Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בעיה מוזרה ברכב של רעש של ברזלים שמקבלים מכה בעת עליה על פסי האטה או כול מיני גבשושיות\ חורים בכביש. הרעש מגיע מאזור הגלגל הקידמי ימני (צד הנוסע). קרה לי מספר מקרים בהם עליתי על גבשושית בכביש ואז נשמע הרעש וגם קרה לי אותו מקרה רק שזה היה בזמן בלימה והיה רעש ממש חזק שגם הרגשתי מכה בדוושת הבלימה.

אין לי מושג מה זה יכול להיות אני רוצה להדגיש שזה לא מופיע כול הזמן רק מידי פעם.

הרכב כמובן באחריות, עבר 13K קילומטרים.

האם למישהו יש מושג מה יכול להיות הגורם לזה?

תודה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

מתלה זה החלק שמחזיק את כול הגלגל כולל הבולם זעזועים?

יכול להיות בכלל דבר כזה שברכב חדש זה לא יצא מהמפעל כשזה לא מחוזק טוב?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

גם לי היה רעש דומה רעש של ברזל רופף.

אחרי שהורד הגלגל במוסך הסתבר שאיזה ברזל שם היה לא במקום ופשוט המוסכניק החזיר אותו במקום (מעין קליפס כזה על הצלחת)

פורסם

היתה לי בעיה כזו ברכב בדיוק כמו שאתה אומר בגלגל הימני הקדמי, מיצובישי סופר לנסר 97, שלקחתי אותו למוסך התברר שאחד הברזלים שתופס את הצלחת או הבלם השתחרר ועף וככה הברזל נשאר קצת תלוי באוויר, ובכל נסיעה היה נותן מכה על ברזל.

כל עליה על במפר או נסיעה בכביש רע היתה גורמת לרעש כמו של אנשים שמעבירים כוסות מתכת על הברזלים בכלא.

אם עשית טיפול שכולל משהו בבלמים בזמן האחרון יכול להיות שזה בגלל זה, תגש לבדוק את זה כי אצלי זה החמיר עד שטיפלתי.

אגב, לחיצה על הברקס מפסיקה את הרעש

Opel Adam S 2017

פורסם

עדיין לא עשיתי שום טיפול לרכב כי הוא חדש אצלי ואני אמור לעשות עוד 2000 קילומטר (הוא אצלי פחות משנה), וזה שקיבלתי מכה בדוושת ברקס מעיד על משהו?

פורסם
שלום,

יש לי בעיה מוזרה ברכב של רעש של ברזלים שמקבלים מכה בעת עליה על פסי האטה או כול מיני גבשושיות\ חורים בכביש. הרעש מגיע מאזור הגלגל הקידמי ימני (צד הנוסע). קרה לי מספר מקרים בהם עליתי על גבשושית בכביש ואז נשמע הרעש וגם קרה לי אותו מקרה רק שזה היה בזמן בלימה והיה רעש ממש חזק שגם הרגשתי מכה בדוושת הבלימה.

אין לי מושג מה זה יכול להיות אני רוצה להדגיש שזה לא מופיע כול הזמן רק מידי פעם.

הרכב כמובן באחריות, עבר 13K קילומטרים.

האם למישהו יש מושג מה יכול להיות הגורם לזה?

תודה.

שלום,

נקישות בעלית על פסי האטה וכדומה יכולות לנבוע ממספר גורמים-

יכול להיות חופש בבולמים או המתילים

אני ממליץ להיכנס למוסך ולהתייעץ עם גורם מקצועי (הרכב באחריות היצרן אז למה לא להיכנס ולתת למוסך לבדוק ).

אם תרצה לתאם דרכי אתה מוזמן לשלוח לי מסר בפרטי,

גיא משברולט

פורסם
עדיין לא עשיתי שום טיפול לרכב כי הוא חדש אצלי ואני אמור לעשות עוד 2000 קילומטר (הוא אצלי פחות משנה), וזה שקיבלתי מכה בדוושת ברקס מעיד על משהו?

על איזה מכה אתה מדבר? אוליי מערכת ה ABS נכנסה לפעולה וגרמה לך לחשוב "כאילו " מכה מהדוושה?

מוכרך לציין שגם אצלי ברכב (מאזדה 6) יש תופעה דומה, וגם אותי מעניין הסיבה של זה.

פורסם

האם זה מסוכן לנסוע במידה ווהגורם לרעש הוא אכן מתלה שלא מחוזק?

• תוכן חדש...