Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מישהו שמע על קל אוטו?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי זו החברה הזו? מה המקור של הרכבים שלהם:ליסינג/השכרה וכו'? מה רמת האמינות שלהם? מישהו רכש דרכם אוטו? האם הייתם מרוצים?

תודה ויום נעים.

פורסם

חברת ליסינג והשכרה כמו שלמה סיקסט, אויס, אלבר וכדומה.

היא קטנה יותר ופחות מוכרת. מקור הרכבים הוא כמובן ליסינג והשכרה.

 

אין לי ניסיון איתם ברכישה, זכורות לי בפורום תגובות לא אוהדות על ניהול צי ההשכרה, רכבים מלוכלכים וקצת מוזנחים.

פורסם

קח בחשבון שגם אם מישהו נכווה עם קל אוטו, זו עדיין לא סיבה שלא לעשות איתם עסקים.

 

תבדוק אותם היטב, תיקח את הרכב לבדיקה במכון שאתה תבחר, שלא באזור של המגרש שלהם, תבקש התחייבות על מנוע ושלדה, תבקש לראות היסטוריית טיפולים. תבדוק האם הרכב היה בליסינג או בהשכרה.

 

 

בהצלחה

פורסם

בפורום אחר דיברו עליהם בחיוב - שהם מטפלים לא רע ברכבים. אבל כמובן שחשוב לבדוק לפני קניה.

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

פורסם

אני יודע שבכל סוף שנה הם "מעיפים" מכוניות במחירי רצפה, יש סניף בצ'ק פוסט במפרץ חיפה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לדעתי זה לא כל כך משנה מה אומרים עליהם.

 

אם יש רכב שמוצא חן בעיני הלקוח, צריך לבקש היסטוריית טיפולים, לבקש התחייבות על מנוע ושלדה, ולבדוק את הרכב במכון שמרוחק מהמגרש, כדי שלא תהיה תלות.

 

 

מציע לך לנהוג כך, תבצע קניה בשיקול דעת ובטוח שתצליח

פורסם

יצא לי לקבל מהם רכב שכור החודש לתקופה מסויימת, יונדאי I10.

לא זכור לי שום דבר לרעה בהתנהלות, או בבעיות ברכב עצמו.

מצד שני הוא היה רק בן שנה בערך.

פורסם
לדעתי זה לא כל כך משנה מה אומרים עליהם.

 

אם יש רכב שמוצא חן בעיני הלקוח, צריך לבקש היסטוריית טיפולים, לבקש התחייבות על מנוע ושלדה, ולבדוק את הרכב במכון שמרוחק מהמגרש, כדי שלא תהיה תלות.

 

 

מציע לך לנהוג כך, תבצע קניה בשיקול דעת ובטוח שתצליח

 

 

עקרונית אתה צודק.

אולם רוב הסיכויים שהרכב תוחזק ברמה המינימליסטית ביותר על-מנת לחסוך בעלויות, ולא תמיד בדיקה במכון יכולה לאבחן זאת.

גם בשוק זה יש חברות המתייחסות בצורה "אחראית" יותר לציי-הרכב שלהן ויש הפחות.

 

לי אישית היה ניסיון לא-מוצלח עם קל-אוטו. בזמנו רכשתי מהם קאיה-פרייד, והתברר עם הזמן, שנעשה "קיצור-דרך"

באחזקת-הרכב [בעיית היתחממות], שלא הייתה אפשרות לאפיינה בבדיקה שנעשתה במכון.

לא שהפרט מעיד על הכלל, ואין משום ניסיון אחד להטיל על הכלל..אולם, והיה ואעמוד, בעתיד, בפני החלטה אם לרכוש רכב מליסינג, אני סבור שקל-אוטו לא תהווה אופציה עבורי.

פורסם

היום היינו בקל-אוטו בבאר-שבע והתעניינו על ברלינגו, הם הציעו רכב שנת 2009 נפח מנוע 1.6 ל' ו 90,000 ק"מ, לאחר קיזוז של שובי הרכב שלנו (14,000 לערך) ב58,000₪. אחר כך הסתכלתי במחירון של יד2 ולתדהמתי לפני "שקלול" המחיר של רכב משנתון זה הוא 64,000₪. כדי לבדוק את השקלול אני צריך לדעת יותר פרטים על הרכב המסויים.

 

אז נכון שהם מציעים אחריות של 3 חודשים על המנוע והגיר ומסירים ממני את הכאב ראש של למכור את האוטו שלי אבל לגבות 10,000 יותר זה קצת חוצפה לא?

האם אני מפספס משהו?

Screen Shot 2012-06-27 at 16.55.31.png

פורסם
זה המחירון לרכבים שעלו לכביש בינואר 2009. באיזה חודש עלה לכביש הרכב שראית?

 

לאיזה מהמחירים אתה מתכוון? מה שהציעו או מה שיד2 אומר?

×
×
  • תוכן חדש...