטר מוצבת מצלמת מהירות שאוכפת החל מהקמ"ש הראשון, והקנסות בהתאם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תמרור עצור פירושו עצירה מלאה ומוחלטת.

לעניות דעתי - אתה טועה, ובאמת שלא חסרות דוגמאות לתמרורי עצור מפגרים שרק מסכנים את מי שמנסה להשתלב. אה, ומספקים תעסוקה למתנדבים.

פורסם
פעם לא עצרתי בתמרור עצור. הייתי נהג חדש, אבל אף אחד לא היה בצומת וכמובן שהסתכלתי כדי לתת זכות קדימה.

פתאום שוטר עצר אותי ואיים במתן דו"ח על אי עצירה בתמרור עצור לפ חוק 91ד בפקודות התעבורה .

אז עוד חשבתי, בתמימות, שהתפקיד של המשטרה הוא לתפוס אנשים שלא נותנים זכות קדימה ומסכנים את התמונה - ולא לתפוס אנשים שלא עוצרים בצומת ריק כאילו הם גנבים. יש להודות - חוק זה חוק, ואני נתפסתי ושילמתי. עדיין - המערכת דפוקה, ולא אני.

עכשיו תגידו - בטח קל לשוטר להתחבא מאחורי שיח מאשר לנסוע בכבישים ולחפש עבריינים.

אז זהו - שלא... בנסיעה ממוצעת אפשר לראות נהגים מסוכנים ו/או טיפשים בקצב של 20 מכוניות בדקה.

אני מגזים, אבל לא חסר.

בקיצור... עצרו בעצור בצומת ריק ב-2 בלילה. כמו מפגרים. חוק זה חוק.

קרה לי בדיוק, אחד לאחד, מה שקרה לך. כולל השעה.

תמרור עצור, קו הפרדה רצוף ורמזור אדום קדושים הם, ולא מותירים לנהג שום שיקול דעת, נקודה.

גם ב 2 בלילה, בחור הנידח ביותר, תמרור עצור פירושו עצירה מלאה ומוחלטת.

וזה מה שלמדתי אחרי שקרה לי מה שקרה לו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בהולנד, שוויץ ובלגיה כל 300 מטר מוצבת מצלמת מהירות שאוכפת החל מהקמ"ש הראשון, והקנסות בהתאם.

ההבדל הוא שהתרבות מאפשרת את זה.

בארץ אנשים לא מודעים לעניין ורמת האכיפה הזאת לא יעילה, אלא רק מעצבנת נהגים נורמטיביים.

בשווייץ ובלגיה אנשים רגילים ש"חוק זה חוק" והם ישלמו אם הם יפרו אותו.

בארץ יש מנטליות של שוק שגורמת לאנשים לחשוב שאין השלכות למה שהם עושים.

פורסם

המסקנה היחידה של המאמר הזה הוא שהמהירות המותרת נמוכה מדי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• חברי המעגל הראשון
פורסם
עמותה קיקיונית אשר המחקרים שלה שווים לקריאה בבית הנוחיות לכל היותר.

מישהו עלול לקבל טחורים מהעצבים שיחטוף תוך כדי קריאה של השטויות האלה, לא מומלץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
באמת שלא חסרות דוגמאות לתמרורי עצור מפגרים שרק מסכנים את מי שמנסה להשתלב. אה' date=' ומספקים תעסוקה למתנדבים.[/quote']

בצער רב, אני נאלץ להסכים עם זה. לא חסרים צמתים בהם תמרור עצור מיותר לחלוטין וגם לא חסרים צמתים בהם תמרור עצור פשוט מתבקש.

פורסם

אני חושב שההגיון הבסיסי הוא פשוט:

אם רוב הנהגים נוסעים מעל למהירות החוקית רוב הזמן, אבל רוב (99.9%) מהנסיעות נגמרות ללא תאונה, אז פשוט לא יתכן שנסיעה מעל למהירות החוקית גורמת לתאונות. אחרת היו אלפי הרוגים כל יום מתאונות דרכים.

כלומר: ככל שיותר אחוזים מהנהגים נוסעים מעל למהירות המותרת, כך פחות ופחות משכנע שצריך להכריח לנסוע יותר לאט.

ומה שנשאר זה - כסף. אולי אפשר להציע שיתנו דו"חות על מהירות כמה שירצו - אבל בלי קנס? רק משפט (בלי עונש של קנס)? מעניין כיצד תתנהג המשטרה במקרה כזה.

דני

פורסם

שששש... אתה מנסה "היגיון" במדינת ישראל. תתייאש עוד כשזה קטן. זה לא עובד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני ישראלי, גדלתי וחייתי כאן.

חזרתי לא מזמן מכמה שנים טובות באירופה ואני חייב לאמר שהשוק התרבותי החיובי עם המעבר לשם והשלילי עם החזרה לכאן היה הכי חזק בכל מה שנוגע להתנהלות סביב כבישים ונהיגה. בין אם זה ביחס השלטונות לספורט מוטורי, דרך התייחסות שוטרי התנועה לנהגים כאילו כולם עבריינים וכלה בעמותת אור ירוק שפשוט עושה כאן כבשלה ומשחררת לאויר אמירות לא נכונות וחסרות אחריות כדוגמת הכתבה המצורפת.

לא ברור לי איך יכול עם שבכל כך הרבה תחומים נחשב לחכם, יצירתי וחושב להתנהג בצורה כל כך מטומטמת בכל מה שקשור לתחבורה?

פורסם
שמתי אותו בלינק בתגובה לידיעה החדשה. בנוגע להעלאת דברים כאלה למדיות אחרות מלבד אוטו - זו קצת בעיה מבחינתי, כי בניגוד לאוטו הם לא משלמים לי כסף :wink:

התגובה שלך לא קיימת בכתבה ואין קישור. יכול להיות שלא פרסמו אותה?

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
התגובה שלך לא קיימת בכתבה ואין קישור. יכול להיות שלא פרסמו אותה?

צודק. לא פרסמו. או שזה בגלל ששמתי לינק (אולי אסור לשים לינק בתגובות?), או בגלל שזה עיצבן שם מישהו. פףף.

בכל מקרה, את הקישור פרסמתי בהודעתי הראשונה בשרשור זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...