Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי כמה אתה חושב (ריאלית) שתקבל מהטרייד, ובכמה אתה מעריך את ירידת הערך של המכונית שיש לך עכשיו. אני לא חושב ששיקלול של שני הנתונים הללו יתן לך הפרש אופטימי כפי שאתה מקווה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אפילו אם תקבל בטרייד 80 אלף - שזה די הרבה בהתחשב בנפילה של השנה הראשונה+ההנחה שבה קנית+הרווח שהטרייד ירצה לעשות, הוספת 27 אלף, ואם תמכור את הרכב יותר מבן 3 שנים אתה כבר לא תחזיר חצי. בקיצור אם בא לך על הרכב ואתה מוכן להפסיד יותר מ15 אלף בהערכה גסה אז יש מה לחשוב על זה. אם לא היה לך את הגרסא היקרה ביותר ויהיה לך פחות מזל זה יכול להיות גם הפסד של 30 אלף.

כל זה הערכה גסה ואם אתה חושב ברצינות להשתדרג קלות- תשמע מהם את המחירים המדויקים ותחשוב לבד...

פורסם
אפילו אם תקבל בטרייד 80 אלף - שזה די הרבה בהתחשב בנפילה של השנה הראשונה+ההנחה שבה קנית+הרווח שהטרייד ירצה לעשות, הוספת 27 אלף, ואם תמכור את הרכב יותר מבן 3 שנים אתה כבר לא תחזיר חצי. בקיצור אם בא לך על הרכב ואתה מוכן להפסיד יותר מ15 אלף בהערכה גסה אז יש מה לחשוב על זה. אם לא היה לך את הגרסא היקרה ביותר ויהיה לך פחות מזל זה יכול להיות גם הפסד של 30 אלף.

כל זה הערכה גסה ואם אתה חושב ברצינות להשתדרג קלות- תשמע מהם את המחירים המדויקים ותחשוב לבד...

הרכב שקניתי לא בהנחה. מה שאקנה, אם בכלל בהנחה.

המחירון הוא בערך 100k ולא 80

פורסם

כמה עלתה לך המכונית שאצלך? מחירון של 100k קצת נראה לי אופטימי.

אגב, ספגת ירידת ערך, אתה מוכר, קונה חדשנ ושוב סופג ירידת ערך. רק מחיר מבצע של חצי מחיר מהרכב אתה תחסוך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מה מטעה פה?

לגבי המתלים, אין לי מושג. מה שכן האבזור שם עשיר יותר.

ולגבי הנושא.

ח'ברה אם חשבתם שאמכור איביזה במלא כסף ואקנה אחת חדשה יותר בזול יותר וארוויח לי רכב בחינם אתם טועים.

אני שאלתי האם זה כדאי, להחליף עכשיו את הרכב. בהוספת 10K אקבל שנתון חדש יותר, לאחר מתיחת פנים, ואבזור עשיר יותר?

האם ה10K האלה יעזרו? שהרי ללא המבצע ההוספה הייתה כבר 17K, וכאן אולי אצליח לחסוך כמה אלפים בראייה קדימה בגלל שמירת המחירון והמבצע שיש לחבר.

אשמח לתגובות בנושא זה ולא במתלים ושאר ירקות :-)

חיסכון כלכלי משמעותו לחסוך כסף במהלך מסויים.

במהלך שאתה מתכנן אתה הולך להוציא כסף מהבנק ולא להכניס לבנק.

שמירת מחירון טובה יותר תהיה ברכב שיש לך כרגע ולא בחדש שתוציא מהחברה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...