Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחילה לי בעיה של רעידות בהילוך גבוהה.

נניח אני נוסע 100-110 על הילוך חמישי ומתחיל לתת מצערת הרכב מתחיל לווברץ ולרעוד חזק, ברגע שאני משחרר מצערת הכל חוזר להיות רגיל גם אם ההילוך עדיין בפנים.

בהילוכים הנמוכים לא מרגישים את זה, עד הילוך 4, בהילוך 4 מתחילה התופעה.

כנ"ל כשאני לוחץ על הקלאץ', אין שום רעידות והכל חוזר להיות שקט ורגוע. גם במהירויות גבוהות.

מה זה יכול להיות? גיר? דיפרנציאל? ציריות?

הרכב הוא הרכב שבחתימה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

הייתה לי בעיה כזו ב S80 אצלי זה היה מתחיל מהילוך שני. הוחלפה צרייה ונפתרה הבעיה.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אם זה להחליף ציריות אז אין סיפור יש לי בבית משומשות של רכב אחר במצב טוב.

אבל זה קורה רק תחת עומס מהמנוע, לפי מיטב ידיעתי הציריות מסתובבות כל הזמן שהגלגל מסתובב, אז למה כשאני מוציא הילוך במהירות שיוט זה מפסיק?

אחליף ואעדכן!

תודה רבה איביזה! :-D

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...