Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחקר חדש מבית אור ירוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פעם לא עצרתי בתמרור עצור. הייתי נהג חדש, אבל אף אחד לא היה בצומת וכמובן שהסתכלתי כדי לתת זכות קדימה.

פתאום שוטר עצר אותי ואיים במתן דו"ח על אי עצירה בתמרור עצור לפ חוק 91ד בפקודות התעבורה .

אז עוד חשבתי, בתמימות, שהתפקיד של המשטרה הוא לתפוס אנשים שלא נותנים זכות קדימה ומסכנים את התמונה - ולא לתפוס אנשים שלא עוצרים בצומת ריק כאילו הם גנבים. יש להודות - חוק זה חוק, ואני נתפסתי ושילמתי. עדיין - המערכת דפוקה, ולא אני.

עכשיו תגידו - בטח קל לשוטר להתחבא מאחורי שיח מאשר לנסוע בכבישים ולחפש עבריינים.

אז זהו - שלא... בנסיעה ממוצעת אפשר לראות נהגים מסוכנים ו/או טיפשים בקצב של 20 מכוניות בדקה.

אני מגזים, אבל לא חסר.

בקיצור... עצרו בעצור בצומת ריק ב-2 בלילה. כמו מפגרים. חוק זה חוק.

תמרורי העצור מוצבים בד"כ במקומות הדרושים, יש להתיחס אליהם בכבוד המגיע להם (ובהחלט מגיע).

בהרבה כבישים בין עירוניים הקשר בין המהירות המותרת למהירות הסבירה הרופף ונובע מקבעון היסטורי של החוק. זו גם הסיבה לכך שהאכיפה יחסית רופפת. וכמובן מיקום המצלמות נועד להפיק הכנסות למדינה - כמו בשווייץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...