Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש ברושתי רכב בן 16. הרכב במצב טוב, עבר טסט, הוחלפו כמה דברים, הרכב כמובן מטופל, אני לא חוסך בטיפולים ובחלקים (לא שם סיני או איכות ירודה, מצד שאני גם לא שם את ההכי טוב או מקורי) ונוסע מעולה כמובן. בזמן האחרון הופיעה תקלה שהרכב משחק בטורים ולפעמים נכבה. זה לא פעם ראשונה שיש את התקלה הזאתי, ובכלל בחצי שנה+ שיש לי את הרכב ביקרתי במוסך דיי הרבה פעמים.

הגעתי למצב שנשבר לי, שאין לי יותר זמן וכסף ורצון לטפל ברכב ושבעצם הוא כבר פחות מועיל ויותר מזיק (מבחינת זמן וכסף כמובן).

למצוא קונה לרכב כזה ביד 2 אני משאר שיהיה דיי קשה אפילו אם המחיר יהיה נמוך, אני מאשר שברגע שאציין (או במודעה עצמה או בטלפון שיתקשר אלי) שלרכב יש תקלה שיש לטפל בה (השערה שלי קרוב ל 1000 ש"ח של הוצאות) אז הקונה יברח, בכל זאת זה לא רכב נדיר ומיוחד ובטווח המחירים של 8-9K אני בטוח שהוא יכול למצוא רכב אחר.

למכור אותו לפירוק חבל, כי בכל זאת הרכב נוסע, הרבה דברים הוחלפו, יש טסט לשנה.

השאלה שלי, איך והאם ניתן למצוא קונה שיסכים לקנות את הרכב הזה (כמובן שבמחיר שמתחשב בבעיות של הרכב)? אם כן אשמח לקבל טיפים איך. לדוגמא ראיתי אנשים שמבדיקים מודעות בסגנון "קונה רכבים לפירוק ונסיע", אשמח לדעת מה זה בדיוק אומר "נסיע".

תודה רבה וסוף שבוע מעולה.

פורסם

אני מכרתי איביזה 95' שמתחממת, הילוך 5 לא נכנס, ראש מנוע צריך שיפוץ, מד ק"מ לא עובד ככה שאי אפשר לדעת כמה ק"מ עבר האוטו, הדלתות לא נפתחות אז צריך לפתוח את דלת צד הנוסע ודרכה רק לפתוח את צד הנהג.

במילים אחרות - אפשר למכור כל רכב, השאלה היא בכמה.

שאומרים רכב נסיע ז"א שהכל תקין ואין בעיה להעביר שום חלק.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

BlaCk ChaoS

תודה רבה על התגובה! תוכל אולי לפרט קצת איך מכרת רכב כזה? האם במודעה ציינת את כל הבעיות? או שכתבת שהרכב זקוק לתיקונים בעלות משוערת של X ולכן המחיר הוא Y? או שירדת במחיר אחרי שהקונה עלה על הליקויים (בעצמו או בעזרת מכון לבדיקות)?

תגובות נוספות יקבלו בברכה!

פורסם

סיפור קצת מוזר, הלכתי להסתפר ואמרתי לספר שלי שאני מתכנן לקנות רכב חדש, אז הוא שאל אותי מה זה שיש ברשותי אז אמרתי לו שכנראה אני אנסה למכור אותו.

הספר חבר מאוד טוב שלי והוא שאל אותי מה הבעיות של האוטו אז סיפרתי לו הכל, מתחמם בעיות בגיר לא נפתח וכו' וכו' אז אמרתי לו שאפילו אם אני יקבל עליו אלף שקל אני איהיה מרוצה, אז הוא אמר אני מוכן לקנות אותו וככה מכרתי אותו במחיר זנ*ת, תאמין לי שגרוטאה כזאת אפילו את המחיר הזה לא הייתה שווה, התיקונים יכולים להגיע בקלות ל6 - 7 אלף שקל והמחירון של האוטו בסה"כ היה 5 וחצי אלף.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

במקרה הכי גרוע אתה יכול להקפיא את הרשיונות וכאשר יגיע בעזרת האשם זמנה להיגרט ב 2015 תקבל 3 אלף שח. מצד שני, עדיף כבר לבקש על האוטו 6 אלף שח ולסגור עניין.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...