Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אני סטודנט. מחפש רכב קטן ואמין וחסכני לנסיעות עירוניות / בינעירוניות באיזור המרכז

משיחות עם אנשים ובדיקת מצב השוק צימצמתי לרכבים הבאים, כולם שנתון 2000-2005:

דייהטסו סיריון

הונדאי גטס

פיאט פונטו ספייס

בגדול יש לי סוג של משיכה כלפי הגטס.. אבל שמעתי שהיא טוחנת דלק - כמה זה קריטי?

הסיריון קצת נשית בעיצוב לטעמי אבל אני יכול לחיות עם זה, יש גם היצע די גדול.

פונטו ספייס היצע די קטן..

שמתי לב שכמעט כל גטס שאני מוצא, הייתה בעבר אצל חברת ליסינג - נקודת כישלון?

אשמח להערות והמלצות, אני לא בידיוק יודע על מה ללכת.. גם רכבים אחרים יתקבלו בברכה.

תודה

פורסם

היונדאי גטס ב2006 עברה מתיחת פנים,קיבלה יותר כוח סוס וצריכת הדלק השתפרה,הגיר הידני לא כזה זללן מבחינת צריכת הדלק.

הבעיה עם גירסת הליסינג היא שרובם הגיעו בגירסת glf,ללא abs וכרית אוויר אחת,לכן תחפש גרסאות Gil/gls.

הסרטון רכב שנחשב לאמין,לא רשמת תקציב לכן קשה לדעת אם זה הדגם הישן או החדש יותר.

הספייס תהיה הכי חסכונית,רגישה למי ברז,עדיף לחפש את הגירסה המאובזרת elx,יש לה 80כוח סוס לעומת 60 בשאר הרמות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מומלץ דייהטסו שרייד 1300, במקרה שלך שנתונים 2000, 2001.

יש לנו במשפחה בתור רכב שני דייהטסו סיריון מנוע 1000 סמ"ק ידנית. רכב מאד אמין וחסכוני (15.5 ק"מ/ליטר אצלנו, יכול להיות גם יותר טוב), וגם למרבה ההפתעה מרווח (פנים ותא מטען). אגב, לפי הבנתי, לא מומלץ לקנות את הגרסה האוטומטית - היא מסרסת את המנוע ובשל הספקו הדל, הרכב פחות חסכוני בהרבה.

אם אתה יכול להגיע בתקציב שלך לסיריון 1300 אוטומטית, זה כמובן עדיף בהרבה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...